Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, basilis5 είπε εγω αμαζον παντως ακυρωσα μια χαρα και τα λεφτα μου επιστραφηκαν σε 2 ή 3 εργασιμες, δεν θυμαμαι ηταν αργιες στη μεση στην Ελλαδα λογω πρωτοχρονιας. Βασιλη, επειδη εγω θυμαμαι μεσα στις αργιες ηταν αυτο που ειχα με refund, 27-12 το refund completed απο αμαζον, 9 Ιανουαριου τα λεφτα στον λογαριασμο μου στην Εθνικη τραπεζα. 7 εργασιμες.
baskon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Και εγώ είχα ακύρωση μέσα στις γιορτές και έκανε 3 εργάσιμες.. Μάλλον έπεσες στην περίπτωση matrixxx.. Γενικά είναι μια χαρά αξιόπιστο το αμαζον. Οκ παλιά ήταν καλύτερο, και φυσικά αν πέσεις στην περίπτωση σου σπάει τα νεύρα αλλά άκρη θα βγάλεις εύκολα χωρίς μα μου 1
CyberMarco Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 4 hours ago, matrixxx said: Προσεχετε με τα αμαζον σε πραγματα που δεν ειναι των 10-20 ευρω αν δεν εχετε πολλα χιλιαρικα στην τραπεζα και θελετε τα χρηματα σας για τα εξοδα σας. Εχουν αλλαξει πολιτικη, θα σας πω τι εχω παθει αυτες τις ημερες ξανα μαζι τους. Παραγγελια πριν 10 μερες 4 προιοντα αμεσα διαθεσιμα. 400ευρω συνολο. Τα 2 φτηνα φυγανε 1 μερα μετα, τα αλλα 2 σε αναμονη. Την 3η μερα πεφτει η τιμη και βρισκω το ενα απο τα 2 πολυ φτηνοτερο Ελλαδα κανενα 40αρι ευρω. Ακυρωνω. Ερχεται αμεσως μηνυμα οτι μια χαρα ακυρωθηκε και οτι δεν θα χρεωθω γι αυτο μιας και το αμαζον λεει το μειλ χρεωνει οτι αποστελλεται. Παραγγελνω και παραλαμβανω απο Ελλαδα την ιδια μερα αντι να περιμενω 18 μερες για το estimate του αμαζον και με τα +40. Σημερα, που ακομα δεν εχει φυγει το αλλο προιον μετα απο 10 μερες, κοιταζω τραπεζα και εχω χρεωθει κανονικα στον λογαριασμο μου (οχι μονο δεσμευση αλλα και χρεωση) εδω και 5 μερες ολο το 400αρι, και για το ακυρωμενο που ειχε 200€ και για το αλλο που ακομα δεν εχει αποσταλλει. Τωρα βλεπω να περιμενω 10-20 μερες για να παρω τα λεφτα μου πισω και πιθανον απο ο,τι μου ειπαν και στην εξυπηρετηση να μου κρατανε στην ουσια 600 ευρω. Θα παρουν και αλλα 200 δεσμευση-χρεωση για οσα θα στειλουν, αρα 600 μεχρι να δω πισω ολο το ποσο το 400αρι που οπως μου ειπε θα επιστραφει ολο για να ξαναγινει η χρεωση των 3 προιοντων. Το εχουν αλλαξει εντελως το συστημα τους, καμια σχεση με το αμαζον που ξεραμε πριν 8 χρονια, ουτε καν πριν 1. Να φαντασώ πως αν χρησιμοποιούσες μια κάρτα συνδεδεμένη σε λογαριασμό τράπεζας με το ακριβές ποσό χρέωσης της παραγγελίας δεν θα γινόταν η επιπλέων δέσμευση, σωστα;
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, CyberMarco είπε Να φαντασώ πως αν χρησιμοποιούσες μια κάρτα συνδεδεμένη σε λογαριασμό τράπεζας με το ακριβές ποσό χρέωσης της παραγγελίας δεν θα γινόταν η επιπλέων δέσμευση, σωστα; Και τι προτεινεις, να τους κλεψω για τις μ@@#$ που κανουν; 29 λεπτά πριν, baskon είπε Και εγώ είχα ακύρωση μέσα στις γιορτές και έκανε 3 εργάσιμες.. Μάλλον έπεσες στην περίπτωση matrixxx.. Γενικά είναι μια χαρά αξιόπιστο το αμαζον. Οκ παλιά ήταν καλύτερο, και φυσικά αν πέσεις στην περίπτωση σου σπάει τα νεύρα αλλά άκρη θα βγάλεις εύκολα χωρίς μα μου Οταν σε 2 μηνες εχεις 3 στις 4-5, στραβωμενες περιπτωσεις, οχι δεν ειναι η περιπτωση. Φαντασου ηταν μια επιστροφη, το εστειλα τελος Νοεμβρη. Στην DHL Συνταγματος πηγα και παρέδωσα και πηρα τα λεφτα μου 9-1-2020. Και βεβαια για να επανελθω σε αυτο που πρεπει να γνωριζουν ολοι αφου ειναι νεο, λιγοτερο απο εξαμηνο, που ηταν το αρχικο μου σχολιο, το οτι δεσμευει τα χρηματα αμεσα και οτι αν ακυρωσεις κατι περιμενεις ενα χρονοβορο refund (6 μερες περασαν ακομα ουτε στην καρτα δεν εχει φανει το refund ξαναλεω οποτε λιγοτερο απο 10 μερες δεν θα παει), για να σε ξαναχρεωσει ξανα οσα δεν ακυρωσες, ειναι γενικο και οχι κατι που τυχαινει σε καποιους.
CyberMarco Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, matrixxx είπε Και τι προτεινεις, να τους κλεψω για τις μ@@#$ που κανουν; Βασικά εγώ αυτό που κάνω είναι να έχω έναν λογαριασμό "άδειο" με συνδεδεμένη σε αυτόν μία κάρτα, και όταν θέλω να κάνω αγορές online να μεταφέρω μόνο το ποσό αγοράς του προϊόντος και έτσι και να θέλουν δεν μπορούν να πάρουν παραπάνω ούτε από λάθος, ούτε από glitch. 1
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, stelios18120 είπε Σκέφτομουν να ρίξω παραγγελία, αλλά μετά από αυτά που διάβασα, άλλαξα γνώμη. Το Amazon το είχα top στο μυαλό μου, και όσες φορές έριξα παραγγελία (μικροποσα βέβαια μέχρι 100 ευρώ) όλα πήγαν ευτυχώς καλά. Με αυτά που λέτε όμως να ρισκάρω 600 φεύγα ευρώ δεν νομίζω... Καλά δεν ρισκάρεις κάτι, απλά αν ακυρώσεις περιμένεις λίγες μέρες να πάρεις πίσω τα λεφτά. Δεν ξέρω αν το κάνουν και σε προϊόντα που δεν έχουν ετοιμοπαράδοτα όμως. Γιατί αν κάτι είχε ημερομηνία αποστολής κάποιο καιρό μετά δεν σε χρέωναν με την παραγγελία. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από zio10 1
demian83 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Και τι προτεινεις, να τους κλεψω για τις μ@@#$ που κανουν; Οταν σε 2 μηνες εχεις 3 στις 4-5, στραβωμενες περιπτωσεις, οχι δεν ειναι η περιπτωση. Φαντασου ηταν μια επιστροφη, το εστειλα τελος Νοεμβρη. Στην DHL Συνταγματος πηγα και παρέδωσα και πηρα τα λεφτα μου 9-1-2020. Και βεβαια για να επανελθω σε αυτο που πρεπει να γνωριζουν ολοι αφου ειναι νεο, λιγοτερο απο εξαμηνο, που ηταν το αρχικο μου σχολιο, το οτι δεσμευει τα χρηματα αμεσα και οτι αν ακυρωσεις κατι περιμενεις ενα χρονοβορο refund (6 μερες περασαν ακομα ουτε στην καρτα δεν εχει φανει το refund ξαναλεω οποτε λιγοτερο απο 10 μερες δεν θα παει), για να σε ξαναχρεωσει ξανα οσα δεν ακυρωσες, ειναι γενικο και οχι κατι που τυχαινει σε καποιους. για την επιστροφη φταιει η dhl παντως , οχι το amazon. εγω επεστρεψα στις 28 δεκεμβρη στην καλαματα και στις 10 ειχα τα λεφτα πισω. 1
andreas65 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Καλό θα ήταν σε τέτοιες περιπτώσεις να επικοινωνήσεις με την Τράπεζα καθώς μου έχει τύχει να αργήσει η επιστροφή των χρημάτων στην κάρτα και όταν επικοινώνησα με την Eurobankμε ενημέρωσε ότι συνήθως περιμένουν έως 1 μήνα για να είναι σίγουροι ότι δεν έχει γίνει λάθος αλλά αφού επικοινώνησα θα προσπαθήσουν να τα πιστώσουν άμεσα (έγινε την άλλη ημέρα). Πιθανώς η επιστροφή να καθυστερεί τοπικά και όχι από Amazon. Απίστευτο, αλλά με τόσα που έχουμε δει δεν μου έκανε και τρομερή εντύπωση
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Η δωρεαν επιστροφη πακετου στο αμαζον με το τυπωμενο απο αυτους ταμπελακι ειναι αργη, παιρνει 10-15 μερες, δεν παει αεροπορικως. Οποτε μου προξενει μεγαλη εντυπωση αυτο που γραφει ο Demian. Δεν βγαινουν οι χρονοι, εκτος αν το εστειλες πληρωνωντας εσυ την μεταφορικη και μετα σου εκαναν ref και αυτα τα εξοδα. Σε μενα εφτασε καπου 12 ή 14 Δεκ στο αμαζον Γερμανιας, μετα εφαγαν αλλες 4 μερες αφου το εστελναν σε αλλο center σε αλλη πολη τους οι αμαζονιοι (ειχα tracking), μετα εκαναν 10 μερες να κανουν refund ενω εγραφε στην παραγγελια οτι ελαβαν το προιον, μεχρι που τους εγραψα και μου ζητησαν συγνωμη και οτι απο λαθος δεν το ειχαν επεξεργαστει, σε 2-3 ωρες μπηκε σε refund φαση η παραγγελια το οποιο το εκαναν complete σε αλλες 2-3 μερες και μετα πηρε 9 εργασιμες απο την τραπεζα να δω τα λεφτα. Οδυσσεια μιλαμε. Καθυστερησεις απο το αμαζον λοιπον τσεκαρισμενα, εκτος ισως τις 9 τελευταιες που εκανε η Εθνικη, αλλα δεν αποκλειω και εκει να αργησε το αμαζον το refund ξανα. Στις 19/1/2020 στις 7:23 ΜΜ, basilis5 είπε εγω αμαζον παντως ακυρωσα μια χαρα και τα λεφτα μου επιστραφηκαν σε 2 ή 3 εργασιμες, δεν θυμαμαι ηταν αργιες στη μεση στην Ελλαδα λογω πρωτοχρονιας. Ποια τραπεζα ηταν;
Dellapple Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Στις 19/1/2020 στις 2:18 ΜΜ, matrixxx είπε Προσεχετε με τα αμαζον σε πραγματα που δεν ειναι των 10-20 ευρω αν δεν εχετε πολλα χιλιαρικα στην τραπεζα και θελετε τα χρηματα σας για τα εξοδα σας. Εχουν αλλαξει πολιτικη, θα σας πω τι εχω παθει αυτες τις ημερες ξανα μαζι τους. Παραγγελια πριν 10 μερες 4 προιοντα αμεσα διαθεσιμα. 400ευρω συνολο. Τα 2 φτηνα φυγανε 1 μερα μετα, τα αλλα 2 σε αναμονη. Την 3η μερα πεφτει η τιμη και βρισκω το ενα απο τα 2 πολυ φτηνοτερο Ελλαδα κανενα 40αρι ευρω. Ακυρωνω. Ερχεται αμεσως μηνυμα οτι μια χαρα ακυρωθηκε και οτι δεν θα χρεωθω γι αυτο μιας και το αμαζον λεει το μειλ χρεωνει οτι αποστελλεται. Παραγγελνω και παραλαμβανω απο Ελλαδα την ιδια μερα αντι να περιμενω 18 μερες για το estimate του αμαζον και με τα +40. Σημερα, που ακομα δεν εχει φυγει το αλλο προιον μετα απο 10 μερες, κοιταζω τραπεζα και εχω χρεωθει κανονικα στον λογαριασμο μου (οχι μονο δεσμευση αλλα και χρεωση) εδω και 5 μερες ολο το 400αρι, και για το ακυρωμενο που ειχε 200€ και για το αλλο που ακομα δεν εχει αποσταλλει. Τωρα βλεπω να περιμενω 10-20 μερες για να παρω τα λεφτα μου πισω και πιθανον απο ο,τι μου ειπαν και στην εξυπηρετηση να μου κρατανε στην ουσια 600 ευρω. Θα παρουν και αλλα 200 δεσμευση-χρεωση για οσα θα στειλουν, αρα 600 μεχρι να δω πισω ολο το ποσο το 400αρι που οπως μου ειπε θα επιστραφει ολο για να ξαναγινει η χρεωση των 3 προιοντων. Το εχουν αλλαξει εντελως το συστημα τους, καμια σχεση με το αμαζον που ξεραμε πριν 8 χρονια, ουτε καν πριν 1. Δεν θα συμφωνήσω χρησιμοποιοτο γερμανικό με πιστωτική όμως μόλις κάνω ακυρώσει μου δείχνει την επόμενη την χρέωση κ την επιστροφή ακόμα κ σ παραγγελία που ήρθε κ δεν πήρα η επέστρεψα άμεση πίστωση εχω.
demian83 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, matrixxx είπε Η δωρεαν επιστροφη πακετου στο αμαζον με το τυπωμενο απο αυτους ταμπελακι ειναι αργη, παιρνει 10-15 μερες, δεν παει αεροπορικως. Οποτε μου προξενει μεγαλη εντυπωση αυτο που γραφει ο Demian. Δεν βγαινουν οι χρονοι, εκτος αν το εστειλες πληρωνωντας εσυ την μεταφορικη και μετα σου εκαναν ref και αυτα τα εξοδα. Σε μενα εφτασε καπου 12 ή 14 Δεκ στο αμαζον Γερμανιας, μετα εφαγαν αλλες 4 μερες αφου το εστελναν σε αλλο center σε αλλη πολη τους οι αμαζονιοι (ειχα tracking), μετα εκαναν 10 μερες να κανουν refund ενω εγραφε στην παραγγελια οτι ελαβαν το προιον, μεχρι που τους εγραψα και μου ζητησαν συγνωμη και οτι απο λαθος δεν το ειχαν επεξεργαστει, σε 2-3 ωρες μπηκε σε refund φαση η παραγγελια το οποιο το εκαναν complete σε αλλες 2-3 μερες και μετα πηρε 9 εργασιμες απο την τραπεζα να δω τα λεφτα. Οδυσσεια μιλαμε. οχι με το label τους το εστειλα, το amazon λει οτι δεν το εχουν λαβει ακομα (το εχει Return in transit ακομα) αλλα τα λεφτα μου τα γυρισαν ηδη. και εκανα και λαθος στις ημερομηνιες, στις 4 γεναρη το εστειλα οχι 28, γιατι εστειλα στις 3 email να μου εκτυπωσουν το label edit: μολις τσεκαρα και εφτασε πριν 3 μερες τελικα, την ημερα που μου επεστρεψαν τα χρηματα εφτασε γερμανια https://www.dhl.de/en/privatkunden/pakete-empfangen/verfolgen.html?piececode=jjd149150000000954547&cid=dhlde Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από demian83
harris78 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ιταλικό amazon ήρθε χαλασμένο xbox, αποστολή νέου άμεσα 10.20 το βράδυ Σαββάτου. Το παλιό επιστροφή με ΕΛΤΑ Courier και με το που έστειλα το tracking number και τη απόδειξη μέσα σε 2 λεπτά από την αποστολή του e-mail είχαν μπει τα λεφτά στην κάρτα μου, έπαθα πλάκα! Και από Αγγλικό amazon μου ήρθε προβληματικό κινητό και μου έκαναν άμεσα refund... Οπότε ίσως φταίνε οι τράπεζες και όχι το amazon... Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από harris78
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, demian83 είπε οχι με το label τους το εστειλα, το amazon λει οτι δεν το εχουν λαβει ακομα (το εχει Return in transit ακομα) αλλα τα λεφτα μου τα γυρισαν ηδη. και εκανα και λαθος στις ημερομηνιες, στις 4 γεναρη το εστειλα οχι 28, γιατι εστειλα στις 3 email να μου εκτυπωσουν το label A, ok. Στην πρωτη μου επιστροφη προιοντος με το συστημα με το δωρεαν ταμπελακι στο αμαζον.δε πριν 3-4 μηνες και μενα μου εβαλαν τα λεφτα 2 μερες μετα την παραδοση απο μενα στην DHL χωρις να εχουν παραλαβει αυτοι, παρελαβαν 10-15 μερες μετα. Ισως το κανουν μονο στην πρωτη σου επιστροφη. Ειχα και 3 χρονια να επιστρεψω προιον. Ισως και αυτο. Αυτη ομως του Νοεμβρη που πηρα τα λεφτα μετα απο 45 μερες, ηταν η δευτερη και την εκαναν με τον κανονικο τροπο που προβλεπεται απο το συστημα τους αφου το γραφει εξαρχης οτι παιρνεις τα λεφτα σου πισω ΜΕΤΑ την παραλαβη απο αυτους του προιοντος σου. 7 λεπτά πριν, harris78 είπε Και από Αγγλικό amazon μου ήρθε προβληματικό κινητό και μου έκαναν άμεσα refund... Οπότε ίσως φταίνε οι τράπεζες και όχι το amazon... Ισως δεν διαβασες τιποτα απο τα σχολια. Σου εκαναν refund χωρις να το στειλεις πισω; Η μολις το εστειλες; Επισης μιλας για επιστροφη με δικα σου εξοδα. Τελος η δικη μου ιστορια ηταν στο Γερμανικο, ισως το καθε ενα εχει δικη του πολιτικη; Δεν το γνωριζω.
harris78 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, matrixxx είπε A, ok. Στην πρωτη μου επιστροφη προιοντος με το συστημα με το δωρεαν ταμπελακι στο αμαζον.δε πριν 3-4 μηνες και μενα μου εβαλαν τα λεφτα 2 μερες μετα την παραδοση απο μενα στην DHL χωρις να εχουν παραλαβει αυτοι, παρελαβαν 10-15 μερες μετα. Ισως το κανουν μονο στην πρωτη σου επιστροφη. Ειχα και 3 χρονια να επιστρεψω προιον. Ισως και αυτο. Αυτη ομως του Νοεμβρη που πηρα τα λεφτα μετα απο 45 μερες, ηταν η δευτερη και την εκαναν με τον κανονικο τροπο που προβλεπεται απο το συστημα τους αφου το γραφει εξαρχης οτι παιρνεις τα λεφτα σου πισω ΜΕΤΑ την παραλαβη απο αυτους του προιοντος σου. Ισως δεν διαβασες τιποτα απο τα σχολια. Σου εκαναν refund χωρις να το στειλεις πισω; Η μολις το εστειλες; Επισης μιλας για επιστροφη με δικα σου εξοδα. Τελος η δικη μου ιστορια ηταν στο Γερμανικο, ισως το καθε ενα εχει δικη του πολιτικη; Δεν το γνωριζω. Στο ιταλικό με το που το έστειλα με δικά μου έξοδα, τους έστειλα απόδειξη και tracking number και μου έβαλαν άμεσα τα λεφτά της αποστολής (το παρέλαβαν μετά από 2 βδομάδες). Στο αγγλικό μου έκαναν άμεσα refund ΧΩΡΙΣ να το στείλω, απλά μου ζήτησαν να το στείλω εντός 1 μηνός με δικό τους label και χωρίς να πληρώσω. Όλες οι συναλλαγές με ALPHA Bank Τέλος για δείτε τα τοπικς εδώ μέσα ή στο skroutz για τις ακυρώσεις και τις επιστροφές σε πόσες μέρες επιστρέφονται τα χρήματα για να υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης. Και διάβασα τα σχόλια...
demian83 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, harris78 είπε Στο ιταλικό με το που το έστειλα με δικά μου έξοδα, τους έστειλα απόδειξη και tracking number και μου έβαλαν άμεσα τα λεφτά της αποστολής (το παρέλαβαν μετά από 2 βδομάδες). Στο αγγλικό μου έκαναν άμεσα refund ΧΩΡΙΣ να το στείλω, απλά μου ζήτησαν να το στείλω εντός 1 μηνός με δικό τους label και χωρίς να πληρώσω. Όλες οι συναλλαγές με ALPHA Bank Τέλος για δείτε τα τοπικς εδώ μέσα ή στο skroutz για τις ακυρώσεις και τις επιστροφές σε πόσες μέρες επιστρέφονται τα χρήματα για να υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης. Και διάβασα τα σχόλια... το αγγλικο αμαζον οταν ειμουν στην αγγλια και εκανα αβερτα επιστροφες οτι δεν μου αρεσε οντως γυριζε αμεσα τα χρηματα, πριν καν παραλαβουν. @matrixxx απο περιεργεια εχεις κοιταξει το τρακινγκ της δευτερης επιστροφης σου να δεις που βρισκοταν το δεμα τοσο καιρο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα