Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Να μην πειράξουν τους καπνιστές αν δεν λυθούν όλα  τα  άλλα προβλήματα της υφηλιου;

Ρε τυπε είσαι σοβαρός;

Κάθεσαι και κάνεις συζήτηση με καπνιστές;

Οι άνθρωποι έχουν κάψει κάθε εγκεφαλικό κύτταρο και δίνουν ρεσιτάλ μπουρδολογίας.

Άντε να δούμε πόσο θα μείνει ανοιχτό κι αυτό το θέμα

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Συμφωνώ. Αύξηση κατά πολύ του φόρου στο junk food, όπως έγινε και στα προιόντα του καπνού. Θέλουν να τρώνε; Ας πληρώνουν για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του συστήματος υγείας.

Επίσης ναι συμφωνώ και στο rotate των αμαξιών, όπως και ότι δεν πρέπει να μετακινούνται με ελάχιστο πληθυσμό, γιατί επιβαρύνουν.

Το δια ταύτα, ποιο είναι;

το δια ταυτα ειναι οτι χεστηκανε για την δημοσια υγεια . και τον Ευρωπαικο κανονισμο.
αν οντως ηταν αυτο το θεμα θα κανανε και τα παραπανω.

τα πειρανε απο της ασφαλιστικες για τον πολεμο που εχουν εχουν ασφαλιστικες vs καπνοβιομηχανιες (οπου τα νουμερα ειναι τρελα)
και στο πετανε ως ευρωπαικη οδηγια κτλ υγεια κτλ κτλ . και το τρως αχωνευτο.
ταυτοχρονα τσεκαρουν κιολας την ανεκτικοτητα της κοινωνιας στην αυθαιρετη και αντιδημοκρατικη επιβολη νομων, οπως πχ (το να σου απογορευει να εχεις δικο σου κηπο με λαχανικα).

τελος αυτο που μας κρατησε ζωντανους 10 χρονια κρισης ειναι ο τουρισμος.. σε ολους τους ξενους εκανε τρομερη εντυπωση πως αντεξαμε οικονομικα.]
και ξαφνικα φπα παραπανω στα νησια
στο φαγητο στο καφε στην διαμονη στους ξενοδοχους στα εισητηρια στα αεροδρομια στα λιμανια

τι γνωριζει ο τουριστας? mousaka boyzoykia frape akropolis syrtaki......
ας ερθει τωρα να παρταρει εως τις 2 με τσιγαρο στο δρομο. ας παει ολλανδια τουλαχιστον εκει θα καπνιζει μεσα.

το δια ταυτα λοιπον ειναι ο οικονομικος κ κοινωνικος ελενχος και ορισμενα "ζωακια" το χειροκροτουν κιολας.

Επεξ/σία από Rude_R
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Να μην πειράξουν τους καπνιστές αν δεν λυθούν όλα  τα  άλλα προβλήματα της υφηλιου;

Να τον αγγίξουν, αλλά με σχέδιο, αφού  έχουν και οι καπνίζοντες δικαιώματα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

Ρε τυπε είσαι σοβαρός;

Κάθεσαι και κάνεις συζήτηση με καπνιστές;

Οι άνθρωποι έχουν κάψει κάθε εγκεφαλικό κύτταρο και δίνουν ρεσιτάλ μπουρδολογίας.

Άντε να δούμε πόσο θα μείνει ανοιχτό κι αυτό το θέμα

Να υποθεσω...... οτι δεν εισαι καπνιστης.....
το καταλαβα απο την οξυδερκεια των επιχειρηματων σου και τον πλεονασμο των εγκεφαλικων σου κυτταρων.

Μην ξεκινησεις το καπνισμα η καποια αλλη καταχρηση δεν νομιζω να εχεις αρκετα αποθεματικα να σπαταλησεις.

• Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Rude_R είπε

Spoiler

Δε σχολιάζω γιατί θα μου το σβήσουν

Μια ερώτηση μόνο.

Το πρόστιμο πόσο είναι;

Επεξ/σία από Muhammad
Δημοσ.

Παιδιά το μέτρο για εσάς είναι πρώτα από όλα...Μόλις το καταλάβουν οι ίδιοι οι καπνιστές ότι αυτό το μέτρο κάνει πρώτα από όλα ΚΑΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ....τότε παίζει και να έχουμε πάει ένα βηματάκι μπροστά σαν κοινωνία....

