Προς το περιεχόμενο

BSOD - Video Scheduler Internal Error (RTX 2080 Super)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Προχθες αγόρασα καινουριο PC και μου το στείλανε, συναρμολογιμένο. Πέρασα μόνος μου τα Windows 10 PRO (Γνήσια), έκανα όλα τα Update πέρασα όλους του Drivers και μου έβγαλε BSOD - Blue Screen of Death. Λίγο πριν μου βγάλει την Blue Screen, η οθόνη έκανε κατι περιεργα και εβγαζε κατι σαν ψαρακια, Φαίνεται στις φωτογραφίες παρακατω.

Επίσης η καρτα γραφικων ειναι η Aorus RTX 2080 Super και η οθόνη DELL( s2719dgf) 4Κ στα 144ΗΖ αλλα χρησιμοποιούσα Καλώδιο HDMI. Επισης εκανα 3 φορες εγκατασταση τα Windows απο την αρχη αλλα πάλι μου εβγαζε το ιδιο προβλημα.

Υπάρχει περίπτωση να χρειαζεται Displayport, ή οφείλεται αλλου το πρόβλημα ?

Ευχαριστω.

83236161_211739106510794_1178157645811417088_n.jpg

Δημοσ.

Για βάλε το display port και δοκίμασε πάλι.Για 4Κ & 144Hz θέλει αρκετά μεγάλο bandwidth ,οπότε με το hdmi λογικά δεν παίζει σωστά και θέλει display port όμως το να σου βγάζει bsod είναι λίγο περίεργο.Αυτά τα "ψαράκια" που λες είναι artifacts και μπορεί να οφείλονται σε προβληματική κάρτα γραφικών.

Για μένα δοκιμάζεις με το display port άντε και κανέναν driver παλιότερο μπας και και αν σου κάνει τα ίδια στείλε το μηχάνημα πίσω στο κατάστημα (είναι doa).

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου κάνει για καμένη κάρτα γραφικών, δοκίμασε και κανέναν οδηγό ποιο παλιό αν μπωρεις βαλε και τους οδηγους απο το δισκακι της καρτας γραφικων αν σου το εδωσαν 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...