Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στα μέλη. Έχουμε δύο ίδια refurbished desktop, συγκεκριμένα αυτά. https://www.cosmodata.gr/product/333633/pc-refurbish-efkeries/lenovo-thinkcentre-m58p-sff-intel-core-2-duo-e7500-4gb-ram-500gb-hdd-dvd-windows-7-professional Έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 10 και έχουν ssd. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι σε προγράμματα και παιχνιδάκια που θέλω να βάλω από το Store, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, μου βγάζει ότι δεν είναι συμβατά με τον υπολογιστή μου.  Έχω κάνει όλο το troubleshooting που βρήκα online, μαζί με reset στο store, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Κάνω κάτι λάθος ή είναι περιορισμός του λειτουργικού; Τι σημαίνει δεν είναι συμβατά; Αυτό δεν καταλαβαίνω, έχοντας τα ίδια προγράμματα σε ακόμα παλαιότερους υπολογιστές (AMD X3) και τρέχουν απροβλημάτιστα.   

Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει. 

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως είναι έκδοση του παιχνιδιού για Mac ;;
Μήπως είναι διαφορετική η έκδοση του λειτουργικού (64 ή 32 bit) ;;

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dpolal είπε

Μήπως είναι έκδοση του παιχνιδιού για Mac ;;
Μήπως είναι διαφορετική η έκδοση του λειτουργικού (64 ή 32 bit) ;;

Ευχαριστώ για την απάντηση. 64bit και τα δύο, και μιλάω για κατέβασμα μέσα από το Store των Windows 10. Βλέπω ότι υπάρχουν σχετικά νήματα στο support της Microsoft, αλλά δεν βλέπω να δίνεται λύση. 

Δημοσ.

Τα 10άρια τα έβαλες εσύ ή τα πήρες έτσι; Έγινε update από 7άρια ή καθαρή εγκατάσταση; Ποια έκδοση των 10 έχεις; (πάτα WINDOWS+R, δώσε winver και πάτα enter). Μπορεί να είναι παλιά έκδοση των 10, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1803 και μετά. Επίσης μήπως είναι τίποτα enterprize;

• Thanks 1
Δημοσ.

Λοιπόν, το εφτιαξα. Για κάποιο λόγο δεν γινόταν εγκατάσταση των ενημερώσεων λόγω errors. Έκανα τα απαραίτητα βήματα, έκανα update και πλέον λειτουργούν όλα κανονικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...