nizog Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 καλημέρα εχω το εξης πρόβλημα,καθε βραδυ στις 2:00 το ξημέρωμα η forthnet κανει παντα αποσυνδεση και όταν το μοντεμ παει μετα να συνχρονισει μου κλειδωνει σε ταχυτητα 1,5mbs αντι 14,5 που εχω ολη την ημερα.Ξερει κανεις αν είναι θεμα γραμμης η μοντεμ?Υποψιν ότι το μοντεμ είναι 3 μηνων το tp link vr600v2
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 On 19/01/2020 at 15:23, nizog said: καλημέρα εχω το εξης πρόβλημα,καθε βραδυ στις 2:00 το ξημέρωμα η forthnet κανει παντα αποσυνδεση και όταν το μοντεμ παει μετα να συνχρονισει μου κλειδωνει σε ταχυτητα 1,5mbs αντι 14,5 που εχω ολη την ημερα.Ξερει κανεις αν είναι θεμα γραμμης η μοντεμ?Υποψιν ότι το μοντεμ είναι 3 μηνων το tp link vr600v2 θεμα Modem Δυσκολο.θεμα γραμμης ναι.αν το κανει καθε μερα ιδια ωρα μπορει να ειναι οτιδηποτε απεξω που μπορει να περναει κοντα σε καλωδιο του οτε.εχουν γινει τετοια ακομα και απο φωτειζομενες πινακιδες που αναβαν συγκεκριμενη ωρα.
breezer_72 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Εχω το ιδιο modem, ειχα κι εγω forthnet (24αρα) ως πριν μια βδομαδα, και δεν ειχα τετοιο προβλημα (ισως σποραδικα, χωρις να συμβαινει συγκεκριμενη ωρα). Οποτε δυσκολο να ειναι το modem.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα