Michrezzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Έχω εδώ και καιρό ένα Laptop Toshiba Satellite C75-a14d, κάποια μέρα είχε σβήσει ξαφνικά και δεν ασχολήθηκα ποτέ να το ανοίξω, πρόσφατα λοιπόν είπα να ασχοληθώ και να δω τι συμβαίνει. Καθώς το σύνδεσα στο ρεύμα με 3 διαφορετικούς φορτιστές στην πρίζα δεν άναβε ούτε λαμπάκι στο laptop, και είπα να το ανοίξω. Αυτό που διαπίστωσα ήταν πως από το καλώδιο τροφοδοσίας που υπάρχει μέσα στο laptop μέχρι την μητρική περνούσε κανονικά ρεύμα, όποτε συμπέραινα ότι κάηκε η μητρική και έχουμε θέμα. Το πάω λοιπόν στον τεχνικό της περιοχής μου να δει και αυτός τι συμβαίνει μήπως και κάνω λάθος, το δοκίμασε και αυτός με δικούς του φορτιστές αλλά τίποτα και μου λέει θα επικοινωνήσουμε για το αν θα φτιαχτεί. Πράγματι με πήρε τηλέφωνο και μου λέει η επισκευή είναι 85€ και το έκανα, πάω λοιπόν να το πάρω και μου λέει ότι είχε θέμα η κάρτα γραφικών, δεν ρώτησα πολλά το πήρα και έφυγα. Καθώς ήρθα σπίτι το laptop έπρεπε να το έχω συνδεδεμένο μόνιμα στο ρεύμα για να δουλέψει και αν κουνιόταν λίγο το βύσμα της τροφοδοσίας έσβηνε, αυτό που παρατήρησα ήταν ότι η μπαταρία ήταν πλήρως φορτισμένη 100% αλλά στο εικονίδιο της μπαταρίας υπήρχε ένα (Χ), ενώ λοιπόν προσπαθούσα να καθαρίσω τον υπολογιστή από αρχεία, τον βάζω να δουλέψει σε υψηλές επιδόσεις με αποτέλεσμα να καταναλώνει περισσότερο ρεύμα. Κι εκεί που το χειρίζομαι τσαφφφ κλείνει, πάω να το ανοίξω 1.2. δευτερόλεπτα και έκλεινε, το δοκίμασα με 5 φορτιστές και συνέχισε το ίδιο πράγμα, βρίσκω άλλους 2 φορτιστές Toshiba το δοκιμάζω το ίδιο πάλι, μέχρι που σήμερα το πρωί δεν ανάβει και πάλι τίποτα, ούτε οθόνη, ούτε λαμπάκια... Εκτός ότι θα το πάω πάλι στον τεχνικό από δευτέρα πρωί θα ήθελα τα φώτα σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δεν αξίζει να το φτιάξεις και τσάμπα έδωσες και τά 85€ , όταν το λάπτοπ έχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών πολύ απλά δεν φτιάχνεται, η πολύ απλά θα φτιαχτεί για 1-2 μήνες και μετά τά ίδια... καλύτερα να πάρει καινούργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rayven18 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Αν είχε όντως θέμα με την κάρτα γραφικών, θα άνοιγε και θα άναβαν έστω τα φωτάκια της τροφοδοσίας. Για να μην άνοιγε καθόλου κανένα λαμπάκι σημαίνει ότι είχε πρόβλημα στην γραμμή τροφοδοσίας στην μητρική. Πιστεύω ότι σου είπε πως είναι η κάρτα γραφικών απλά για να δικαιολογήσει τα 85 ευρώ, που πάλι είναι πολλά και είναι επισκευή χωρίς μόνιμη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michrezzz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Αυτό ακριβώς υπέθεσα κι εγώ, ότι αποκλείεται να είναι η κάρτα γραφικών γιατί τουλάχιστον τα λαμπάκια θα άναβαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα