Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αρκετά χρόνια το Horizon Zero Dawn ήταν αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation 4, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, αυτό θα κυκλοφορήσει και για υπολογιστές εντός του 2020.

Σύμφωνα με αναφορές του Kotaku, η Sony σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το μέχρι πρότινος αποκλειστικό παιχνίδι Horizon Zero Dawn, στο PC. Το παιχνίδι το οποίο κυκλοφόρησε το 2017, ήταν καταλυτικός παράγοντας επιτυχίας του PS4 κάτι που προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα στους χρήστες που απέκτησαν την κονσόλα για να παίξουν το εντυπωσιακό παιχνίδι της Guerilla Games.

Το Kotaku αναφέρει πως η Sony θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι μέσα από τις πλατφόρμες των Steam και Epic Games Store. Μάλιστα το Horizon Zero Dawn δεν είναι το πρώτο πρώην-αποκλειστικό παιχνίδι του PS4 που κυκλοφορεί για PC, αφού ήδη έχει κυκλοφορήσει το Heavy Rain ενώ το καλοκαίρι του 2020 θα δούμε και το Death Stranding. Η διαφορά βέβαια με τα παραπάνω παιχνίδια είναι ότι το Horizon Zero Dawn θα το κυκλοφορήσει η ίδια η Sony (στην προκειμένη η Guerilla Games η οποία ανήκει στη Sony) και όχι κάποιος τρίτος developer.

Ο δημοσιογράφος του Kotaku συνέχισε λέγοντας πως δεν θεωρεί πως θα είναι το μοναδικό που θα έρθει στο PC, αναφερόμενος πως αν η παραπάνω κίνηση έχει επιτυχία, η Sony ήδη κάνει πλάνα για τα επόμενα παιχνίδια. Με τη Sony να θέλει να πλησιάσει τους PC Gamers, όπως κάνει η Microsoft με την υπηρεσία XBOX Game Pass, ενδεχομένως να πρόκειται για μία στρατηγική κίνηση ώστε να προωθήσει το δικό της PlayStation Plus.

Η αγορά παιχνιδιών για υπολογιστές έκανε τζίρο της τάξεως των $33.4 δισεκατομμυρίων για το 2018 με την αντίστοιχη αγορά στις κονσόλες να είναι μερικά δισεκατομμύρια λιγότερα.  Αν η Sony καρπωθεί κάποια από αυτά τα χρήματα με το να κυκλοφορεί αποκλειστικά της παιχνίδια και στο PC, τότε σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλα μετά το Horizon Zero Dawn.

CCN


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπράβο της!!!

Επιτέλους θα παίξουν και άλλοι gamers το έπος!!! (όχι μόνο οι Ps4ακιδες) 

Το θεωρώ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. 

  • Like 7
  • Thanks 2
  • Confused 4
Δημοσ.

Καλά νεα για τους pcάκηδες και για το πορτοφόλι της sony ! Δεν είναι κακή ιδέα ίσα ίσα ! Το playstation δε νομίζω να επηρεαστεί αρνητικά μιας και θα βγαίνουν εκεί πρώτα

  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Θέλω να δω τι θα λένε οι ps fans αν ακολουθήσει στρατηγική microsoft η Sony.

Δεν θα ασχοληθουν, θα ειναι απασχολημενοι να παιζουν τις παιχνιδαρες που βγαινουν συην κονσολα.

  • Like 5
  • Confused 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγαλειώδης η πολιτική πωλήσεων που κρύβεται πίσω από οποιοδήποτε cross-platform port σε άλλοτε exclusive titles. Αλλά το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι πως ως RPG διαθέτει άπειρες δυνατότητες, και ίσως να υπάρξει η πληρέστερη εκμετάλευσή του με μια ευρύτερη προοπτική εισοδήματος.

Το καθεαυτό παιχνίδι είναι το ομορφότερο single-player RPG που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια.

Συναρπαστικό story, ούτε κατ' ελάχιστο βαρετό. Δένεσαι τόσο με την Aloy όσο με τον υπέροχο κόσμο και την πλοκή του. Και top tier combat mechanics.

 

 

Επεξ/σία από snapshot-
  • Like 5
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ολοκλήρωσα στο PS4 pro. Καλό, ωραία ιστορία και πολύ καλά γραφικά. Μετά το 60% του παιχνιδιού βαρέθηκα όμως. Είναι επαναλαμβανόμενο στο στιλ των τελευταίων Far Cry. Δε μπορώ να πω ότι θα το ξανάπαιζα. Καλά πέρασα, αλλά μέχρι εκεί. Εντυπωσιακά γραφικά που τρέχουν ομαλότατα στο κάτω του μετρίου hardware του PS4 pro στα 1080p/60 fps ή 4Κ/30 fps. Τα side missions είναι τα ίδια και τα ίδια, τύπου fetch quests.

Όσοι παίζουν RPGs κλασσικού τύπου καλύτερα να κοιτάξουν αλλού. Για τους λάτρεις των Action είναι πολύ καλό και η εξέλιξη του χαρακτήρα είναι απλή. Στο τέλος του παιχνιδιου και χωρίς καθόλου farming μου είχαν μείνει 2-3 skills που δεν είχα. Οπότε δεν το λες και παραμετροποίηση του χαρακτήρα...

