Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη τρελαθείτε και τρεξετε ολοι να την πάρετε. HD READY είναι. 
Για κανα χωριό καλή είναι. Αντε και για κανα wc με τέτοια τιμή.

Επεξ/σία από vaggos88
  • Like 1
Δημοσ.

Για όσους θέλουν την F&U που φαίνεται πλέον out of stock, μπορείτε να τη βρείτε εδώ https://www.mediamarkt.gr/el/product/_f-u-fl32109-1230122.html (λίγο διαφορετικό μοντέλο με τα ίδια specs).

Επίσης στην αρχή δεν φαίνεται η επιλογή παραλαβής από το κατάστημα, στο checkout όμως είναι εφικτό, συνεπώς 79€ είναι τελική.

• Like 1
Δημοσ.

την πηρα κι εγω την funai δεν κρατηθηκα

ξερουμε κανενα φτηνο τροπο (πετυχημενο μοντελο φτηνου tv box) να παιζω youtube στην τηλεοραση? 

ευχαριστω ^_^ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι για κάποιον που δεν έχει κάποια καλύτερη και ας ειναι οτι πιο απλό υπάρχει , δεν παύει να είναι μια 32άρα TV το θέμα είναι έστω και με τα specs τις να κρατήσει και να μην χαλάσει κτλπ από κει και πέρα για την ανάλογη χρήση και budget όλο και κάποιος θα την θέλει

άμα θες κάτι παραπάνω φθηνές είναι και μεγαλύτερες και επώνυμη μαρκα κ'ολας

Επεξ/σία από Panagiotis321
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι ίδια με την 107 απλά με άλλο όνομα και υποστήριξη cloning.  Αποθηκάριος είμαι στα media τις  ξέρω από πρώτο χέρι. Ουσιαστικά είναι rebrand.. 

Επεξ/σία από AiWaaa
Δημοσ.

η f&u για τα 79 είναι τελεια...το αφηνω αρχειο για μελλοντικη προσφορα

στα 2.5 -3 μετρα είναι υπερ ανεκτη η ποιοτητα εικονας, νταξει από πιο κοντα υπαρχει θεμα

εγω που δεν βλεπω τιβι τοσο πολύ (5 ωρες την βδομαδα το πολύ) ακομα και στο σαλονι μου θα την εβαζα

πηρα και google Chromecast 3 και την εκανα τυπου σμαρτ και φυσαει στο youtube...

συστηνεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Beefeater είπε

η f&u για τα 79 είναι τελεια...το αφηνω αρχειο για μελλοντικη προσφορα

στα 2.5 -3 μετρα είναι υπερ ανεκτη η ποιοτητα εικονας, νταξει από πιο κοντα υπαρχει θεμα

εγω που δεν βλεπω τιβι τοσο πολύ (5 ωρες την βδομαδα το πολύ) ακομα και στο σαλονι μου θα την εβαζα

πηρα και google Chromecast 3 και την εκανα τυπου σμαρτ και φυσαει στο youtube...

συστηνεται

Επίσης για το αρχείο:

Έχει DVB T2 HEVC tuner?

Επεξ/σία από hamil
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...