Προς το περιεχόμενο

Απώλεια ήχου από βίντεο.

milik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας , επεξεργάζομαι βίντεο με ήχο κανονικά από εξωτερικό μικρόφωνο συνδεδεμένο στην κάμερα όλα κανονικά χωρίς πρόβλημα στο Ι Movie se Macbook ( το έχω δοκιμάσει και στο Da Vinci Resiolve σε Windows) ! Όταν το κάνω upload στο youtube ή στο Fb ο ήχος χάνεται ( στα μισά κινητά ακούγεται κατά την αναπαραγωγή στα αλλά μισά όχι , ακόμα και σε ίδια μοντέλα στο ένα ακούγεται και στο άλλο όχι ,ακόμα και αν έχουν εντελώς ίδιο λογισμικό πχ ίδια έκδοση IOS , σε Lap top - Desktop ακούγεται κανονικά)! Στην αρχή του βίντεο έχω διαφήμιση η οποία παίζει κανονικά με το που αρχίζει το ρεπορτάζ δεν έχει καθόλου ήχο και ακούγονται που και που κάποια ελαφριά παράσιτα! Στην αναπαραγωγή στην κάμερα και στο editing ο ήχος υπάρχει κανονικά! Τέλος να αναφέρω ότι δεν γίνεται πάντοτε αλλά random φορές! Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο αν ναι πως το λύσατε;

Στο λινκ το βίντεο :

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=185900029472938

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα, όταν πάτησα στο λινκ σε pc και με πήγε στο fb, το βίντεο έπαιζε χωρίς ήχο. Όταν πάτησα στο βίντεο να ανοίξει μεγαλύτερο έπαιξε ο ήχος κανονικά. Επέστρεψα στο βίντεο μέσα στη σελίδα και ο ήχος πάλι δεν έπαιζε γιατί ήταν στο mute από default.

Στο κινητό και μέσα από τον browser (firefox, chrome) έπαιζε ο ήχος μόνο στις διαφημίσεις και στο ρεπορτάζ έκανε αυτό που είπες, ακουγόταν μόνο παράσιτα. Οπότε μάλλον κάτι παίζει εκεί στην αλλαγή του ήχου. Δεν ξέρω με ποια σειρά το πας στο μοντάζ αλλά αν ξεκινάς με το βίντεο και μετά βάζεις τις διαφημίσεις κάνε το αντίστροφο. Επίσης δοκίμασε διαφορετικό φορμά εξόδου στον ήχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...