Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άκουσα ότι θα κλείσει το kaizershop.. Γνωρίζει κανένας κάτι; κ το kaizerstore τι έγινε έκλεισε; τα αναφέρω γιατί θέλω να πάρω αυτή την εβδομάδα το xiaomi mi 9 lite.. Κ ψάχνω κατάστημα.. Έχω βρει σε διαθεσιμότητα το e deal, ABOX k το Hellas Phone που το έχει λίγο πιο ακριβό.. Έχει κανείς εμπειρία από τα παραπάνω καταστήματα; 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Keith1404 είπε

Άκουσα ότι θα κλείσει το kaizershop.. Γνωρίζει κανένας κάτι; κ το kaizerstore τι έγινε έκλεισε; τα αναφέρω γιατί θέλω να πάρω αυτή την εβδομάδα το xiaomi mi 9 lite.. Κ ψάχνω κατάστημα.. Έχω βρει σε διαθεσιμότητα το e deal, ABOX k το Hellas Phone που το έχει λίγο πιο ακριβό.. Έχει κανείς εμπειρία από τα παραπάνω καταστήματα; 

Που άκουσες ότι κλείνει το kaizerstore? Υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, κάποιο άρθρο, αν όχι τότε είναι ράδιο αρβύλα.

Το kaizerstore είναι αξιόπιστο όπως και τα άλλα που έγραψες (τουλάχιστον βάση των κριτικών που έχουν).

Εγώ έχω αγοράσει από kaizerstore και hellasphone (όχι κινητά) και τα δυο ήταν μια χαρά στις υποχρεώσεις τους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Keith1404 είπε

Πρέπει να πεις που το ακουσες  

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Keith1404 είπε

Εγώ πήρα το 8t από το abox και όλα μια χαρά ...Τέλεια εξυπηρέτηση ,και το κινητό στο ανοίγουν επιτόπου για νο δεις και εσύ ότι είναι καινούργιο

Δημοσ.
12 ώρες πριν, G.bar είπε

Το kaizer στην Πανεπιστημίου έκλεισε ήδη. Δουλευε ενας γνωστός.

Ευχαριστουμε για την ενημερωση.  Τωρα ειδα και εγω οτι εκλεισε οριστικα. 

Φυσικα μπορει απλως να θελουν να περιορισουν τις ζημιες τους μιας και απο οσο θυμαμαι δουλευουν περισσοτερο online παρα με το φυσικο καταστημα. 

Οπως και να χει το οτι εκλεισε ενα μαγαζι μιας επωνυμιας δεν ειναι πολυ καλο. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Καταρχάς δεν υπάρχει ένα μόνο kaizer και νομίζω πως δεν έχουν και σχέση μεταξύ τους! Το "original" kaizer που είναι στην αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, αν κρίνω από την κίνηση που έχει (ουρές...), κάθε άλλο παρά θα κλείσει νομίζω! :) 

• Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, billdanos είπε

Καταρχάς δεν υπάρχει ένα μόνο kaizer και νομίζω πως δεν έχουν και σχέση μεταξύ τους! Το "original" kaizer που είναι στην αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, αν κρίνω από την κίνηση που έχει (ουρές...), κάθε άλλο παρά θα κλείσει νομίζω! :) 

Σωστο αυτο!  Και εγω τα μπερδεψα... 

Φυσικα ειναι ιδια σε στυλ website,  σε σημα,  τωρα ποιος "εκλεψε" ποιον... 

Απο αυτο στην 3η Σεπτεμβριου ειχα παρει εγω και ηταν κομπλε. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, life is music είπε

Εγώ πήρα το 8t από το abox και όλα μια χαρά ...Τέλεια εξυπηρέτηση ,και το κινητό στο ανοίγουν επιτόπου για νο δεις και εσύ ότι είναι καινούργιο

και εγω εχω παει το xiaomi mi9t από εκει, σε 2 μερες το ειχα κομπλε!!!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, billdanos είπε

Υπήρχε το kaizerstore δν εμφανίζεται πλέον στο σκρουτζ από ότι καταλαβαίνω ήταν αυτό στην πανεπιστημίου; κ το kaizershop.. Το οποίο εμφανίζει κ στο σκρουτζ τρελές πωλήσεις ανά εβδομάδα διαβάζω εδώ για ουρές αλλά στο άρθρο που διάβαζα για το kaizershop έλεγε ότι είναι να κλείσει... Θέλω να παραγγείλω ένα xiaomi mi 9 lite αλλά πλέον έχω σκέφτομαι το ABOX που είναι μαγαζί που άνοιξε πριν κάποιους μήνες κ το i deal. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Keith1404 είπε

Υπήρχε το kaizerstore δν εμφανίζεται πλέον στο σκρουτζ από ότι καταλαβαίνω ήταν αυτό στην πανεπιστημίου; κ το kaizershop.. Το οποίο εμφανίζει κ στο σκρουτζ τρελές πωλήσεις ανά εβδομάδα διαβάζω εδώ για ουρές αλλά στο άρθρο που διάβαζα για το kaizershop έλεγε ότι είναι να κλείσει... Θέλω να παραγγείλω ένα xiaomi mi 9 lite αλλά πλέον έχω σκέφτομαι το ABOX που είναι μαγαζί που άνοιξε πριν κάποιους μήνες κ το i deal. 

Άσε το e-deal μακριά .....μόνο το abox θα κοιτάς και το e-karavasilis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, billdanos είπε

Αυτό ακριβώς υπάρχουν πολλά καταστήματα με το πρόθεμα  ''kaizer'' που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Το KAIZERSHOP.GR  που είναι 3ης Σεπτεμβρίου 1,  λειτουργεί κανονικά, στις γιορτές που ήθελα να κανω μια αγορά  και πέρασα από το μαγαζί είχε ουρές και το ανέβαλα, τελικά πήγα την Πέμπτη που μας πέρασε (16/1)  και ως συνήθως η εξυπηρέτηση ήταν άψογη.

Πολύ καλά λόγια έχω ακούσει από γνωστούς και για τα  ''abox''  και ''e-karavasilis''  αν και εγώ δεν έχει τύχει να ψωνίσω προς το παρόν απο αυτά τα καταστήματα.

Επεξ/σία από NovaLacertae
Δημοσ.
17 ώρες πριν, NovaLacertae είπε

Αυτό ακριβώς υπάρχουν πολλά καταστήματα με το πρόθεμα  ''kaizer'' που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Το KAIZERSHOP.GR  που είναι 3ης Σεπτεμβρίου 1,  λειτουργεί κανονικά, στις γιορτές που ήθελα να κανω μια αγορά  και πέρασα από το μαγαζί είχε ουρές και το ανέβαλα, τελικά πήγα την Πέμπτη που μας πέρασε (16/1)  και ως συνήθως η εξυπηρέτηση ήταν άψογη.

Πολύ καλά λόγια έχω ακούσει από γνωστούς και για τα  ''abox''  και ''e-karavasilis''  αν και εγώ δεν έχει τύχει να ψωνίσω προς το παρόν απο αυτά τα καταστήματα.

Τλκ παρήγγειλα σήμερα από το e deal έχει τλχ δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος φυσικά αφού πήρα το xiaomi mi 9 lite που έτσι κι αλλιώς δεν έχει επίσημη εγγύηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...