Στη τελική για τους μη καπνιστές είναι απλά ενοχλητικό που θα μυρίζουν τα ρούχα τους τσιγαρίλα και θα ανασάνουν και λίγο καπνό....για τους ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ είναι θάνατος...

Όσοι έχουν λίγο μυαλό αντιλαμβάνονται και παραδέχονται ότι κάνουν λιγότερα τσιγάρα στις εξόδους τους και αυτό μόνο καλό είναι...άλλωστε πάνω από 1 στους 2 θέλουν/κάνουν προσπάθεια να το κόψουν...δείτε το σαν ευκαιρία και εκμεταλλευτείτε το το μέτρο αυτό.

PEACE

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Muhammad είπε

Να υποθέσω είσαι καπνιστής και ενοχλήθηκες;

Άσε τα δικά μου επιχειρήματα (που δεν έγραψα εξάλλου, τζάμπα κόπος) και σχολίασε τις ασυναρτησίες των καπνιστών 

Επιχειρήματα 5χρονου του στυλ.. αφού και το junk food είναι κακό να καταργηθεί. Να καταργηθούν και τα αυτοκίνητα επειδή ρυπαίνουν.

Πόσο ... πρέπει να είναι κάποιος για να γράφει τέτοιες μπούρδες.

Δε πειράζει μάγκες θα συνηθίσετε. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ελπίζω μη σβηστει πάλι

1) δεν ειπα να καταργηθει ουτε το junk food ουτε τα αυτοκινητα.
2) αυτο εκανα σχολιασα και τα επιχειρηματα των καπνιστων
3) η παραθεση εγινε για το σχολιο "καθεσε και κανεις συζητηση με καπνιστες" το οποιο ειναι ρατσιστικοτατο 

τελος "Φιλε" εγω δεν εχω να συνηθισω τιποτα. σημερα καπνιζω αυριο μπορει να το κοψω και καλο θα μου κανει.
δεν θα μου αλλαξει την αποψη επι του νομου.

εσυ κοιτα να δεις τι θα κανεις που εχεις συνηθισει να σου επιβαλονται ετσι (και λεω επιβαλονται για να μην γινει delete to post μου)

το συνηθισες Μαγκα!!!!

διαβασε τωρα και το ποστ μου για το δια ταυτα μπας και το καταλαβεις κιολας.
εμεις (και δεν εννοω οι καπνιστες) μπορει να αργησουμε λιγο ακομα.

Επεξ/σία από Rude_R
Δημοσ.

Ας κλειδωθεί το θέμα δεν έχει νόημα ο ένας να βρίζει τον αλλον.

Το ίδιο ακριβώς είχε γίνει και σε άλλα θέματα για το τσιγάρο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, georgeγ είπε

αυτη η "παράβαση του δικαιώματος ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας"  δεν γινοταν και πριν μεσα σε αεροπλανα,νοσοκομεια,λεωφορεια,τραινα,;

στο νοσοκομειο ας πουμε γιατι δεν αφηναν τον ασθενη ελευθερο να αναπτυξει την προσωπικοτητα του καπνιζοντας;:lol:

Να με συγχωρείς φίλε αλλά σε μονάδα καρκινοπαθων ο άλλος στο διπλανό μπαλκόνι κάπνιζε και όταν του κάναμε παρατήρηση, στράβωσε. 

Δεν ξέρω ποιο είναι περισσότερο τραγικό καθώς στο Έλενα "μάνα" 1 ημέρας, έβγαινε στο στο μπαλκόνι για να κάνει το γάλα της καπνικο vapor. 

Ειναι για να κλαις... 

Δημοσ.

Εγώ πάντως χαίρομαι που βγαίνω έξω και επιστρεφω σπίτι χωρίς να μυρίζουν καπνό τα ρούχα μου. Όπου έχω πάει δε καπνίζει κανείς.

Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό.

Αν εφαρμοστεί κανονικά ο νόμος και δε ξεχαστεί αργότερα, όλοι κερδισμένοι θα βγούμε. Και οι καπνιστές και οι μη καπνιστές

• Like 6
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billathens! είπε

Να με συγχωρείς φίλε αλλά σε μονάδα καρκινοπαθων ο άλλος στο διπλανό μπαλκόνι κάπνιζε και όταν του κάναμε παρατήρηση, στράβωσε. 

