Προς το περιεχόμενο

XBOX One adapter (2018)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω να βρω να αγοράσω αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/13464558/Microsoft-XBOX-ONE-Wireless-Adapter-for-Windows-10-2018-Edition-PC.html

Ειναι ο πιο καινούριος, μικρότερος αντάπτορας. Αλλά δεν υπάρχει πουθενά. Δοκίμασα κατευθείαν από το Microsoft Store αλλά δεν έχει επιλογή για Ελλάδα. Και στο Ελληνικό Site δεν έχει τίποτα. Στο Amazon λέει ότι δεν φέρνει το συγκεκριμένο στην Ελλάδα.

Υπάρχει κάπου αλλού που να μπορώ να το αγοράσω?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, imgema είπε

προτιμώ το dongle για καλυτερα και για να συνδέω περισσότερα απο 1 pad  

Δεν εχω δοκιμάσει για παραπάνω απο ενα....εγω εχω πανω το χειριστήριο κ το πληκτρολόγιο και ενίοτε στελνω φωτό απο το κινητό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορείς να συνδέσεις παραπάνω χειριστήρια από ένα αν έχεις απλό bluetooth, από ότι ξέρω. Επίσης από όσο ξέρω δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς και την υποδοχή ήχου που έχει το χειριστήριο.

Αν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει να το βρούμε θα το εκτιμούσα.

Edit: To βρήκα στο Γερμανικό site της Microsoft και φαίνεται να έχει επιλογή για "Griechenland" να προσπαθήσω να το πάρω από εκεί?

Επεξ/σία από imgema
Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο στην Microsoft Hellas, με βγάζει στις πωλήσεις στα Αγγλικά και ένας εξυπηρετικός Ινδός μου έκανε την παραγγελία.

Δημοσ.

Περνα απο ενα καταστημα Κωτσοβολο και γενικα σκουπισε λιγο τα μεγαλομαγαζα. Δεν εμφανιζονται στο σκρουτζ συνηθως αλλα εχουν μερικες φορες αποθεμα απο πολλα..

Εγω που παρελαβα το Xbox Elite 2 controller πριν απο κανα διμηνο και τον εψαχνα απο τον Κωτσοβολο τον ειχα παρει τον συγκεκριμενο..

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Περνα απο ενα καταστημα Κωτσοβολο και γενικα σκουπισε λιγο τα μεγαλομαγαζα. Δεν εμφανιζονται στο σκρουτζ συνηθως αλλα εχουν μερικες φορες αποθεμα απο πολλα..

Εγω που παρελαβα το Xbox Elite 2 controller πριν απο κανα διμηνο και τον εψαχνα απο τον Κωτσοβολο τον ειχα παρει τον συγκεκριμενο..

Πήγα σε Public, Πλαίσιο και Κοτσόβολο πριν λίγες μέρες. Κανεις δεν είχε το συγκεκριμένο dongle του 2018 που είναι μικρότερο σε μέγεθος, μόνο την πιο παλιά κουμούτσα μπορούσαν να σου κάνουν παραγγελία (ούτε αυτό είχανε) και μάλιστα με 30 ευρώ ενώ το καινούριο μου κόστισε σύνολο 23 ευρώ τελική τιμή με παραγγελία από εξωτερικό.

Δεν την νοιάζει την Microsoft να βγάλει λεφτά εδώ πέρα προφανώς.

Δημοσ.

Ειναι καθαρα θεμα ξεστοκαρισματος λογικα. Ναι ειναι οντως πολυ μικρος και βολευει ο αλλος ειναι τεραστιος μπροστα του. Παρηγγειλε απο εξω αν τον βρεις 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, imgema είπε

Δεν την νοιάζει την Microsoft να βγάλει λεφτά εδώ πέρα προφανώς.

Τα νεα controller ειναι με bluetooth,κοινως σταματησε να βγαζει πλεον τους dongle.

Ριξε μια ματια εδω αν σε βολευει καποιο

https://geizhals.eu/microsoft-xbox-one-wireless-adapter-fuer-windows-10-6hn-00003-a1666884.html#offerlist

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο bt παντα παρατηρουσα εστω και ελαφρυ και ανεπαισθητο latency οταν εκανα συνδεση το ds4 με το pc μεσω bt dongle παλιοτερα .. Βεβαια τωρα που ειναι φτιαγμενα με bt support και υπαρχει και πιο γρηγορο πρωτοκολλο μπορει να εχει καλυτερεψει αισθητα η κατασταση αλλα και παλι προτιμω το παντα πιο αξιοπιστο απο το bt wlan dongle και για τις πολλαπλες συνδεσεις αν χρειαστει και γιατι ειναι αμεση η συνδεση και με ανυπαρκτο latency.

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • 3 μήνες μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμία ιδέα που βρίσκουμε καινούργιο ή μεταχειρισμένο τον ανταπτορα του 2018 (μικρό) ;

Αν κάποιος τον έχει και τον πουλάει ας μου στείλει ένα μήνυμα :)

Επεξ/σία από philos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...