Η ελευσή του στο PC ίσως σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τα exclusives των κονσολών... Μακάρι όλα τα exclusives των κονσολών να γίνουν time exclusives και να έρχονται, τελικά, και στα PCs.

 

11 ώρες πριν, bahamut_zero είπε

Δεν θα ασχοληθουν, θα ειναι απασχολημενοι να παιζουν τις παιχνιδαρες που βγαινουν συην κονσολα.

Όπως παίζουν σε κονσόλα...

Πχ τo Witcher 3 σε PS4 pro, με τα τελευταία patches ήταν χάλια μάυρα σε σχέση με ένα PC. Στα γραφικά τα πράγματα δεν ήταν άσχημα, αλλά η έλλειψη στην επεξεργαστική ισχύ ήταν εμφανέστατη... Playable, αλλά το lag είχε την τιμητική του...

Τί να την κάνω την "παιχνιδάρα" αν δεν τραβάει το μηχάνημα...

Επεξ/σία από Jophiel
  • Like 14
  • Thanks 3
Δημοσ.

Λυπάμαι γιατί και εγώ με κονσόλες μεγάλωσα αλλα με τις στριμινγκ υπηρεσιες οι κονσόλες δεν έχουν μέλλον οπότε και η Σονυ πρεπει να κινηθεί αναλογα για να υπάρχει με κάποιο τρόπο και στην μετά ps5 εποχη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Votritis είπε

Λυπάμαι γιατί και εγώ με κονσόλες μεγάλωσα αλλα με τις στριμινγκ υπηρεσιες οι κονσόλες δεν έχουν μέλλον οπότε και η Σονυ πρεπει να κινηθεί αναλογα για να υπάρχει με κάποιο τρόπο και στην μετά ps5 εποχη.

Αυτό της Google πάντως εχει πατώσει μέχρι τα τάρταρα, δεν υπάρχει ψυχή

 

35 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Θέλω να δω τι θα λένε οι ps fans αν ακολουθήσει στρατηγική microsoft η Sony.

Μιλάμε για 4 ετών παιχνίδι που έχουν παίξει και οι πέτρες, δε νομίζω ότι χάνει κάνει η ίδια η Σόνυ που θα βγει και στο pc

Ίσα ίσα άμα γλυκαθει κάνεις θα πάρει ps5 για να παίξει το sequel ειδικά αν (κατά πάσα πιθανότητα ) το ps5 ισοπεδώνει το pc του

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 5
  • Confused 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, vasiliouv84 είπε

σιγά που δεν θα έβγαζαν τις αποκληστικοτητες στο pc αφού μυρίζουν χρήμα θα το βγάλουν και σε Amiga 


Συμφωνώ απόλυτα! Το είχα ξαναπεί και σε αλλό νήμα "Rockstar και Square enix , ακομα και Konami εχουν πιάσει το νόημα και φέρνουν στα pc και στα nintendo και τα metal gear και τα final fantasy και Octopath Traveler και τα red dead redemption αφού πρώτα τα πάρουν απο τα time exclusive." Δεν ξαφνιάζομαι καθόλου απο την είδηση και ούτε θα ξαφνιαστώ αν κάποια στιγμή ερθουν και το επόμενο God of War αλλα και κάποιος αλλος τίτλος απο την Naughty dog. 

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Αυτό της Google πάντως εχει πατώσει μέχρι τα τάρταρα, δεν υπάρχει ψυχή

Μιλάμε για 4 ετών παιχνίδι που έχουν παίξει και οι πέτρες, δε νομίζω ότι χάνει κάνει η ίδια η Σόνυ που θα βγει και στο pc

Ίσα ίσα άμα γλυκαθει κάνεις θα πάρει ps5 για να παίξει το sequel ειδικά αν (κατά πάσα πιθανότητα ) το ps5 ισοπεδώνει το pc του

Λέω για την περίπτωση που ξεκινήσει και βγάζει τα παιχνίδια και στο pc. Ίσως αυτό να είναι ένα αρχικό πείραμα όπως λέει και το άρθρο.

Όσον αφορά το stadia, καμία σχέση με το xcloud τοσο σε υποδομές όσο και σε παιχνίδια. Δεν νομίζω ότι θα έχει την ίδια τύχη.

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Λέω για την περίπτωση που ξεκινήσει και βγάζει τα παιχνίδια και στο pc. Ίσως αυτό να είναι ένα αρχικό πείραμα όπως λέει και το άρθρο.

Ταυτόχρονα το βρίσκω τελείως απίθανο

 

  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Αυτό της Google πάντως εχει πατώσει μέχρι τα τάρταρα, δεν υπάρχει ψυχή

 

Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε , μέσα στο 20 θα βγάλει αν δεν κανω λαθος και free εκδοση που έτσι θα το δοκιμάσουν πολλοι και έρχονται και αποκλειστικοί τιτλοι, Περα απο αυτο οταν θα τελείωση ο κύκλος. ζωής του ps5 δηλαδή σε 5-6 χρονιά τότε θα έχουν μπει πολλές εταιρίες στο στριμιγκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...