Δεν ξέρω ποιο είναι περισσότερο τραγικό καθώς στο Έλενα "μάνα" 1 ημέρας, έβγαινε στο στο μπαλκόνι για να κάνει το γάλα της καπνικο vapor. 

Ειναι για να κλαις... 

τραγικοτατο!!!!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Rude_R είπε

αυτο θα ελεγα κα εγω.... που τα βρισκουν οτι δεν εχει πεσει η κινηση...... το υπολογιζουμε με το μάτι;

αυτο θα ελεγα και εγω, να υπαρχουν ανθρωποι με νοοτροπια 90χρονου...... 

συμφωνω, οπως επισης απανθρωπο ειναι να υποχρεωνεις ενα καπνιστη να μην καπνιζει. η εναν επιχειρηματια που εχει επενδυσει χιλιαδες ευρω τι πελατες θα εχει.

οσον αφορα το εξωτερικο εχετε παει και εχετε δει τι γινετε..... η ετσι το πεταμε για να το παιξουμε χαι;

Ευτυχως που βγηκε ο νομος..... και καθαρισε η ατμοσφαιρα.!!! δεν μας πειραζουνε ολα τα αλλα... αλλα αυτο.
πχ σαν ευρωπαικη χωρα οι ραμπες για αναπηρους.... η το παρκαρισμα που κανεις εσυ που δεν καπνιζεις ειναι ευρωπαικοτατο .

Στο εξωτερικο λοιπον μαγκες...... πχ στην Αγγλια στην επαρχια ανα 30 μετρα στο δρομο εχει τενεκε να σβησεις το τσιγαρο.
αν σε πιασουν να το πετας κατω εχει προστιμο ... αλλα εχει ανα 30 μετρα "τασακι" αν καπνιζεις στη σταση εχει προστιμο. 
αν καπνισεις στο νοσοκομειο πας φυλακη.

τα μαγαζια εχουν διαμορφωμενους χωρους πχ οπως στο αεροδρομιο..... που πας να κανεις το τσιγαρο σου. (οχι εξω στο κρυο.......)
επισης υπαρχουν και μαγαζια που επιτρεπετε το τσιγαρο..... και ειναι επιλογη αν 8α πας η οχι...... γιατι ειναι τοσο σπανια;;;;
γιατι η φορολογια αυτων των μαγαζιων ειναι χ 10 και τα στανταρ για τον εξαερισμο ειναι μεγαλο και η φορο απαλαγη των υπολοιπων ειναι χ 5
παντως..... υπαρχει η επιλογη.... εδω αυτος ο νομος ειναι χουντικος...... με την δικαιολογια και καλα της ευρωπαικης ενωσης.
Φτιαξτε τα χυτα και τα σκουπιδια που ειμαστε ουγκαντα,,,, και αφηστε τα συμφεροντα των ασφαλιστικων vs καπνοβιομηχανιων ως ευρωπαικη εξελιξη (μην χεσω).

Τελος σε ολους εσας τους μη καπνιζοντες οι οποιοι ειστε φασιστακια....
ειναι επιλογη του καθενος αν θελει να καπνιζει η οχι .
το που θα παει θα πρεπει να ειναι παλι επιλογη (και για τους μεν και για του δε)
και ο επιχειρηματιας θα πρεπει να εχει την επιλογη το τι πληρωνει και τι μαγαζι θελει να εχει.

αλλο πραγμα ο αντικαπνιστικος νομος, αλλο η δημοκρατια η ισονομια και η παιδεια.
μην τα κανετε αχταρμα.!!!!!

ΥΓ ποτε δεν εχω καπνισει σε νοσοκομειο, σε κλειστο εστιατοριο. και πολλες φορες αν υπαρχουν διπλα ανθρωποι μεγαλης ηλικιας η μωρα παιδια ποτε δεν καπνιζω.
αλλα το να μου το επιβαλουν με το ετσι θελω και να ακουω απο νεους ανθρωπους....αντιληψεις το οτι να το κοψουνε (δεν τους αγγιζει το θεμα) με εξοργιζει.
αυτες οι αντιληψεις και η παιδια που εχουμε μας εχουν φερει σε αυτο το σημειο στην Ελλαδα το 2020.

Δεν έχει καμία μα καμία σημασία αν έχουμε ένα σωρό άλλα προβληματα σαν χώρα, έστω και ένα από τα 100 προβλήματα να μπορείς να περιορίσεις η να βελτιώσεις είναι σωστό και θεμιτό να γίνει είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Όσοι αναπαράγουν την καραμέλα σου είναι αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα για να μην χρειαστεί να ξεβολευτουν και είναι οι υπεύθυνοι για την κατάντια της Ελλάδας. Και εγώ έχω αναγκαστεί να ξεβολευτω σε διάφορα πράγματα, τώρα θα ξεβολευτεις και εσύ. Όσο για την Αγγλία δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά στοιχηματίζω ότι αν αποφάσιζαν να το κάνουν εδώ και ως συνέπεια έκαναν διαπλάτυνση πεζοδρομίων για να χωρέσουν αυτά τα τασάκια και οι τενεκεδες λόγω του ότι σε αρκετά πεζοδρόμια υπάρχει μεγάλη στενότητα λόγω στενών πεζοδρομίων και άλλων εμποδιων, μετά θα έβγαινες να γκρινιάξεις για τους στενούς δρόμους και τις θέσεις παρκαρισματος. Επίσης αν αυξανοντουσαν τα δημοτικά τέλη για την αγορά και τις παραπάνω εργασίες πάλι θα γκρινιαζες. Δεν αποτελει επιχείρημα απλά το τι γίνεται έξω για να μην αλλάξει τίποτα εδώ. Τέλος, αν ψάχνεις για το ποιος είναι φασιστακι ίσως να κοιταχτεις ξανα στον καθρέφτη. 

Δημοσ.

Για καφέ μόνο σε μαγαζιά με περγολα και με ζέστη να μην κρύωνουμε τωρα τον χειμώνα.

Αυτοί που δεν καπνίζουν ας πάνε μεσα.problem solved.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Δεν έχει καμία μα καμία σημασία αν έχουμε ένα σωρό άλλα προβληματα σαν χώρα, έστω και ένα από τα 100 προβλήματα να μπορείς να περιορίσεις η να βελτιώσεις είναι σωστό και θεμιτό να γίνει είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Όσοι αναπαράγουν την καραμέλα σου είναι αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα για να μην χρειαστεί να ξεβολευτουν και είναι οι υπεύθυνοι για την κατάντια της Ελλάδας. Και εγώ έχω αναγκαστεί να ξεβολευτω σε διάφορα πράγματα, τώρα θα ξεβολευτεις και εσύ. Όσο για την Αγγλία δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά στοιχηματίζω ότι αν αποφάσιζαν να το κάνουν εδώ και ως συνέπεια έκαναν διαπλάτυνση πεζοδρομίων για να χωρέσουν αυτά τα τασάκια και οι τενεκεδες λόγω του ότι σε αρκετά πεζοδρόμια υπάρχει μεγάλη στενότητα λόγω στενών πεζοδρομίων και άλλων εμποδιων, μετά θα έβγαινες να γκρινιάξεις για τους στενούς δρόμους και τις θέσεις παρκαρισματος. Επίσης αν αυξανοντουσαν τα δημοτικά τέλη για την αγορά και τις παραπάνω εργασίες πάλι θα γκρινιαζες. Δεν αποτελει επιχείρημα απλά το τι γίνεται έξω για να μην αλλάξει τίποτα εδώ. Τέλος, αν ψάχνεις για το ποιος είναι φασιστακι ίσως να κοιταχτεις ξανα στον καθρέφτη. 

Ναι εχεις δικιο.
αυτο ειπα να καταργηθει ο νομος. 
επισης ειπα οτι δεν συμφωνω με το νομο.

τελος η επιχειρηματολογια μου ηταν για να μην περασει ο ο νομος.

επειδη παει αργα και κουραστικα.
και ισως μερικοι δεν ξερουν να διαβαζουν κιολας.

1) καλοι ειναι οι νομοι και ας ξεβολευουν συμφωνω με το οτι δεν πρεπει να καπνισω σε αρκετα σημεια και οτι πρεπει να γινει βαση νομου επειδη υπαρχουν και καπνιστες που δεν εχουν παιδεια.

δεν συμφωνω με τον τροπο που επιβαλετε.γιατι ειναι παρανομος και αντιδημοκρατικος, τα επιχειρηματα ειναι οτι το περι δημοσιας υγειας κτλ ειναι μπουρδες.
δικια σου αποψη ειναι οτι θα γκρινιαζα...... για μια καλυτερη πολη ή γειτονια.....ετσι νομιζεις εσυ , δεν νομιζω αυτο να αποδεικνυει οτι ετσι θα επραττα εγω επειδη το λες εσυ.

2) δεν εκρινα κανεναν . δεν κοροιδεψα κανεναν ουτε υποτιμησα την νοημοσυνη καποιου ουτε φερθηκα ρατσιστικα προς καποιον .

απαντησεις του στυλ θα μαθετε. θα συνηθισετε, χωνεψτε το σε ασχετα με τα λεγομενα του καθενος.
και υποδειξεις οτι οι καπνιστες ειναι "καμμενοι" με συνχωρεις δεν μπορω να της αφησω να πεσουν κατω,

μονο και μονο που εσβησε την απαντηση λεει πολλα... 
οσον αφορα τον καθρεφτη δεν χρειαζετε..... οι πραξεις και οι συμπεριφορες φαινονται το τι εισαι.
δεν υπεβελα εγω ......με το ετσι θελω την αποψη μου..... στους υπολοιπους 
"ειτε  σ αρεσει" "ειτε οχι" μια χαρα βλεπουν ολοι........ ποιοι ειναι τα φασιστακια εδω μεσα,

christakos07 
τελικα δεν ειναι θεμα νοημοσυνης....????

2 ώρες πριν, christakos07 είπε

Εντωμεταξύ η αγωγή τους έχει πάτημα(όχι δεν είμαι νομικός), καθότι ο νόμος είναι αντιδημοκρατικός.

Ναι συμφωνώ στο να μην καπνίζουν στο εσωτερικό των καταστημάτων σίτισης/καφέ, αλλά διαφωνώ με την καθολική απαγόρευση. Πρέπει είτε να διαμορφωθούν χώροι κατάλληλοι για καπνιστές, είτε να χωρίζονται τα καταστήματα σε καπνιζόντων και μη(πχ με μια αναλογία που θα αποδίδει δείκτη δικαιοσύνης).

Πάντως εάν το κράτος ενδιαφέρεται πραγματικά για τη δημόσια υγεία, ας κλείσει τις καπνοβιομηχανίες.

Ακριβως !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τοσο πολυ νοημοσυνη χρειαζεται πια;;;;;;;;;;;

33 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Δεν αποτελει επιχείρημα απλά το τι γίνεται έξω

αυτο το εχασα πριν,..... συμφωνουμε σε αυτο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Rude_R είπε

Ναι εχεις δικιο.
αυτο ειπα να καταργηθει ο νομος. 
επισης ειπα οτι δεν συμφωνω με το νομο.

τελος η επιχειρηματολογια μου ηταν για να μην περασει ο ο νομος.

επειδη παει αργα και κουραστικα.
και ισως μερικοι δεν ξερουν να διαβαζουν κιολας.

1) καλοι ειναι οι νομοι και ας ξεβολευουν συμφωνω με το οτι δεν πρεπει να καπνισω σε αρκετα σημεια και οτι πρεπει να γινει βαση νομου επειδη υπαρχουν και καπνιστες που δεν εχουν παιδεια.

δεν συμφωνω με τον τροπο που επιβαλετε.γιατι ειναι παρανομος και αντιδημοκρατικος, τα επιχειρηματα ειναι οτι το περι δημοσιας υγειας κτλ ειναι μπουρδες.
δικια σου αποψη ειναι οτι θα γκρινιαζα...... για μια καλυτερη πολη ή γειτονια.....ετσι νομιζεις εσυ , δεν νομιζω αυτο να αποδεικνυει οτι ετσι θα επραττα εγω επειδη το λες εσυ.

2) δεν εκρινα κανεναν . δεν κοροιδεψα κανεναν ουτε υποτιμησα την νοημοσυνη καποιου ουτε φερθηκα ρατσιστικα προς καποιον .

απαντησεις του στυλ θα μαθετε. θα συνηθισετε, χωνεψτε το σε ασχετα με τα λεγομενα του καθενος.
και υποδειξεις οτι οι καπνιστες ειναι "καμμενοι" με συνχωρεις δεν μπορω να της αφησω να πεσουν κατω,

μονο και μονο που εσβησε την απαντηση λεει πολλα... 
οσον αφορα τον καθρεφτη δεν χρειαζετε..... οι πραξεις και οι συμπεριφορες φαινονται το τι εισαι.
δεν υπεβελα εγω ......με το ετσι θελω την αποψη μου..... στους υπολοιπους 
"ειτε  σ αρεσει" "ειτε οχι" μια χαρα βλεπουν ολοι........ ποιοι ειναι τα φασιστακια εδω μεσα,

christakos07 
τελικα δεν ειναι θεμα νοημοσυνης....????

2 ώρες πριν, christakos07 είπε

Εντωμεταξύ η αγωγή τους έχει πάτημα(όχι δεν είμαι νομικός), καθότι ο νόμος είναι αντιδημοκρατικός.

Ναι συμφωνώ στο να μην καπνίζουν στο εσωτερικό των καταστημάτων σίτισης/καφέ, αλλά διαφωνώ με την καθολική απαγόρευση. Πρέπει είτε να διαμορφωθούν χώροι κατάλληλοι για καπνιστές, είτε να χωρίζονται τα καταστήματα σε καπνιζόντων και μη(πχ με μια αναλογία που θα αποδίδει δείκτη δικαιοσύνης).

Πάντως εάν το κράτος ενδιαφέρεται πραγματικά για τη δημόσια υγεία, ας κλείσει τις καπνοβιομηχανίες.

Ακριβως !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τοσο πολυ νοημοσυνη χρειαζεται πια;;;;;;;;;;;

Τι άποψη περιμένεις να έχουν οι μη καπνιστές για τους καπνιστές οταν ελάχιστες φορές στην ζωή μου έχω δει φυσιολογική συμπεριφορα καπνιστή προς μη καπνιστή όταν του έγινε παρατήρηση από τον δεύτερο; 

Υπόγεια στάση του ηλεκτρικού πριν χρόνια, κάπνιζε ένας τσιγάρο και του λέει ένας άλλος να σταματήσει, απαντάει ο καπνιστης στον άλλον ότι είναι ρατσιστής, κουβέντα στην κουβέντα έγινε καυγάς, άλλοι 2-3 πήραν το μέρος του μη καπνιστή τελικά έφτασαν από την ασφάλεια του σταθμου και ο άλλος σταμάτησε. 

Στάση λεωφορείου πριν 2 έτη κάπνιζαν 2 γριές, τους λέει ένας με σπαστη προφορά γιατί καπνίζουν και αυτό κάνει κακό, απάντηση των καπνιστων "θα μας πει τώρα ο Αλβανός τι θα κάνουμε". Δεν θα αναφερθώ σε άπειρα αλλά περιστατικά. 

Και να ξεκαθαρίσω το εξής, εγώ σπάνια βγαίνω εκτός σπιτιού λόγω θεμάτων υγειας, ακόμα πιο σπάνια θα πάω σε εστιατόριο η καφετέρια. Σε άλλα μέρη όλως μπουζούκια κέντρα διασκέδασης δεν έχω πατήσει καν, δεν μεγάλωσα έτσι και δεν μου αρέσουν, θελω να καταλήξω ότι εμένα δεν με επηρεάζει σε κάτι αν θα ισχύσει η όχι ο νόμος.

ΑΛΛΑ πάντα στην Ελλάδα όταν πάει να γίνει κάτι ή ψηφίζεται μια νομοθεσία τις περισσότερες φορές καποιοι θα γκρινιάζουν. Ε δεν γίνεται λοιπόν όλους να μας ικανοποιούν όλα. Δεν γίνεται να μην μπορεί να επισκευτει ένα μαγαζί εστίασης κάποιος με προβλήματα στο αναπνευστικό του επειδή κάποιος άλλος θα κάθεται εκεί και θα καπνίζει. Και αν πας να του πεις κατι θα σου πει αφού εσύ έχεις προβλημα τότε εσύ να μην ερχόσουν και να φύγεις εσύ. Ναι το έχω δει και αυτό. 

Το μέτρο καλώς πέρασε λοιπόν. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...