Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα φίλοι να ρωτήσω, για αλλεργική  ρινίτιδα εκτός από το πολύ γνωστό Aerolin σπρέυ για το στόμα, ποιο άλλο σπρέυ χρησιμοποιείτε;

Δημοσ.

Χρόνια αλλεργική ρινίτιδα και στενη μύτη.

Η λύση που εχω βρει είναι πλυσεις καθε πρωί (κανω μπανιο καθε πρωι και φυσαω και ξεπλένω τη μυτη) και breathe right το βράδυ. Α, και αθληση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Talepwros είπε

Χρόνια αλλεργική ρινίτιδα και στενη μύτη.

Η λύση που εχω βρει είναι πλυσεις καθε πρωί (κανω μπανιο καθε πρωι και φυσαω και ξεπλένω τη μυτη) και breathe right το βράδυ. Α, και αθληση.

Με ενδιαφέρει στις κρίσεις απότομα όταν βουλώνει η μύτη τι χρησιμοποιείς εκείνη την στιγμή.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, odys03 είπε

Με ενδιαφέρει στις κρίσεις απότομα όταν βουλώνει η μύτη τι χρησιμοποιείς εκείνη την στιγμή.

Otrivin nasal  πολύ κάλο και δεν προκαλεί εθισμό 

https://www.otrivin.gr/proionta/otrivin-xoris-sintiritika-riniko-sprey-stathervn-dosewn.html

Δημοσ.
3 ώρες πριν, odys03 είπε

Να σου πω την αλήθεια έχει παρα πολυ καιρο να με πιάσει κρίση, ισως επειδη οσο μεγαλώνεις καποιες αλλεργιες υποχωρούν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, odys03 είπε

Καλημέρα φίλοι να ρωτήσω, για αλλεργική  ρινίτιδα εκτός από το πολύ γνωστό Aerolin σπρέυ για το στόμα, ποιο άλλο σπρέυ χρησιμοποιείτε;

Τίποτα, απλά ζω με τις μυξες μου

Κάποια στιγμή που μου έδωσαν αντισταμινικα νόμιζα ότι θα πέθαινα

Τα πρωινά βέβαια εδώ λίγο θέμα δεν μπορώ να αναπνεύσω σωστά, αλλά όταν δω ότι έχω θέμα τη φυσάω

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
9 ώρες πριν, corsair04 είπε

Otrivin nasal  πολύ κάλο και δεν προκαλεί εθισμό 

https://www.otrivin.gr/proionta/otrivin-xoris-sintiritika-riniko-sprey-stathervn-dosewn.html

Μια χαρα προκαλει εθισμο το otrivin γιατι προκαλει οπως ολα τα σπρευ φαρμακευτικες ρινιτιδες σε μακροχρονια χρηση.

Δημοσ.

Μακριά από σπρέι ! Όσο μπορείτε , να τα χρησιμοποιείτε οσο λιγότερο μπορείτε . Φισιομερ είναι οκ . Επίσης , μπάνια στη θάλασσα βοηθούν, και μόνο σε δύσκολες περιπτώσεις αντιισταμινικά φάρμακα . Τα σπρέι μύτης προκαλούν εθισμό .

Δημοσ.

dexa rhinaspray Αλλα με μέτρο και μόνο σε πολύ έκτακτες περιπτώσεις. Επίσης αντιισταμινικα κι αυτα σε εκτακτες περιπτώσεις κι όχι παραπάνω από 5 μέρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά δύσκολα αναπνεύσω, σε φάση που οι δίπλα μου ακούνε να αναπνέω.

προσπαθω να φυσάω την μύτη μου αλλά είναι σαν να είναι από μέσα βουλωμένη, δύσκολα να βγει κάτι.

Απο που να αρχίσω να το ψάχνω; Να πάω σε πλαστικό για να μου «φτιάξει» την μύτη από μέσα ή να αρχίσω από παθολόγο;

Εχει αρκετά χρόνια αυτή η κατάσταση και όλο το αναβαλω

Επεξ/σία από DTsuras
Δημοσ.
4 ώρες πριν, DTsuras είπε

προσπαθω να φυσάω την μύτη μου αλλά είναι σαν να είναι από μέσα βουλωμένη, δύσκολα να βγει κάτι.

Απο που να αρχίσω να το ψάχνω; Να πάω σε πλαστικό για να μου «φτιάξει» την μύτη από μέσα ή να αρχίσω από παθολόγο;

Ωρλ νομιζω στη φτιαχνει. Και εγω μια απο τα ιδια κυριως το βραδυ. Ειναι και οι κογχες θεμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, DTsuras είπε

Αν βάζεις ρινικά σπρέι (για να ανοίξει, επειδή πχ δεν ανοίγει αλλιώς), πρέπει να τα σταματήσεις γιατί προκαλεί φαρμακευτική ρινίτιδα. Αυτό σημαίνει ότι: βάζεις σπρέι γιατί βούλωσε, όμως ο οργανισμός το συνηθίζει και το παλεύει, με αποτέλεσμα μετά από μερικές μέρες χρήσης όταν τελειώσει η επίδραση του σπρέι να βουλώνει πάλι επειδί διογκωνονται οι κόγχες. Οπότε βάζεις πάλι σπρέι κοκ. Αν το σταματήσεις, θα περάσεις 1-2 μέρες δύσκολες, αλλά μετά από λίγες μέρες θα ανοίξει μόνο του χωρίς να χρειάζεσαι το σπρέι πια.

Επεξ/σία από dtzgr
Δημοσ.

Το Ronal προσωπικά νομίζω είναι λιγότερο εθιστικό από τα υπόλοιπα (οtrivn και dexarhina). Αλλά το χρησιμοποιώ σπάνια και με μέτρο, (ένας ψεκασμός στο πιο βουλωμένο ρουθούνι). Όλα αυτά σε περίπτωση εθισμού, μπορούν να αραιώνονται με φυσιολογικό ορό ώστε να μειώνεται η δόση σταδιακά.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, DTsuras είπε

Ωτορινολαρυγγολόγος για αρχή, θα σου πει εαν πρόκειται για στραβό διάφραγμα.

Επι αλλεργικής ρινίτιδας, αλλεργιολόγος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...