Bakxos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω που να το κανω το ερώτημα και έκρινα ότι εδώ είναι το πιο σωστό. Στο σπίτι που μενω η πρίζα τηλεφώνου είναι σε ένα κομμάτι μακριά από την τηλεόραση. Στην τηλεόραση δίπλα εχω μια πρίζα ρεύματος μια κεραίας και μια ακόμη με τρεις συνδέσεις που γράφει TV SAT RD. Το ερώτημα μου είναι το εξής θα ήθελα να μεταφέρω το ρούτερ στην τηλεόραση δίπλα. Υπάρχει τρόπος χωρίς σκαψιματα; μπορεί κάποια από τις 2 πρίζες να γίνει τηλέφωνο με εσωτερική μεταφορά καλωδίων. Αξίζει να ρωτήσω ηλεκτρολόγο ή δεν γίνεται αυτό.
filipN Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 - Θα σε βοηθούσε περισσότερο, αν ανέφερες το λόγο που θέλεις να μεταφέρεις το router δίπλα στην TV. Μπορεί να υπάρχει απλούστερη λύση...
Bakxos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Καλωδιακή TV. Θέλω να συνδέσω την τηλεοραση στο ρούτερ μέσω καλώδιο δικτύου
filipN Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Υποθέτω ότι γίνεται με Powerline Adapters. Στην περίπτωση που έχεις μόνο μία πρίζα ρεύματος κοντά στην TV ή και το Router θα χρειαστείς Powerline Adapters with Passthrough.
Bakxos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι στην πρίζα που έχει TV sat rd δεν μπορεί ο ηλεκτρολόγος να τραβήξει μια εσωτερική γραμμη τηλεφώνου; δεν ξέρω και γι αυτό ρωτάω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα