Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, εχω ενα iphone 4 το οποιο ηταν σπασμενο (jailbreak) και το εκανα αναβαθμιση και απο τοτε μου εμφανιζει μονο ενα μηλαρακι κατα το ανοιγμα.Στο συγκεκριμενο κινητο ομως εχω φωτογραφιες και βιντεο που θελω να ανακτησω και πραγματικα δεν βρισκω καμια ακρη, υπαρχει δυνατοτητα ακομη και με πληρωμη να ανακτησω μετα απο την παραπανω διαδικασια φωτο και βιντεο απο το κινητο μου?

Επεξ/σία από giotis1988
Δημοσ.

Σε JB συσκευή δε κάνεις ποτέ Update απευθείας, ή επ. ρυθμ. δικτύου.

Δοκίμασε να κάνεις 2 συνεχόμενα Hard Reset μπας και το σώσεις, εναλλακτικά κατέβασε στο PC σου ReiBoot και κάνε Exit Recovery.

Εναλλακτικά με iFunBox κοιτάς αν έχεις πρόσβαση στο Root της συσκευής.

• Thanks 1
Δημοσ.

πατα συνεχομενα το κουμπι power on μαζι με το κεντρικο για σε πεταξει στο itunes και μετα συνδεσε το στο pc 

Στις 20/1/2020 στις 1:37 ΜΜ, giotis1988 είπε

Καλησπέρα, εχω ενα iphone 4 το οποιο ηταν σπασμενο (jailbreak) και το εκανα αναβαθμιση και απο τοτε μου εμφανιζει μονο ενα μηλαρακι κατα το ανοιγμα.Στο συγκεκριμενο κινητο ομως εχω φωτογραφιες και βιντεο που θελω να ανακτησω και πραγματικα δεν βρισκω καμια ακρη, υπαρχει δυνατοτητα ακομη και με πληρωμη να ανακτησω μετα απο την παραπανω διαδικασια φωτο και βιντεο απο το κινητο μου?

πατα το κεντρικο κουμπι μαζι με το power on συνεχομενα μεχρι να σε πετακει στο itunes και μετα συνδεσε το στο pc

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...