Προς το περιεχόμενο

Ποια συσκευή να πάρω για VoIP;

Kenny McCormick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα θα προχωρήσω σε αγορά αρκετών ip συσκευών και θα έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ αυτών των δύο :
Panasonic KX-HDV230 Vs Yealink SIP-T29G

Σε ποια χαρακτηριστικά είναι που πρέπει να δώσουμε βάση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

24 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε

Καλησπέρα θα προχωρήσω σε αγορά αρκετών ip συσκευών και θα έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ αυτών των δύο :
Panasonic KX-HDV230 Vs Yealink SIP-T29G

Σε ποια χαρακτηριστικά είναι που πρέπει να δώσουμε βάση;

Το voip δεν είναι απαιτητικό σε hardware όσον αφορά τις τηλεφωνικές συσκευές. Αν γίνει σωστό configuration στο δίκτυο βέβαια. Αυτό που θα κοιτούσα εγώ, είναι να έχει οπωσδήποτε 2 θύρες gigabit ώστε στη μία να μπαίνει το δίκτυο και στην άλλη να συνδέεται ο υπολογιστής για να μην έχεις δύο καλώδια να τρέχουν απο τον τοίχο. Το άλλο είναι το support της εταιρίας στην ελλάδα. Για την Panasonic ξέρω ότι είναι καλούτσικο, για την άλλη δεν έχω εικόνα.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την απάντηση @zx1234r

Εμείς θα έχουμε το vPBX από τον πάροχο μας και θα βάλουμε και PC client και ip συσκευές (για δική μας διευκόλυνση) από ότι βλέπω και τα δυο μοντέλα έχουν 2 θύρες Gigabit το Panasonic αναφέρει Θύρα 2 x Ethernet 10/100/1000Mbps ενώ το Yealink Dual-port Gigabit Ethernet που νομίζω είναι το ίδιο πράγμα. Εγώ έκλεινα περισσότερο προς τα Yealink γιατί ήταν τα μόνα που μπόρεσα να βρω κριτικές σε Amazon και how to στο youtube ενώ για τα Panasonic δεν υπάρχει τίποτα. Λογικά όμως θα πάμε προς Panasonic γιατί και το παλιό τηλεφωνικό μας κέντρο ήταν Panasonic.

Επεξ/σία από Kenny McCormick

• 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...