life is music Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Η δασκάλα που μου κάνει αγγλικά στο φροντιστήριο έχει ένα iphone 6 και της κάνει κολλήματα ...Θέλει να πάει σε ένα κινητό τουλάχιστον 5.5 με 6 ιντσες με καλή μπαταρία ,καλό επεξεργαστή και κάμερα ....Τέλος η χρήση που κάνει είναι μηνύματα ,κλείσεις , viber , fb , Instagram , και πολύ google chrome ...Υπάρχει κάποιο που μπορείτε να μου προτείνετε από 130 -150 για να το δείξω και στην δασκάλα έτσι ώστε αν της αρέσει να το παραγγείλουμε ?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, life is music είπε Η δασκάλα που μου κάνει αγγλικά στο φροντιστήριο έχει ένα iphone 6 και της κάνει κολλήματα ...Θέλει να πάει σε ένα κινητό τουλάχιστον 5.5 με 6 ιντσες με καλή μπαταρία ,καλό επεξεργαστή και κάμερα ....Τέλος η χρήση που κάνει είναι μηνύματα ,κλείσεις , viber , fb , Instagram , και πολύ google chrome ...Υπάρχει κάποιο που μπορείτε να μου προτείνετε από 130 -150 για να το δείξω και στην δασκάλα έτσι ώστε αν της αρέσει να το παραγγείλουμε ? Mi a3, note 8T
life is music Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε Mi a3, note 8T Ειμαι μεταξύ του a3 και του redmi 7
chios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, life is music είπε Ειμαι μεταξύ του a3 και του redmi 7 Πλάκα κάνεις; δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, το mi A3 είναι πολύ ανώτερο.
life is music Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, chios είπε Πλάκα κάνεις; δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, το mi A3 είναι πολύ ανώτερο. Μάλιστα .....οκ θα της το δείξω και αν της αρέσει θα παμε σε αυτό.... Κοίταζα το 64 gb αλλά μήπως δεν την καλύψει ο χώρος και είναι καλύτερα το 128 τι λες ; Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από life is music
GeorgeR1_700 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Το Mi A3 δεν έχει μοτίβο δόνησης, σε εμένα που το έχω είναι λίγο αδύναμη και δεν την καταλαβαίνω όταν με καλούνε αλλά αυτό το θέμα δεν το έχω δει κάπου αλλού. Κατέβασα και μια εφαρμογή για καλύτερη διαχείριση της android συσκευής και το ρύθμισα να βάλει ένα άλλο μοτίβο δόνησης αλλά παρόλο που το έπαιρνε η δόνηση δεν άλλαξε (βέβαια δεν έδωσα και πολύ χρόνο, κάποια στιγμή θα το κοιτάξω περεταίρω). Εμένα μου κρατάει 2 μέρες (πάει και παραπάνω απλά στο 30% το ξανα φορτίζω) που το δοκίμαζα την πρώτη βδομάδα για να δω τις δυνατότητές του, έκανα παρόμοια χρήση με της δασκάλας σου. Το κινητό γενικά πάει σφαίρα, 0 κωλύματα και κανένα πρόβλημα. Δεν έχω κανένα παράπονο. Αν το δει από κοντά και δεν της αρέσει το μενού πες της ότι μπορεί να βάλει κάποιον launcher και να φέρει το μενού στα μέτρα της. 7 λεπτά πριν, life is music είπε Μάλιστα .....οκ θα της το δείξω και αν της αρέσει θα παμε σε αυτό.... Κοίταζα το 64 gb αλλά μήπως δεν την καλύψει ο χώρος και είναι καλύτερα το 128 τι λες ; Μπορεί να βάλει μια κάρτα μνήμης...
life is music Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Στις 19/1/2020 στις 1:41 ΜΜ, chios είπε Πλάκα κάνεις; δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, το mi A3 είναι πολύ ανώτερο. Μια τελευταία ερώτηση ...έχει υψηλό δείκτη Σαρ το α3?
chios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 μια χαρά είναι 0.30 W/kg (head) 1.10 W/kg (body)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα