shkreliand Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, Εχω την Asus M4A78LT-M με τον Phenom II 965. Πολλές φορές ανοίγει αλλά δεν διαβάζει τον δίσκο. Μετά από 2-3 reset ή κλείσιμο άνοιγμα αποφασίζει να το διαβάσει και να φορτώσει τα win. Έκανα ρεσετ το bios αλλά τα ίδια, Έκανα φορματ βάζοντας ssd αλλά το ίδιο, Δοκίμασα αλλαγή καλωδίων, όπως και μνήμες και το πρόβλημα παραμένει. Πιθανότατα φταίει η μητρική και βρήκα μια Asrock 970 Extreme 3 για να την αλλάξω. Θέλω να ρωτήσω οτι αυτή η mobo είναι συμβατή με τον 965 σωστά; Επίσης βρήκα και άλλες δυο Gigabyte GA-MA790XT-UD4P και Asus M4A87TD EVO. Τι λέτε;
LaMereda Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, μπορείς να βρεις πληροφορίες συμβατότητας στην σελίδα του κάθε κατασκευαστή. Π.χ: https://www.asrock.com/mb/AMD/970 Extreme3/#CPU
countass Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) πόσο τη βρήκες; υπ'όψιν ότι,με 30 ευρώ βρίσκεις μεταχειρισμένο ryzen 1200,με 45-65 μητρική καινούρια,και ένα 30άρι για 8g ram.Κλάσεις ανώτερο απ'ότι έχεις και αρκετά αναβαθμίσιμο.αργότερα βάζεις πχ έναν 3600 και ram. Αν επίσης πουλήσεις phenom και ram όσο όσο τη βγάζεις ακόμα φθηνότερα. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από countass
shkreliand Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Την βρήκα με 30€. δηλαδή να υπολογίσω ένα 120αρι; Η χρήση του υπολογιστή είναι μόνο για ίντερνετ ε-μαιλ και το AION Το ποσο βγαινει λιγο απο το προηπολογισμο μου ομως με 70 ειδα αυτο το σετ Παντα σε σύγκριση με αυτο που εχω, αξιζει η αλλαγη; Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από shkreliand
countass Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει,αν σε κάλυπτε όπως ήσουν,πάρε απλά τη μητρική.Δεν ξέρω και τι κάρτα γραφικών έχεις οπότε και σετ να αλλάξεις πάλι στα ίδια fps μάλλον θα είσαι.
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, shkreliand είπε Καλησπέρα, Εχω την Asus M4A78LT-M με τον Phenom II 965. Πολλές φορές ανοίγει αλλά δεν διαβάζει τον δίσκο. Μετά από 2-3 reset ή κλείσιμο άνοιγμα αποφασίζει να το διαβάσει και να φορτώσει τα win. Έκανα ρεσετ το bios αλλά τα ίδια, Έκανα φορματ βάζοντας ssd αλλά το ίδιο, Δοκίμασα αλλαγή καλωδίων, όπως και μνήμες και το πρόβλημα παραμένει. Πιθανότατα φταίει η μητρικη Στη χειρότερη γιατί δεν κάνετε ένα BIOS Update;
Χρήστος1986 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 καλησπέρα υπάρχει και το ενδεχόμενο να χρειαστεί απλώς αντικατάσταση η μπαταρία πάνω στη μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα