Προς το περιεχόμενο

Surface Pro 6 12.9 640€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
22 ώρες πριν, demian83 είπε

το αγγλικο αμαζον οταν ειμουν στην αγγλια και εκανα αβερτα επιστροφες οτι δεν μου αρεσε οντως γυριζε αμεσα τα χρηματα, πριν καν παραλαβουν. 

@matrixxx απο περιεργεια εχεις κοιταξει το τρακινγκ της δευτερης επιστροφης σου να δεις που βρισκοταν το δεμα τοσο καιρο?

Τα εχω γραψει αναλυτικα παραπανω. Ο μισος χρονος ηταν στην μετακινηση και ο υπολοιπος εντος του αμαζον το πακετο "ξεχασμενο".

Προσφατα ησουν Αγγλια ή πριν 2-3 και βαλε χρονια; (Ειπαμε οτι εχει αλλαξει πολυ το αμαζον εδω και καποιο καιρο, πριν χρονια ηταν καλο). 

22 ώρες πριν, harris78 είπε

Στο αγγλικό μου έκαναν άμεσα refund ΧΩΡΙΣ να το στείλω, απλά μου ζήτησαν να το στείλω εντός 1 μηνός με δικό τους label και χωρίς να πληρώσω. 

Αυτο ποτε εγινε; Το τελευταιο τετραμηνο ή παλιοτερα; (Γιατι τα νεα θεματα αφορουν το τι  γινεται σημερα και οχι παλια.)

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε ξερω για εσας παιδια αλλα προτιμω να μου επιστραφουν τα χρηματα μετα απο 20 μερες (οπως κ εγινε μετα απο ακυρωση για λαθος τιμη, πραγμα που σημαινει πως δεν εφταιγα καν εγω) αλλα να ξερω πως αν χρειαστω υποστηριξη θα την εχω, και δεν θα περιμενω το καθε καταστημα που ενω δεν εχει στοκ ενα προιον το εχει ετοιμοπαραδοτο στο σαητ και να περιμενω 2 βδομαδες να παραλαβω (η απο αυριο σε αυριο οπως λενε πολλες φορες). Αυτο βεβαια σε διαφορα τιμης που αξιζει, αλλωστε δεν κανεις ακυρωση σε καθε παραγγελια σου, θα τυχει 1 στις 15-20. Σιγουρα ειναι ενα μειον αυτο σε μεγαλα ποσά ειδικα αν δεν σου περισσευουν κιολας για να περασεις τον μηνα, τα ζυγιζεις και επιλεγεις. Πιστευω παντως πως σε χωρες που υπαρχει αμαζον (Γερμανια, Αγγλια, Αμερικη, κτλ) οι συναλλαγες αυτες ειναι θεμα 2-3 ημερων, χωρις να το ξερω αυτο απλα υποθετω 

Δημοσ.
Στις 20/1/2020 στις 9:18 ΜΜ, matrixxx είπε

Ποια τραπεζα ηταν;

εθνικη

Στις 19/1/2020 στις 7:31 ΜΜ, matrixxx είπε

Βασιλη, επειδη εγω θυμαμαι μεσα στις αργιες ηταν αυτο που ειχα με refund, 27-12 το refund completed απο αμαζον, 9 Ιανουαριου τα λεφτα στον λογαριασμο μου στην Εθνικη τραπεζα. 7 εργασιμες.

δεν θυμαμαι τις ακρβεις ημερομηνιες, αλλα ηταν γρηγοροτερα απο 7 εργασιμες, θυμαμαι οντως 2-3 .

• Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, basilis5 είπε

εθνικη

δεν θυμαμαι τις ακρβεις ημερομηνιες, αλλα ηταν γρηγοροτερα απο 7 εργασιμες, θυμαμαι οντως 2-3 .

Aρα και σε αυτο 99% καθυστερησε το αμαζον.

Δημοσ.
Στις 21/1/2020 στις 8:03 ΠΜ, matrixxx είπε

Τα εχω γραψει αναλυτικα παραπανω. Ο μισος χρονος ηταν στην μετακινηση και ο υπολοιπος εντος του αμαζον το πακετο "ξεχασμενο".

Προσφατα ησουν Αγγλια ή πριν 2-3 και βαλε χρονια; (Ειπαμε οτι εχει αλλαξει πολυ το αμαζον εδω και καποιο καιρο, πριν χρονια ηταν καλο). 

Αυτο ποτε εγινε; Το τελευταιο τετραμηνο ή παλιοτερα; (Γιατι τα νεα θεματα αφορουν το τι  γινεται σημερα και οχι παλια.)

πριν 2 χρονια γυρισα. παντως οπως αναφερει και geopaok, αν εχεις πιστωτικη της εκαστοτε χωρας του amazon οι επιστροφες πρεπει να ειναι πιο γρηγορες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, demian83 είπε

πριν 2 χρονια γυρισα. παντως οπως αναφερει και geopaok, αν εχεις πιστωτικη της εκαστοτε χωρας του amazon οι επιστροφες πρεπει να ειναι πιο γρηγορες

Σε 1 2 μέρες γίνονται η επιστροφές, έχω και το χρησιμοποιώ συχνά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...