reikiandrew Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν είχετε να επιλέξετε ανάμεσα στα δύο, πoiο θα παίρνατε και γιατί; Τα έχει φτύσει το παλίο μου κινητό και κινούμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 επιλογές. Με χάλασε στο Α51 ότι εχει 4 gb RAM αλλά ερωτεύτηκα φωτογραφική και οθόνη. Αξίζει να το πάρω αντι το 9 lite; HELP 😂 Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από reikiandrew ορθογραφικό
chios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Το Samsung είναι σχεδόν 100€ πιο ακριβό από το xiaomi, εγώ δεν θα αγόραζα Samsung λόγω exynos, από την άλλη το xiaomi είναι πιο φθηνό, επίσης παίζει με gcam να τραβάει πολύ καλύτερες φωτογραφίες από το Samsung.
life is music Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, reikiandrew είπε Αν είχετε να επιλέξετε ανάμεσα στα δύο, πoiο θα παίρνατε και γιατί; Τα έχει φτύσει το παλίο μου κινητό και κινούμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 επιλογές. Με χάλασε στο Α51 ότι εχει 4 gb RAM αλλά ερωτεύτηκα φωτογραφική και οθόνη. Αξίζει να το πάρω αντι το 9 lite; HELP 😂 Αν θες καλό κινητό mi a3 και με gcam κάνει παπάδες αν θες να κρατήσεις και μερικά ευρώ στην τσέπη 1
reikiandrew Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, life is music είπε Αν θες καλό κινητό mi a3 και με gcam κάνει παπάδες αν θες να κρατήσεις και μερικά ευρώ στην τσέπη ευχαριστώ, αλλά δεν μου αρέσει η οθόνη του καθόλου
life is music Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, reikiandrew είπε ευχαριστώ, αλλά δεν μου αρέσει η οθόνη του καθόλου Πήγαινε να το δεις από κοντά ..θα πάθεις την πλάκα σου ....Αλλιώς το αμέσως επόμενο που θα σου έλεγα να δεις είναι το motorola one vision !!! Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από life is music
reikiandrew Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, life is music είπε Πήγαινε να το δεις από κοντά ..θα πάθεις την πλάκα σου ....Αλλιώς το αμέσως επόμενο που θα σου έλεγα να δεις είναι το motorola one vision !!! το έχω δεί, θεωρείς ότι η κάμερα του ειναι ανώτερη του 9 lite?
life is music Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, reikiandrew είπε το έχω δεί, θεωρείς ότι η κάμερα του ειναι ανώτερη του 9 lite? https://www.skroutz.gr/s/19508374/Motorola-One-Vision-128GB.html δεν έχω δουλέψει το 9 lite ...αλλά το vision είναι τούμπανο σε όλα του ....Καταρχάς είναι android one δηλαδή δεν εχεις της πολλές εφαρμογές π βάζει η εταιρεία ,δεύτερον γ 3 χρονιά θα παίρνεις updates , κάμερες από άλλο πλανήτη και τέλος υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση
chios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Και μόνο που το one vision έχει exynos και μπαταρία χάλια δεν θα πήγαινα καθόλου. Εγώ επέλεξα mia3 και δεν το μετάνιωσα, απίστευτο τηλέφωνο μπαταρία ατελείωτη πάνω από 8 ώρες sot, από κάμερα έχω στήσει gcam και μου έπεσε το σαγονι με τις φωτογραφίες που βγάζει. 1
reikiandrew Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, chios είπε Και μόνο που το one vision έχει exynos και μπαταρία χάλια δεν θα πήγαινα καθόλου. Εγώ επέλεξα mia3 και δεν το μετάνιωσα, απίστευτο τηλέφωνο μπαταρία ατελείωτη πάνω από 8 ώρες sot, από κάμερα έχω στήσει gcam και μου έπεσε το σαγονι με τις φωτογραφίες που βγάζει. καλά αλλά έχει οθόνη κάτω από 300 ppi δεν μου άρεσε αυτο 😕 ο αισθητήρας της καμερας βλέπω είναι λίγο πολύ ίδιος με το 9 lite, οπότε με gcam λογικά κι αυτό θα είναι κομπλέ;
chios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Ναι παίζει και στο 9 lite, εγώ δεν το επέλεξε γιατί ήθελα Android one
reikiandrew Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 απαντήστε μου και σε αυτό που ρώτησα αν θέλετε αντί απλά να μου προτεινετε αλλα 😂 ευχαριστώ πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα