Beefeater Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Xαιρετώ την παρέα. Ήρθε η ώρα να προβώ σε έρευνα με ερωτηματολόγιο google forms στο μεταπτυχιακό που κάνω. Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει, μελετώ 12 υποθέσεις μέσω του ερωτηματολογίου, οι οποίες πρέπει να είναι περίπου 12-15 στον αριθμό στην κάθε μια υπόθεση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάζει αυτόματα το google ένα υποθετικό ερωτηματολόγιο στον κάθε ένα ώστε να είναι όσο το δυνατόν ισοσκελισμένα, πχ αυτό που δεν έχει πολλούς συμμετέχοντες να το πετάει πρώτο σε όποιον στέλνω τον σύνδεσμο ή θα πρέπει να το κάνω "χειροκίνητα" και να έχω το νου μου στον αριθμό συμπληρωμένων ερωτηματολογίων και να στέλνω όσα έχουν λιγότερους συμμετέχοντες μέχρι τον επιθυμητό αριθμό; Είναι εφικτό αυτό που ζητώ; επειδή είναι εξεζητημένη ερώτηση όποιος το έχει κάνει (?) ή γνωρίζει θα με βοηθούσε ιδιαίτερα. Ευχαριστώ πολύ
djcat Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Beefeater είπε Xαιρετώ την παρέα. Ήρθε η ώρα να προβώ σε έρευνα με ερωτηματολόγιο google forms στο μεταπτυχιακό που κάνω. Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει, μελετώ 12 υποθέσεις μέσω του ερωτηματολογίου, οι οποίες πρέπει να είναι περίπου 12-15 στον αριθμό στην κάθε μια υπόθεση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάζει αυτόματα το google ένα υποθετικό ερωτηματολόγιο στον κάθε ένα ώστε να είναι όσο το δυνατόν ισοσκελισμένα, πχ αυτό που δεν έχει πολλούς συμμετέχοντες να το πετάει πρώτο σε όποιον στέλνω τον σύνδεσμο ή θα πρέπει να το κάνω "χειροκίνητα" και να έχω το νου μου στον αριθμό συμπληρωμένων ερωτηματολογίων και να στέλνω όσα έχουν λιγότερους συμμετέχοντες μέχρι τον επιθυμητό αριθμό; Είναι εφικτό αυτό που ζητώ; επειδή είναι εξεζητημένη ερώτηση όποιος το έχει κάνει (?) ή γνωρίζει θα με βοηθούσε ιδιαίτερα. Ευχαριστώ πολύ https://support.google.com/docs/thread/4178522?hl=en δες αν σου κανει αυτο 1
Beefeater Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, djcat είπε https://support.google.com/docs/thread/4178522?hl=en δες αν σου κανει αυτο Kαλημέρα φίλε μου, ίσως μου κάνει, ίσως όχι, ουσιαστικά το ερωτηματολόγιο θα παραμείνει ίδιο και στις 12 περιπτώσεις, αυτό που αλλάζει μόνο είναι το υποθετικό σενάριο στην αρχή (2-3 προτάσεις) … δεν γνωρίζω αν θα μπορώ να το κάνω με τον τρόπο που βλέπω στο Link, ίσως πρέπει να μιλήσω με τον επιβλέποντα.. Όποια άλλη πληροφορία ευπρόσδεκτη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα