Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hola σε ολα τα μελη.Σκεφτομαι την αγορα νεου κουτιου.Τα κομματια που εχω ηδη καταληξει ειναι τα κατωθι

1) psu: corsair rmx 750

2)case : phanteks p600s ή meshify s2

3)cpu : ryzen 3600

4)gpu : sapphire rx 5700 xt nitro

5) ssd : 860 evo 1tb

6) ψυκτρα : arctic liquid freezer ii 240

Στα περιφερειακα θα προσθεσω και οθονη την Lg 27gl850.Σε αυτα που δεν μπορω να καταληξω , περρισοτερο λογω αγνοιας , ειναι στην μητρικη/ram.Η χρηση που θα κανω ειναι κυριως σερφαρισμα-ταινιες-gaming.Τι θα προτεινατε να ολοκληρωσω την παραπανω συνθεση ? Θα εχω καποιο οφελος αν επιλεξω αναμεσα π.χ σε b450 tomahawk max + crucial 16 gb cl16 με x570 msi gaming edge wifi + g.skill 3600 cl16?Το θεμα ειναι αν δωσω τα παραπανω χρηματα θα εχω καποιο πραγματικο οφελος σε τωρινη και μελλοντικη χρηση ή θα ξεφυγω αρκετα απο το vfm της αγορας παντα σε συναρτηση με την χρηση που τον προοριζω.Αν εχετε καποια δικια σας προταση ram/μητρικης περιμενω να την ακουσω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tony30 είπε

Hola σε ολα τα μελη.Σκεφτομαι την αγορα νεου κουτιου.Τα κομματια που εχω ηδη καταληξει ειναι τα κατωθι

1) psu: corsair rmx 750

2)case : phanteks p600s ή meshify s2

3)cpu : ryzen 3600

4)gpu : sapphire rx 5700 xt nitro

5) ssd : 860 evo 1tb

6) ψυκτρα : arctic liquid freezer ii 240

Στα περιφερειακα θα προσθεσω και οθονη την Lg 27gl850.Σε αυτα που δεν μπορω να καταληξω , περρισοτερο λογω αγνοιας , ειναι στην μητρικη/ram.Η χρηση που θα κανω ειναι κυριως σερφαρισμα-ταινιες-gaming.Τι θα προτεινατε να ολοκληρωσω την παραπανω συνθεση ? Θα εχω καποιο οφελος αν επιλεξω αναμεσα π.χ σε b450 tomahawk max + crucial 16 gb cl16 με x570 msi gaming edge wifi + g.skill 3600 cl16?Το θεμα ειναι αν δωσω τα παραπανω χρηματα θα εχω καποιο πραγματικο οφελος σε τωρινη και μελλοντικη χρηση ή θα ξεφυγω αρκετα απο το vfm της αγορας παντα σε συναρτηση με την χρηση που τον προοριζω.Αν εχετε καποια δικια σας προταση ram/μητρικης περιμενω να την ακουσω.

Για την χρήση που το θες πας σε tomahawk max + crucial balistix 16 gb. Top επιλογές και vfm 😉

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tony30 είπε

Το θεμα ειναι αν δωσω τα παραπανω χρηματα θα εχω καποιο πραγματικο οφελος σε τωρινη και μελλοντικη χρηση

Όχι για τη χρήση που θες.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.Τα λεφτα που γλιτωνω να τα επενδυσω καπου αλλου στο κουτι ή να τα κανω σουβλακια ? 😄

Δημοσ.
20 ώρες πριν, tony30 είπε

Ευχαριστω για τις απαντησεις.Τα λεφτα που γλιτωνω να τα επενδυσω καπου αλλου στο κουτι ή να τα κανω σουβλακια ? 😄

Για εμένα κόψε λίγα ακόμα από το τροφοδοτικό και πήγαινε σε rm650. Για το σύστημα σου είσαι πλήρως καλυμμένος με το rm650. Βάλτα στην άκρη και κάνε οικονομια . Είναι δύσκολες εποχές 😋

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...