Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά παίζω ένα παιχνίδι στο λάπτοπ και κάθε φορά που φορτώνει το παιχνίδι μου το τρώει αρκετή ώρα! Τι μπορεί να φταίει?
ektelion Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Η πρόχειρη απάντηση είνα "ο σκληρός δίσκος". Αλλά αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο, θα πρέπει να μας πεις σε ποιο παιχνίδι αναφέρεσαι και να μας πεις και τα χαρακτηριστικά του laptop σου (επεξεργαστής, κάρτα γραφικών, μνήμη, σκληρός δίσκος, λειτουργικό σύστημα κλπ). Επίσης, θα πρέπει να μας πεις αν πάντα αργεί να φορτώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι ή αν αυτό προέκυψε στην πορεία.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Έχεις δίκιο..Δεν σε βοήθησα καθόλου! Λοιπόν το παιχνίδι που παίζω είναι το total war warhammer 2 ! Το θέμα μ όμως είναι γενικά με τα παιχνίδια!! Και μετά του ότι λαγγαρει κάποιες φορές τον έχω πάντα στην φόρτιση για καλύτερη απόδοση! Έχω το asus fx504ge με επεξεργαστή i7 8750H 2.20GHz Κάρτα γραφικών Nvidia GT1050i 4 GB 8GB RAM / 1T σκληρό δισκο Δεν ξέρω αν σε βοήθησα!!
phanispal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Ποιο λειτουργικό έχεις και ποιο είναι το Power Plan όταν το έχεις στη φόρτιση; Πόσο καθυστερεί στο φόρτωμα; Και σε ποιο σημείο; Όταν τρέχεις το .exe ή όταν πατάς π.χ. load game;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στην μέγιστη απόδοση το έχω βάλει όταν είναι στην φόρτιση!! Έχω παρατήρηση ότι αποδίδει καλύτερα όταν είναι στην μπριζα! Όταν κάνει load όπως στο σειβ κ στο άνοιγμα!! Έχω κατεβάσει τα γραφικά στο μιντιουμ αλλά συνεχίζει το ίδιο! Windows 10 έχω! Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
costacurta Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Και γω θα ψήφιζα σκληρό μαν. Παίζω το ίδιο παιχνίδι σε αρκετά πιο αδύναμο λαπτοπ αλλά με ssd 1
ektelion Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Για το Warhammer 2 δεν ξέρω να σου πω σίγουρα (αν και το έχω το παιχνίδι). Το Three Kingdoms όμως της ίδιας σειράς μπορώ να σου πω ότι φόρτωνε τόσο αργά (σε desktop υπολογιστή) που δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγα ότι το gameplay time και το loading time μοιράζονταν αν όχι 50-50, τότε 60-40 τουλάχιστον. Ήταν πολύ αποτρεπτικό στο να συνεχίσω το παιχνίδι. Μέχρι που το έβαλα στον SSD και χωρίς καμία υπερβολή, πλέον φορτώνει πέντε φορές πιο γρήγορα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά μάλλον το ίδιο θέμα είχαμε. Προφανώς παρατηρώ διαφορά στα loading times σε όλα τα παιχνίδια (αν συγκρίνουμε HDD με SSD), αλλά ειδικά στο Total War ήταν τρομερά αισθητή αυτή η διαφορά. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο έχεις τη δυνατότητα να κουμπώσεις SSD ή M.2 στο laptop σου...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μα έχει ssd αλλά δεν ξέρω αν είναι εκεί το παιχνίδι να σου πω την αλήθεια! Για αυτό μ κάνει εντύπωση! Με βάση της δυνατότητες του λάπτοπ έπρεπε να πετάει !! Πώς μπορώ να δω που είναι αποθηκευμένο? Η και να το αλλάξω σε ssd;
