Προς το περιεχόμενο

Samsung A51 ή Xiaomi 9 lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είχετε να επιλέξετε ανάμεσα στα δύο, πoiο θα παίρνατε και γιατί;

Τα έχει φτύσει το παλίο μου κινητό και κινούμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 επιλογές. Με χάλασε στο Α51 ότι εχει 4 gb RAM αλλά ερωτεύτηκα φωτογραφική και οθόνη. Αξίζει να το πάρω αντι το 9 lite; 

HELP 😂

Επεξ/σία από reikiandrew
ορθογραφικό
Δημοσ.

Το Samsung είναι σχεδόν 100€ πιο ακριβό από το xiaomi, εγώ δεν θα αγόραζα Samsung λόγω exynos, από την άλλη το xiaomi είναι πιο φθηνό, επίσης παίζει με gcam να τραβάει πολύ καλύτερες φωτογραφίες από το Samsung.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, reikiandrew είπε

Αν είχετε να επιλέξετε ανάμεσα στα δύο, πoiο θα παίρνατε και γιατί;

Τα έχει φτύσει το παλίο μου κινητό και κινούμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 επιλογές. Με χάλασε στο Α51 ότι εχει 4 gb RAM αλλά ερωτεύτηκα φωτογραφική και οθόνη. Αξίζει να το πάρω αντι το 9 lite; 

HELP 😂

Αν θες καλό κινητό mi a3 και με gcam κάνει παπάδες αν θες να κρατήσεις και μερικά ευρώ στην τσέπη

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, life is music είπε

Αν θες καλό κινητό mi a3 και με gcam κάνει παπάδες αν θες να κρατήσεις και μερικά ευρώ στην τσέπη

ευχαριστώ, αλλά δεν μου αρέσει η οθόνη του καθόλου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, reikiandrew είπε

ευχαριστώ, αλλά δεν μου αρέσει η οθόνη του καθόλου

Πήγαινε να το δεις από κοντά ..θα πάθεις την πλάκα σου ....Αλλιώς το αμέσως επόμενο που θα σου έλεγα να δεις είναι το motorola one vision !!!

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, life is music είπε

Πήγαινε να το δεις από κοντά ..θα πάθεις την πλάκα σου ....Αλλιώς το αμέσως επόμενο που θα σου έλεγα να δεις είναι το motorola one vision !!!

το έχω δεί, θεωρείς ότι η κάμερα του ειναι ανώτερη του 9 lite?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, reikiandrew είπε

το έχω δεί, θεωρείς ότι η κάμερα του ειναι ανώτερη του 9 lite?

https://www.skroutz.gr/s/19508374/Motorola-One-Vision-128GB.html δεν έχω δουλέψει το 9 lite ...αλλά το vision είναι τούμπανο σε όλα του ....Καταρχάς είναι android one δηλαδή δεν εχεις της πολλές εφαρμογές π βάζει η εταιρεία ,δεύτερον γ 3 χρονιά θα παίρνεις updates , κάμερες από άλλο πλανήτη και τέλος υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση

Δημοσ.

Και μόνο που το one vision έχει exynos και μπαταρία χάλια δεν θα πήγαινα καθόλου. Εγώ επέλεξα mia3 και δεν το μετάνιωσα, απίστευτο τηλέφωνο μπαταρία ατελείωτη πάνω από 8 ώρες sot, από κάμερα έχω στήσει gcam και μου έπεσε το σαγονι με τις φωτογραφίες που βγάζει.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chios είπε

Και μόνο που το one vision έχει exynos και μπαταρία χάλια δεν θα πήγαινα καθόλου. Εγώ επέλεξα mia3 και δεν το μετάνιωσα, απίστευτο τηλέφωνο μπαταρία ατελείωτη πάνω από 8 ώρες sot, από κάμερα έχω στήσει gcam και μου έπεσε το σαγονι με τις φωτογραφίες που βγάζει.

καλά αλλά έχει οθόνη κάτω από 300 ppi δεν μου άρεσε αυτο 😕 ο αισθητήρας της καμερας βλέπω είναι λίγο πολύ ίδιος με το 9 lite, οπότε με gcam λογικά κι αυτό θα είναι κομπλέ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...