wooolf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα Έστησα ένα pc με τα παραπάνω πράγματα (καινούργια) και δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Δοκίμασα : 1. Και τις δύο θύρες της motherboard (hdmi και dvi), σε δύο οθόνες. 2. Δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό, παρόλο που ήταν καινούργιο. 3. Έβαλα μία μία τις μνήμες σε όλες τις θέσεις. 4. Δοκίμασα με κάρτα γραφικών και στις δύο pci express. Όλες οι δοκιμές έγιναν με τίποτα άλλο επάνω συνδεδεμένο, μόνο το 24πινο της motherboard,το 8πινο του cpu, και το power switch (το δοκίμασα και χωρίς αυτό) Σε καμία περίπτωση δε φάνηκε οτιδήποτε στην οθόνη. Έχω καταλήξει ότι μάλλον είναι οι μνήμες (είναι στα 3200Mhz), παρόλο που στα site που έψαξα, δίνουν συμβατότητα ακριβώς με τα παραπάνω πράγματα.
kkatzos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, wooolf είπε Έστησα ένα pc με τα παραπάνω πράγματα (καινούργια) και δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Δοκίμασα : 1. Και τις δύο θύρες της motherboard (hdmi και dvi), σε δύο οθόνες. Δεν έχει ενσωματωμένη GPU ο 2700X. Χρειάζεται κάρτα γραφικών. 31 λεπτά πριν, wooolf είπε 4. Δοκίμασα με κάρτα γραφικών και στις δύο pci express. Την κάρτα γραφικών τη δοκίμασες σε άλλο PC να δεις αν δουλεύει;
wooolf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Νόμιζα ότι η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη στην motherboard και δεν χρειάζεται κάτι από τον επεξεργαστή. Η κάρτα γραφικών που δοκίμασα δουλεύει κανονικά . Αλλά θα δοκιμάσω και αυτή που έχω στο δικό μου pc, που γράφω τώρα εδώ.
wooolf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα και την δική μου (6870) και δούλεψε κανονικά (μόνο με hdmi). Όπως κανονικά δούλεψε και η δεύτερη κάρτα (6950), στο δικό μου όμως pc με i5 2500k. Πιθανόν κάποια προβλήματα ασυμβατότητας με την 6950. Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση γιατί με έκανε να δοκιμάσω και την δεύτερη κάρτα γραφικών (6870), ενώ ήμουν σίγουρος ότι δούλευε κανονικά η 6950 (όντως δούλευε, αλλά όχι με τον ryzen 2700x). Είχα εστιάσει στις μνήμες, θα αγόραζα άλλες και θα έδινα τόσα λεφτά τσάμπα!!! Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από wooolf 1
duffyduck Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βγαλε τις μνημες και ξανατοποθετησε τες στα slots 2 και 4 (η αριθμηση απο αριστερα προς τα δεξια) Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από duffyduck
narta Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, duffyduck είπε Βγαλε τις μνημες και ξανατοποθετησε τες στα slots 2 και 4 (η αριθμηση απο αριστερα προς τα δεξια) Γιατί θα αποκτήσει κάρτα γραφικών αν κάνει αλλαγή στις μνήμες;
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Στις 20/1/2020 στις 12:02 ΠΜ, wooolf είπε Δοκίμασα και την δική μου (6870) και δούλεψε κανονικά (μόνο με hdmi). Όπως κανονικά δούλεψε και η δεύτερη κάρτα (6950), στο δικό μου όμως pc με i5 2500k. Πιθανόν κάποια προβλήματα ασυμβατότητας με την 6950. Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση γιατί με έκανε να δοκιμάσω και την δεύτερη κάρτα γραφικών (6870), ενώ ήμουν σίγουρος ότι δούλευε κανονικά η 6950 (όντως δούλευε, αλλά όχι με τον ryzen 2700x). Είχα εστιάσει στις μνήμες, θα αγόραζα άλλες και θα έδινα τόσα λεφτά τσάμπα!!! Ίσως δουλέψει η 6950 αν κατεβάσεις την γενιά pci express σε forced 1.0 ή 2.0 Τα σκότωσαν εκεί στην AMD και με προεπιλεγμένη 3 (αυτόματο) δεν βλέπει κάποιες κάρτες (μαζί και την δικια μου).
wooolf Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Με ενδιαφέρει μόνο το γεγονός ότι έδωσε σήμα στην οθόνη και ότι το πρόβλημα ήταν η κάρτα γραφικών και όχι κάτι άλλο, έτσι κι αλλιώς θα αγοραστεί άλλη κάρτα για αυτό το σύστημα. Οπότε το θέμα θεωρείται ότι έχει κλείσει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα