Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας

Εβαλα τα Hertz CK 165 και το κακο είναι πως τα συγκεκριμένα είναι σχεδόν ίδια με αυτά της Mercedes δηλαδή σχεδόν καμία διαφορά ακόμα και σε τεστ που έγινε με ενισχυτή σπιτιού

Μήπως υπάρχει καμιά καλή πρόταση για να βελτιωθεί ο ήχος του αυτοκινήτου? (Χωρίς έξτρα ενισχυτή)

Τα ηχεια που μπαίνουν στις πόρτες ειναι συνολικά 8 όπου τα τέσσερα είναι woofers 165mm(6.5 in) και τα άλλα τέσσερα είναι τα tweeters

Επεξ/σία από Eλληνας
Δημοσ.

απορώ με αυτούς που πετάνε 140€ για ηχεία χωρίς ενισχυτη...οτι και να κάνεις δεν πρόκειται να παίξουν ποιοτικά μονό απ το ράδιο--mp3  ... επίσης στο SQ ξεχνάς για μπρος πίσω ηχεία lol αυτό δεν υπάρχει

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ziaba είπε

απορώ με αυτούς που πετάνε 140€ για ηχεία χωρίς ενισχυτη...οτι και να κάνεις δεν πρόκειται να παίξουν ποιοτικά μονό απ το ράδιο--mp3  ... επίσης στο SQ ξεχνάς για μπρος πίσω ηχεία lol αυτό δεν υπάρχει

Το όχημα μου βγαίνει μαμά με 8 ηχεία στις πόρτες + ενσωματωμένο ενισχυτή (λογικό)

Όπως έγραψα παραπάνω τα ηχεία έγιναν τεστ και σε αλλο ενισχυτή και δεν υπήρχε διαφορα οποτε μου προτείνετε να τραβήξω καλώδια και να βαλω ενισχυτή ώστε να είμαι ξανά στα ίδια επίπεδα ?   

Θα υπάρχει διαφορά? Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω άλλωστε για αυτο ανοιξα το θεμα

Εγω τωρα σκέφτομαι για Hertz MLK 165.3 Legend μιας που αυτα που εχω βαλει τερματίζουν στα ιδια επίπεδα με τα μαμα +οτι εχουν πιο κακο μπασο απο τα μαμα

Δημοσ.

Μην περιμένεις να βγάλεις σοβαρό μπάσο από midrange...

Εγώ κάποια στιγμή σκέφτομαι να αναβαθμίσω το σύστημα μου με επιδαπέδιο sub-woofer, ενισχυτή και διαιρούμενα και είχα διαβάσει καλά λόγια για τα focal (αν και τσιμπημένα).

Και τα herz δεν είναι κακά νομίζω αλλά χωρίς ενίσχυση και ενδεχομένως κάποιο sub δεν θα δεις τρομερή διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Μην περιμένεις να βγάλεις σοβαρό μπάσο από midrange...

Εγώ κάποια στιγμή σκέφτομαι να αναβαθμίσω το σύστημα μου με επιδαπέδιο sub-woofer, ενισχυτή και διαιρούμενα και είχα διαβάσει καλά λόγια για τα focal (αν και τσιμπημένα).

Και τα herz δεν είναι κακά νομίζω αλλά χωρίς ενίσχυση και ενδεχομένως κάποιο sub δεν θα δεις τρομερή διαφορά.

Πηρα καλώδια 2.5αρια focal γιατί εχω ακούσει ότι είναι καλή εταιρεία

Τα Hertz MLK 165.3 Legend λετε να έχουν αισθητή διαφορά από τα Hertz CK 165 ?

Δημοσ.
Στις 21/1/2020 στις 9:44 ΠΜ, Eλληνας είπε

Το όχημα μου βγαίνει μαμά με 8 ηχεία στις πόρτες + ενσωματωμένο ενισχυτή (λογικό)

Όπως έγραψα παραπάνω τα ηχεία έγιναν τεστ και σε αλλο ενισχυτή και δεν υπήρχε διαφορα οποτε μου προτείνετε να τραβήξω καλώδια και να βαλω ενισχυτή ώστε να είμαι ξανά στα ίδια επίπεδα ?   

Θα υπάρχει διαφορά? Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω άλλωστε για αυτο ανοιξα το θεμα

Εγω τωρα σκέφτομαι για Hertz MLK 165.3 Legend μιας που αυτα που εχω βαλει τερματίζουν στα ιδια επίπεδα με τα μαμα +οτι εχουν πιο κακο μπασο απο τα μαμα

μπορεί και όχι και να χει δεν θα βγάζει αυτά που πρέπει για τα ηχεία όπως τα hertz που πήρες, τα συγκεκριμένα για να παίξουν στο  full θες ενισχυτή τουλαχ 150W rms ανά κανάλι στα 4ωμ 

επίσης  σταμάτα να πετάς τα χρήματά σου σε ηχεία έχεις ήδη 3 ζεύγη διαιρούμενα  απ ότι κατάλαβα κάψε πρώτα αυτά 😁

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ziaba είπε

μπορεί και όχι και να χει δεν θα βγάζει αυτά που πρέπει για τα ηχεία όπως τα hertz που πήρες, τα συγκεκριμένα για να παίξουν στο  full θες ενισχυτή τουλαχ 150W rms ανά κανάλι στα 4ωμ 

επίσης  σταμάτα να πετάς τα χρήματά σου σε ηχεία έχεις ήδη 3 ζεύγη διαιρούμενα  απ ότι κατάλαβα κάψε πρώτα αυτά 😁

Τα μαμά ηχεία επειδή τα μέτρησα με πολυμετρο ήταν 4 ohm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...