Buster Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια ξαφνηκα μετα απο ενα format που εκανα στον υπολογιστη μου ολα τα παιχνιδια μου κολλανε (πραγματικη διαφορα σε σχεση με πριν απο το format) ενω τα windows δεν κολλανε καθολου ουτε και καποιο αλλο προγραμμα παραμονο τα παιχνιδια μου ( οταν εννοω κολανε εννοω οτι εχουν πραγματικα χαμηλα FPS). Για να μη ρωτατε το hardware του συστηματος μου εχει ως εξεις: intel core i7 7th gen, nvidia geforce gtx 1050ti, 8GB RAM, δεν ξερω αν χρειαζεστε κατι αλλο. Παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει ας απαντησει Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από Buster
asmilon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Τελευταιους driver απο το site της Nvidia εχεις βαλει; 1
Buster Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, asmilon είπε Τελευταιους driver απο το site της Nvidia εχεις βαλει; Φιλε μου να 'σε καλα. Ειχες δικιο, τελικα με το που εβαλα τους drivers και τους προγραμματισα ολα αλλαξαν στα παιχνιδια μου. Μπορω να σου πω οτι αυτο δεν μου περασε καν απο το μυαλο. Σε ευχαριστω πολυ φιλε πραγματικα, με γλιτωσες απο μεγαλους μπελαδες (Κυριος οικονομικα. Πραγματικα δεν περιμενα να μου απαντησει κανεις και μαλιστα να μου δωσει τη λυση στο προβλημα μου) Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από Buster Obviously you know what are you doing.
FasTaker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 LOL εκανες format και δεν περασες drivers? Μαλλον τα windows πηγαινανε τρενο γιατι ειχαν τους generic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα