maniacos93 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Nαι γιατί κάνει και η ΜΜ συγκεντρωτική τιμολογίων. Αυτό ακριβώς, τα λεγόμενα ΜΥΦ. Θα υπάρξει αναντιστοιχία αν δεν περάσει ο ts το τιμολόγιο στα βιβλία του και το Media Markt τo περάσει κανονικά στα δικά του βιβλία. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από maniacos93
manosbr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 21 ώρες πριν, overpower είπε Ναι μπορει να δει οτι καπως προσπαθησες να κλεψεις το κρατος (γιατι αυτο ρωτας). Καλά... ας ήταν μονο αυτά η κλοπή στο κράτος... Κλοπή δεν είναι οτι το κράτος μου κρατά πάνω απο 60% των εσόδων μου ? Εγώ αν και δεν το έκανα, ,αν το έκανα θα το θεωρούσα περιορισμό της κλόπής του κράτους προς εμένα.. 2
manosbr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 21 ώρες πριν, Kostasspil είπε Τους έχεις για μ....... κες; οχι, αλλά είπα μη γλυτώσω απο τοαλαιπωρία, διότι το έχω ήδη καταθέσει στο λογιστή, και πρέπει να κάνω τροποποιητική για να το αλλάξω, και δεν ειναι κ μεγάλο το ποσο. Αλλά θα το κάνω αναγκαστικά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, manosbr είπε οχι, αλλά είπα μη γλυτώσω απο τοαλαιπωρία, διότι το έχω ήδη καταθέσει στο λογιστή, και πρέπει να κάνω τροποποιητική για να το αλλάξω, και δεν ειναι κ μεγάλο το ποσο. Αλλά θα το κάνω αναγκαστικά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο Καμία τροποποιητική.Απλά θα περάσει και το πιστωτικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα