Pajokiller Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Χτίζω ένα pc και ως στιγμής έχω πάρει κάποια κομμάτια (pc case,hdd)Θέλω να είναι για heavy gaming αλλά valeu for money δηλαδή 1000-1500€.Θελω να είναι φουλ rgb και κάρτα γραφικών 6gb.Επεξεργαστη έχω σκεφτεί ryzen7 2700x και κάρτα γραφικών μέχρι 250€ Όποιος μπορεί να με συμβουλέψει για το τι μπορώ να πάρω Ευχαριστω Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από Pajokiller
mixos23 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, Pajokiller είπε Καλησπέρα Χτίζω ένα pc και ως στιγμής έχω πάρει κάποια κομμάτια (pc case,hdd)Θέλω να είναι για heavy gaming αλλά valeu for money δηλαδή 1000-1500€.Θελω να είναι φουλ rgb και κάρτα γραφικών 6gb.Επεξεργαστη έχω σκεφτεί ryzen7 2700x και κάρτα γραφικών μέχρι 250€ Όποιος μπορεί να με συμβουλέψει για το τι μπορώ να πάρω Ευχαριστω γραψε εναν οδηγο για να καταβουν τα μελη τι εχεις αγορασει/τι θελεις να αγορασεις Απο παιχνιδια δεν εχω ιδεα αλλα θα βοηθησει αν πεις τι εννοεις "heavy gaming",τι παιζεις δηλαδη? Μην ξεχασεις να αναφερεις specs της οθονης σου αν εχεις ηδη και δεν προκειται να αγορασεις καινουργια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα