MiKe-Dee Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος, αλλά λέω να το ρίξω εδώ. Θέλω να φτιάξω ένα οικογενειακό website με σκοπό την καταγραφή κυρίως του οικογενειακού μας δέντρου αλλά και την δυνατότητα επικοινωνίας ώστε να βρεθούν και άλλοι συγγενείς είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό. Έως τώρα έχω εντοπίσει: Webtrees, είναι μια εφαρμογή για αυτή τη δουλειά ωστόσο το παρουσιαστικό είναι 90s Wordpress με plugin, είναι μια τίμια λύση αλλά θέλει μόλικη παραμετροποίηση MediaWiki που δεν έχω καταλάβει ακόμα πως δουλεύει και μάλλον δεν έχω χρόνο για να μάθω Έχετε υπόψη σας κάτι άλλο ή κάτι να προτείνετε γενικά;
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, MiKe-Dee είπε Έχετε υπόψη σας κάτι άλλο ή κάτι να προτείνετε γενικά; Το Viber ή κατι παρόμοιο δεν σου κάνουν
MiKe-Dee Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Το Viber ή κατι παρόμοιο δεν σου κάνουν Φοβερό χιούμορ
Lasombra Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 @MiKe-Dee Δεν έχω καταλάβει τι αναζητάς... Το μέσο με το οποίο θα κατασκευάσεις το site σου;
MiKe-Dee Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 21 ώρες πριν, Lasombra είπε @MiKe-Dee Δεν έχω καταλάβει τι αναζητάς... Το μέσο με το οποίο θα κατασκευάσεις το site σου; Σε ευχαριστώ για την απάντηση, βασικά ρωτάω μήπως πέρα από αυτά που έχω παραθέσει γνωρίζει κανείς κάποια άλλη πλατφόρμα για να χτίσω αυτό που θέλω γιατί έως τώρα η πιο εύκολη και ευέλικτη λύση είναι το wordpress, ωστόσο αν κάποιος έχει αναπτύξει γεννεαλογικό δέντρο online και θέλει να πει τη γνώμη του, please do so :). Υπόψιν ψάχνω κάτι "ιδιόκτητο" και όχι ancestor κ.λπ.
PC_MAGAS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Χμμ από backend ένα οποιοδήποτε framework σε οποιαδήποτε γλώσσα που υποστιρίζει neo4j σου κάνει η neo4j είναι μανούλι στου γράφους. Ένα γενεαλογικό δέντρο πρακτικά είναι ένας γράφος. Από το αισθητικό κομμάτι για την εμφάνηση του δέντρου, ίσως να θες custom javascriot code με την βιβλιοθήκη D3.js Κοντά σε αυτό που θές είναι το https://github.com/trongthanh/family-tree Eνώ υπάρχουν και βίντεο στο youtube: Έτσι το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να αποθηκεύεις το γενεαλογικό δέντρο σε neo4j και κάπου τους χρήστες σου πχ. σε μια σχεσιακή βάση δεδομένων ή ακόμα και στην ίδια neo4j εάν είναι μόνο credentials, εάν το αποθηκεύεις έτσι όπως θες να το εμφανίσεις τότε είναι πανεύκολο με λίγο custom κωδικά (εύκολο με την έννοια ότι εάν ξέρεις προγραμματισμό και είσαι πρόθυμος για μελέτη ή δουλεύεις σαν developer).
PC_MAGAS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Από την άλλη ένα τέτοιο εγχείρξημα θέτει θέματα GDPR εκτός εάν είναι σχολική εργασία, που τότε όταν το κάνεις Startup θα έχεις θέματα GDPR.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα