Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφτιαξα ένα σύστημα με Ryzen 3, 8GB ram και 500άρι τροφοδοτικό. Θέλω να μου προτείνετε μια κάρτα γραφικών με την οποία θα μπορώ να παίζω games όπως GTA V, The witcher 3 και άλλα παρόμοια... 

Δεν με ενδιαφέρει να παίζω με τις ρυθμίσεις στο φουλ. Αρκεί να είναι playable.

Μπορώ να διαθέσω μέχρι 100 ευρώ. Δεν είναι πολλά για κάρτα γραφικών αλλά ως εκεί με παίρνει... Έχω δει κάποιες υλοποιήσεις της GT 1030 η RX 560 σε αυτά τα χρήματα, θα είμαι οκ με καποια από αυτές? Υπάρχει κάποια ευκαιρία η κάτι καλύτερο? (Είμαι νέος στην φάση game σε PC).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1030 ;;; Αν ειναι να κοιτας σε τετοια κατηγορια θα σου ελεγα να αναζητησεις καποια μεταχειρισμενη με εγγυηση η χωρις , Gtx970 , rx570 ακομα και καποια r7-r9 x80 σειρα .

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Netr0nic είπε

Έφτιαξα ένα σύστημα με Ryzen 3, 8GB ram και 500άρι τροφοδοτικό. Θέλω να μου προτείνετε μια κάρτα γραφικών με την οποία θα μπορώ να παίζω games όπως GTA V, The witcher 3 και άλλα παρόμοια... 

Μπορώ να διαθέσω μέχρι 100 ευρώ. Δεν είναι πολλά για κάρτα γραφικών αλλά ως εκεί με παίρνει... Έχω δει κάποιες υλοποιήσεις της GT 1030 η RX 560 σε αυτά τα χρήματα, θα είμαι οκ με καποια από αυτές? Υπάρχει κάποια ευκαιρία η κάτι καλύτερο? (Είμαι νέος στην φάση game σε PC).

Φίλε καλημέρα επειδή δεν θέλω να κάνω διαφήμιση τα προφίλ των πωλητών ,εάν πατήσεις εδώ στο forum ,την καρτέλα αγγελιες-hardware και πας στις κάρτες γραφικών ,έχει στις πρώτες σελίδες κάρτες όπως 970 και rx 580 που παίζουν το witcher και το gta 5 σε πολύ ικανοποιητικά γραφικά (προτείνω να αγοράσεις την 580 ) στα 130 ευρώ.Δες γενικά αγγελίες εδώ στο ,foorum έχει καλές κάρτες στα 130 ευρώ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Netr0nic είπε

ποιο ryzen 3? 8gb ram ένα στικ είναι ή 2x4gb ?

http://www.cosmodata.gr/product/333340/kartes-grafikon-refurbish/karta-grafikon-xfx-radeon-rx580-gts-xxx-edition-8gb-gddr5-dual-bios-256-bit-3x-display-port-1x-hdmi-1x-dvi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε παίρνει να επιστρέψεις τον 2200 και να πάρεις τον 1600; Κάνα 20αρικο διαφορά έχουν στην τιμή. Αφού θα πάρεις κάρτα γραφικών δεν σου χρειάζεται επεξεργαστής με ενσωματωμένη κάρτα..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
14 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Σε παίρνει να επιστρέψεις τον 2200 και να πάρεις τον 1600; Κάνα 20αρικο διαφορά έχουν στην τιμή. Αφού θα πάρεις κάρτα γραφικών δεν σου χρειάζεται επεξεργαστής με ενσωματωμένη κάρτα..

Καλησπέρα, η αγορά έχει γίνει δεν γίνεται... Το έχω στήσει ήδη το σύστημα απλα είμαι στην αναζήτηση κάρτας με έως το ποσό που ανέφερα παραπάνω...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Netr0nic είπε

Καλησπέρα, η αγορά έχει γίνει δεν γίνεται... Το έχω στήσει ήδη το σύστημα απλα είμαι στην αναζήτηση κάρτας με έως το ποσό που ανέφερα παραπάνω...

Συνήθως έχεις κάποιο χρονικό διάστημα που μπορείς να το επιστρέψεις. Αξίζει πολύ ο 1600 σε αυτή την τιμή πάντως.

Δημοσ.

εγώ έχω την απορία ποιος του πρότεινε κ αγόρασε 2200g με 2400 μνήμες κ να βάλει κ κάρτα γραφικών....

ανισόρροπο τελείως

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koolisk6 είπε

εγώ έχω την απορία ποιος του πρότεινε κ αγόρασε 2200g με 2400 μνήμες κ να βάλει κ κάρτα γραφικών....

ανισόρροπο τελείως

Αρχικά να πω ότι είμαι νεος στην φάση. Απ τα λεγόμενα σας έκανα πατάτα στις αγορές μου και ακόμα μεγαλύτερος πατάτας είναι ο τύπος στο eshop που με παρότρυνε... Τεσπα. Θέλω να σε ρωτήσω πανω στο θέμα κάτι άλλο, με αυτόν τον Ryzen που έχω τώρα τι μνήμες είναι οι ιδανικές κατά την γνώμη σου? Στα πόσα MHz (να δω μήπως και σώσω τίποτα). Ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δεν μπορείς να αλλάξεις cpu και ram,δοκίμασε με τα ενσωματωμένα γραφικά αν σε καλύπτει

κ αν όχι,κοιτάς για rx570 ή 1650 super (για καινούριες)

οι ryzen apu θέλουν τουλάχιστο 3200mhz ram για να αποδίδουν καλά

παρε μια ιδεα

Επεξ/σία από koolisk6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, koolisk6 είπε

αν δεν μπορείς να αλλάξεις cpu και ram,δοκίμασε με τα ενσωματωμένα γραφικά αν σε καλύπτει

κ αν όχι,κοιτάς για rx570 ή 1650 super (για καινούριες)

οι ryzen apu θέλουν τουλάχιστο 3200mhz ram για να αποδίδουν καλά

παρε μια ιδεα

RAM με παίρνει να αντικαταστήσω, μέχρι 50 60 ευρώ (όχι παραπάνω).

https://www.skroutz.gr/s/19821559/HyperX-Fury-8GB-DDR4-3200MHz-HX432C16FB3K2-8.html Αυτές είναι καλές? 

Επεξ/σία από Netr0nic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...