PaneDi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα το attenuation μου είναι 33 και το SNR 9.8 Το router μου είναι το speedport plus και κλειδώνει στα 14mbps Είναι φυσιολογικό ; μπορώ να κάνω κάτι για να ανέβει η ταχύτητα ; αν η καμπίνα που συνδέομαι έχει vectoring δε θα έπρεπε να είμαι πολύ πιο ψηλά ; (πως μπορώ να το δώ
bill2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πως σε αφήσανε στη 30 την έχουν καταργήσει εδώ και πολύ καιρό Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από bill2015
jkoukos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Από που βγαίνει συμπέρασμα ότι η γραμμή είναι χάλια ή ότι έχει VDSL; Αναφέρει εξασθένιση 33 (δηλαδή dB) και όχι συγχρονισμό (άρα Mbps). @PaneDi, δώσε τα στοιχεία σύνδεσης όπως φαίνονται στο μενού της συσκευής. Επίσης, τι πακέτο σύνδεσης έχεις;
slk200gr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 16 ώρες πριν, jkoukos είπε Από που βγαίνει συμπέρασμα ότι η γραμμή είναι χάλια ή ότι έχει VDSL; Αναφέρει εξασθένιση 33 (δηλαδή dB) και όχι συγχρονισμό (άρα Mbps). @PaneDi, δώσε τα στοιχεία σύνδεσης όπως φαίνονται στο μενού της συσκευής. Επίσης, τι πακέτο σύνδεσης έχεις; λεει οτι εχει Cosmote Vdsl 30 και κλειδωνει στα 14 αν σου φαινεται καλη οκ κανενα προβλημα
jkoukos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Έχεις δίκιο, τώρα πρόσεξα τον τίτλο. Στο μήνυμα δεν αναφέρει για VDSL και γι' αυτό η απορία μου. Βασικά αν δεν έχουμε τα στοιχεία σύνδεσης δεν βγάζουμε σωστό συμπέρασμα. Πρέπει να δούμε κι αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Vectoring στο Speedport και τα αντίστοιχα προφίλ στο μενού Internet > xDSL. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα