kostasgr78 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ψάχνω τη βέλτιστη λύση, ώστε να παίρνει κανείς αυτόματα local backup στο iCloud storage της Apple (κυρίως photos/videos), χωρίς να έχει ΜacΒook. Οι λύσεις τύπου NAS σαν το Synology, έχουν λογισμικό που να το κάνει αυτό αυτόματα; Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από kostasgr78
Jiakometi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Από ποιά / ποιές συσκευή /ες θέλεις να παίρνεις backup στο iCloud?
kostasgr78 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Θα ήθελα μια αυτόματη λύση, είτε από PC είτε από standalone NAS, που δεν θα χρειάζεται να επεμβαίνω χειροκίνητα για να διορθώσω κάτι, αλλά θα μπορεί να κρατάει μονίμως αντίγραφο με όλα τα τελευταία.
Jiakometi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Χωρίς να είμαι ειδικός σε Win software νομίζω ότι μια καλή λύση θα ήταν αυτή Κάνει όλα όσα ζητάς, αυτοματοποιημένα. Περίμενε όμως και καμία άλλη γνώμη, ενδεχομένως πιο τεκμηριωμένη.
kostasgr78 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μπήκα να δω τα χαρακτηριστικά του, αλλά δεν κάνει καμία αναφορά στο iCloud. Εγώ πρακτικά, θέλω μια αυτοματοποιημένη λύση που θα μπαίνει μόνη της στο iCloud με τα login details που θα τής έχω δώσει, και θα μού κρατάει πάντα ένα updated τοπικό αντίγραφο όλων των αρχείων που βρίσκει εκεί.
Jiakometi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Οντως το είδα μόλις τώρα δεν κάνουν αναφορά. Αλλά αφού στέλνουν σε άλλες δικτυακές υπηρεσίες (G Drive, Dropbox κλπ) δεν βλέπω το λόγο να μην ανεβάζει στο iCloud. Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις την δωρεάν έκδοση και να δεις. Κάτσε όμως να δούμε και άλλες απόψεις.
kostasgr78 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Εγώ δεν θέλω να ανεβάζω στο iCloud. Χρειάζομαι αποκλειστικά local sync αντίγραφο του περιεχομένου του iCloud και κυρίως αυτοματοποιημένα. ☺️
Jiakometi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Sorry το είχα καταλάβει ανάποδα ...... my bad.☹️
kostasgr78 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δεν πειράζει, σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου και το χρόνο σου ως τώρα, γιατί έτσι κι αλλιώς μού δίνουν την ευκαιρία να διερευνήσω και άλλα εργαλεία.
physvlog Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Το aomei backuper οι paid εκδοσεις ομως κανουν αυτο που θες.
kostasgr78 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, physvlog είπε Το aomei backuper οι paid εκδοσεις ομως κανουν αυτο που θες. Σε ευχαριστώ, μπαίνω να το διερευνήσω.
kostasgr78 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Στις 21/1/2020 στις 12:53 ΜΜ, physvlog είπε Το aomei backuper οι paid εκδοσεις ομως κανουν αυτο που θες. Στα χαρακτηριστικά του προγράμματος που έχω διαβάσει, δεν κάνει καμία αναφορά για iCloud sync to local.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα