Muhammad Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 σε έναν υπολογιστή με win 10 είχε εγκατασταθεί η σουίτα της adobe cs5. προσπαθώ να την απεγκαταστήσω αλλά δε γίνεται τίποτα. Πατάω. περιμένω.... δε κάνει τίποτα και αν πατήσω πάλι εμφανίζεται το μήνυμα Please wait until the current program is finishing unistalling or being changed restart (ή κλείσιμο του adobe applicationn manager από τον task manager), ξανά δοκιμή και πάλι τα ίδια. δε κάνει τίποτα στον task manager δε φαίνεται ότι κάτι δουλεύει. εντάξει είναι μεγάλο το πρόγραμμα αλλά πόσο να περιμένω; τι μπορώ να κάνω;
htaccess Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, Muhammad είπε σε έναν υπολογιστή με win 10 είχε εγκατασταθεί η σουίτα της adobe cs5. προσπαθώ να την απεγκαταστήσω αλλά δε γίνεται τίποτα. Πατάω. περιμένω.... δε κάνει τίποτα και αν πατήσω πάλι εμφανίζεται το μήνυμα Please wait until the current program is finishing unistalling or being changed restart (ή κλείσιμο του adobe applicationn manager από τον task manager), ξανά δοκιμή και πάλι τα ίδια. δε κάνει τίποτα στον task manager δε φαίνεται ότι κάτι δουλεύει. εντάξει είναι μεγάλο το πρόγραμμα αλλά πόσο να περιμένω; τι μπορώ να κάνω; Αναφέρεσαι σε "γνήσιο" ή "σπασμένο" ?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Από το ίδιο αρχείο προσπάθησε να κάνεις εγκατάσταση ή επιδιόρθωση και μετά με ένα 3ο πρόγραμμα να το απεγκαταστήσεις.
Muhammad Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 ισως το πρόβλημα οφείλεται στο ότι εκτός του suite cs 5 είχα εγκαταστήσει και νεότερες εκδόσεις του photoshop/illustrator cc. διότι και το dvd που έβαζα του cs5 δεν έκανε τίποτα, δεν εμφάνιζε καν να γίνει εγκατάσταση ή τροποποίηση των ήδη εγκατεστημένων αρχείων τελικά κατέβασα το AdobeCreativeCloudCleanerTool έσβησα τα πάντα, αν και μερικά δεν αφαιρέθηκαν και έσβησα χειροκίνητα τους φακέλους. ίσως έτσι μείνανε τίποτα απομεινάρια, δε ξέρω, αλλά στο control panel δεν υπάρχει κάτι. μετά από αυτό το εγκατέστησα τις εκδόσεις που ήθελα (photoshop/illustrator ) και όλα δουλεύουν οκ. το ίδιο ακριβώς έχει εγκατασταθεί και σε άλλον υπολογιστή, θα το αφαιρέσω και από εκεί. Να δούμε αν έχω το ίδιο πρόβλημα Spoiler όχι δεν ήταν γνήσιο γι αυτό αφαιρέθηκε αλλά δε νομίζω να έφταιγε αυτό.
snbblp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Muhammad είπε ισως το πρόβλημα οφείλεται στο ότι εκτός του suite cs 5 είχα εγκαταστήσει και νεότερες εκδόσεις του photoshop/illustrator cc. διότι και το dvd που έβαζα του cs5 δεν έκανε τίποτα, δεν εμφάνιζε καν να γίνει εγκατάσταση ή τροποποίηση των ήδη εγκατεστημένων αρχείων τελικά κατέβασα το AdobeCreativeCloudCleanerTool έσβησα τα πάντα, αν και μερικά δεν αφαιρέθηκαν και έσβησα χειροκίνητα τους φακέλους. ίσως έτσι μείνανε τίποτα απομεινάρια, δε ξέρω, αλλά στο control panel δεν υπάρχει κάτι. μετά από αυτό το εγκατέστησα τις εκδόσεις που ήθελα (photoshop/illustrator ) και όλα δουλεύουν οκ. το ίδιο ακριβώς έχει εγκατασταθεί και σε άλλον υπολογιστή, θα το αφαιρέσω και από εκεί. Να δούμε αν έχω το ίδιο πρόβλημα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου όχι δεν ήταν γνήσιο γι αυτό αφαιρέθηκε αλλά δε νομίζω να έφταιγε αυτό. Τρεξε το uninstall troubleshooter διότι το μητρώο συστήματος και τα κοινά αρχεία θα έχουν γίνει μπάχαλο. Το CS5 είναι του 2010, το CS5.5 του 2011, και τα δύο είναι 100% συμβατά ΜΟΝΟ με 64bit VISTA. Προτού εγκαταστήσουμε κάτι, διαβάζουμε τις απαιτήσεις συστήματος και τη συμβατότητα.
Muhammad Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, snbblp είπε Τρεξε το uninstall troubleshooter διότι το μητρώο συστήματος και τα κοινά αρχεία θα έχουν γίνει μπάχαλο. Το CS5 είναι του 2010, το CS5.5 του 2011, και τα δύο είναι 100% συμβατά ΜΟΝΟ με 64bit VISTA. Προτού εγκαταστήσουμε κάτι, διαβάζουμε τις απαιτήσεις συστήματος και τη συμβατότητα. Μόλις έτρεξα αυτό που είπες. έχω βάλει τις τελευταίες εκδόσεις Photoshop/illustrator και γενικά όλα δουλεύουν οκ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα