Προς το περιεχόμενο

Turbo X Monitor και PS4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,  αγόρασα χθες το Turbo X 2702HXD gaming monitor για το pc μου. Συνδέθηκε,  όλα καλά. Όταν όμως προσπάθησα να συνδέσω και το PS4 όχι μόνο δεν το εντόπισε καθόλου,  αλλά έκτοτε δεν βγαίνει σήμα hdmi απο το ps4 σε καμία απο τις τηλεοράσεις μου! Ερωτώ λοιπόν,  έχει κανείς άλλος το συγκεκριμένο μονιτορ και έχει δοκιμάσει να το συνδέσει με PS4?  Είχα την εντύπωση οτι μπορώ να χρησιμοποιήσω με την κονσόλα οποιαδήποτε οθόνη, 720-1080-1440-4K,  απλά με διαφοροποιημένη ευκρίνεια....

UPDATE: Για όποιον τυχόν ψάξει σχετικώς με το θέμα στο μέλλον, είχε θέμα το hdmi. Τελικά και το συγκεκριμένο monitor μπορεί να δείξει εικόνα του ps4, όπως και όλα άλλωστε. Απλά υπόψη ότι η ποιότητα εικόνας περιεχομένου μαξ 1080p (όπως του ps4) σε οθόνη 1440p εξαρτάται απο το scaling και την ποιότητα της οθόνης - το συγκεκριμένο monitor παρότι είναι πολύ σωστό για 1440p υστερεί σε αυτόν τον τομέα.

Επεξ/σία από EricTheRed
update
Δημοσ.

Αν το ειχες πριν σε tv με μεγαλυτερη αναλυση πχ σε 4κ tv κρατησε αποθ.τις ρυθμισεις αυτες.βαλε το ps4 εκει που το ειχες πριν και βαλε αναλυση 1080 η 720 

Δημοσ.

Το αντίστροφο (σχεδόν) ίσχυε στη περίπτωση μου,  το είχα συνδεδεμένο σε 720p πριν και το έβαλα σε 1440p monitor. Το πήγα στο μαγαζί της Sony που τυγχάνει και έχω γείτονα και με είπαν οτι τελικά μάλλον χάλασε το hdmi port της κονσόλας,  αφού ούτε καν το καλώδιο του hdmi δεν αναγνωρίζει η τηλεόραση.... Θα πάω και απο το Plaisio με το monitor να τους ζητήσω να το συνδέσουν με κάποιο ps4 για να πιστοποιηθεί οτι δουλεύει έστω με ένα καινούριο,  μην τυχόν και brickαρω και άλλα ps...

Αν κάποιος πάντως έχει εμπειρία με το συγκεκριμένο monitor και το PS4 θα βοηθούσε πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...