GjokerR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μπορεί να είναι στον 1tb hdd. Αν μπεις στο steam library και κάνεις δεξί κλικ πάνω στο παιχνίδι και πας στα properties στο local files tab λέει πάνω πάνω disc usage και σε ποιον δίσκο
ektelion Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν είναι retail (κουτάτο), τότε θα πρέπει να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις ξανά στον SSD (κατά την εγκατάσταση θα ερωτηθείς πού θες να εγκατασταθεί το παιχνίδι). Αν το έχεις στο Steam, πες μου να σου πω τι να κάνεις. κάνεις αυτό που έγραψε ο GjokerR. Τα γραφικά δεν έχουν να κάνουν με τα loading times, αλλά με την απόδοση του παιχνιδιού (fps). Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από ektelion
GjokerR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 37 λεπτά πριν, ektelion είπε Αν είναι retail (κουτάτο), τότε θα πρέπει να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις ξανά στον SSD (κατά την εγκατάσταση θα ερωτηθείς πού θες να εγκατασταθεί το παιχνίδι). Αν το έχεις στο Steam, πες μου να σου πω τι να κάνεις. κάνεις αυτό που έγραψε ο GjokerR. Τα γραφικά δεν έχουν να κάνουν με τα loading times, αλλά με την απόδοση του παιχνιδιού (fps). Και το retail κατά πάσα πιθανότητα μέσο steam είναι εκτός κι αν έχει κάνει τίποτα περίεργο η sega/CA που δεν νομίζω
mphxths Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Το οτι παιρνετε gaming laptop και προσπαθειτε να παιξετε παιχνιδια ... εχοντας το εκτος ρευματος με ξεπερναει...και γω θελω να παιζω στην χεστρα παιχνιδια αλλα το κανω στο κινητο μου..οχι στο φορητο. 4 ώρες πριν, paotz13 είπε Έχω το asus fx504ge με επεξεργαστή i7 8750H 2.20GHz Κάρτα γραφικών Nvidia GT1050i 4 GB 8GB RAM / 1T σκληρό δισκο 2 ώρες πριν, paotz13 είπε Μα έχει ssd Aπο αυτα που εγραψες που ειναι ο ssd...o 1TB? να μυρισουμε τα νυχια μας?Εχει και δευτερο δισκο (ssd) αλλα δεν ψηθηκες να τον γραψεις? Βρες ποσους δισκους εχει το μηχανημα , ποιος ειναι ssd , ποιος ειναι μηχανικος , που ειναι εγκατεστημενα τα παιχνιδια και βαλτα στον ssd αν δεν ειναι ηδη...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καταρχήν χαλάρωσε..κταρχην δν εχώ κ μεγάλη ιδέα από λάπτοπ ούτε ασχολούμαι για αυτό κ ρώτησα κιολας να μάθω! Πιο είναι το πρόβλημα σ εσένα δν καταλάβάινω! Και το λάπτοπ δεν το αγόρασα ! Όσο μπορούσα να σας βοηθήσω το έκανα κ εκτιμώ που έστω κάποια αυομα με αυτές τις πληροφορίες που έδωσα με βοήθησαν! Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, GjokerR είπε Μπορεί να είναι στον 1tb hdd. Αν μπεις στο steam library και κάνεις δεξί κλικ πάνω στο παιχνίδι και πας στα properties στο local files tab λέει πάνω πάνω disc usage και σε ποιον δίσκο Τελικά είναι από μόνο του αποθηκευμένο στον ssd!!οπότε κάτι άλλο θα φταίει!
gorath Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Εχω σχεδόν το ίδιο λαπτοπ και ο SSD (Μ2) πρέπει λογικά να έχει χωρητικότητα 120 GB. Με μέτρια χρήση και λίγες εφαρμογές φουλάρει και δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Αν ισχύει αυτό το σενάριο, πρόχειρη λύση είναι η απεγκατάσταση εφαρμογών που δεν σου χρειάζονται και μεταφορά multimedia αρχείων, στον μηχανικό δίσκο του 1 ΤΒ. Πιο σίγουρη λύση η αλλαγή του Μ2 SSD με 500άρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα