djuan1988 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Εγώ πάλι όλα τα μαγαζιά γεμάτα τα βλέπω στη Θεσσαλονίκη. Βλέπεις φυσικά και μερικούς χτυπημένους να κάθονται έξω (όχι σε "κλειστό" εξωτερικό χώρο), αλλά είναι ελάχιστοι.
czarjuly Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Εγω εχω παψει να πηγαινω για καφε οπου απαγορευεται...ας λιμοκτονησουν 3
basilis_k6 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πολλα μαγαζια που είχαν κόσμο μεσα-εξω τον είδαν να φευγει για το δίπλα μαγαζι που γενικως δεν πήγαινε βήμα γιατι απλα το έξω ειχε τιγκαρει οποτε η αναλλακτική ήταν να πανε αλλου. Στα μαγαζια που γνωρίζω εγω, γεμίζουν ολα εξω και μετά μέσα. Γίνετε λοιπον μια ανακατανομή που δεν αρεσει σε αυτους που χάνουν. Πολύ λογικο, έχεις φτιαξει μαγαζάρα και απλα δεν είχε μεγάλο χωρο έξω οπότε τον ήπιες. Οταν έσκαγες το χρήμα δεν ήξερες οτι όλα τα λεφτα για διακόσμηση θα πανε κουβα και έπρεπε να στοκάρεις σομπες και υγραέριο. Συνεπως δεν εχει και πολύ σημασια πλεον τι μαγαζι έχεις, τι καφε κανεις, απλα αν εχεις τραπέζι έξω διαθέσιμο. Παντως η δουλεια που βλέπω τωρα ειναι τέντα με σομπες, γυρω γυρω τζάμια (όχι μέχρι πανω) και όλοι εκεί. Σχετικά με το υγραέριο σε μικρο καφε που παω έμαθα οτι δίνουν 1000το μήνα. Σπατάλη ενέργειας χωρίς κανένα λογο δηλαδη. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από basilis_k6
georgeγ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Εγω σε οσα μαγαζιά έχω πάει είναι γεμάτα χωρίς καπνίζοντες και ένα πολύ μικρό ποσοστό πετάγεται έξω για μερικά λεπτά για τσιγάρο και ξανά μέσα 6
crom251 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Αν βγαινετε κανενα Σαββατο μονο ή στις γιορτες που εχει πολυ κοσμο ειναι αναμενομενο να γεμιζουν ολα τα μαγαζια, μιας και δεν γινεται να χωρεσουν ολοι στις περγκολες...
georgeγ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, crom251 είπε Αν βγαινετε κανενα Σαββατο μονο ή στις γιορτες που εχει πολυ κοσμο ειναι αναμενομενο να γεμιζουν ολα τα μαγαζια, μιας και δεν γινεται να χωρεσουν ολοι στις περγκολες... Γιατί ήταν πριν την απαγόρευση τα μαγαζιά γεμάτα τις καθημερινές; Ναι για Σάββατοκυριακο μιλαω μέσα γεμάτα και έξω κανα 2 άτομα για μερικα λεπτά...οκ διανύσαμε και εορταστικη περίοδο
crom251 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτο που ειπε ο Βασιλης πριν. Τα μαγαζια γεμιζουν πρωτα εξω (οσα εχουν περγκολα) και οταν τιγκαρει το εξω θελοντας ή μη πανε και μεσα. Το Σαββατο που βγαινει πολυς κοσμος επομενως ειναι αναμενομενο να γεμισουν και μεσα τα μαγαζια. Τις καθημερινες αντιθετα που ο κοσμος που βγαινει ειναι λιγοτερος οσοι εχουν περγκολα δουλευουν, οσοι δεν εχουν πετανε χαρταετο... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από crom251
Δημοφιλής ανάρτηση adi32 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Επιτέλους πάμε να φάμε ή να πιούμε τον καφέ μας και υπάρχει καθαρή ατμόσφαιρα, δε βρωμάνε τα ρούχα μας. Θα μας πούνε και για ανθρώπινα δικαιώματα ελεύθερη βούληση και άλλες παπαριες αυτοί που για να κονομησουν περισσότερο θέλουν να ξανακάνουν τεκεδες τα μαγαζιά τους. Αντε με τον κάθε πιθηκα 26 4 1
harris78 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μάλλον ζω σε άλλη χώρα... Στην Αθήνα που ήμουν 15 μέρες σε κεντρικές περιοχές κάναμε 1 ώρα βόλτες για να βρούμε κενό τραπέζι να κάτσουμε ΜΕΣΑ. Στα Ιωάννινα που μένω ώρες λειτουργίας καταστημάτων στις κεντρικές καφετέριες δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις να κάτσεις ΜΕΣΑ. Και ειδικά στα Ιωάννινα υπήρχαν πάντα μαγαζιά που απαγορευόταν το κάπνισμα και ήταν και είναι πάντα γεμάτα. 7
mic2mic Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Πάντως κι εγώ το βλέπω συχνά αυτό, μέσα ελάχιστα άτομα και έξω στο ψοφόκρυο γεμάτα όλα τα τραπέζια. Πραγματικά τραγικά τα ποσοστά καπνιστών στους Έλληνες. Ο νόμος και η εφαρμογή του είναι δευτερεύοντα μπροστά σε τέτοια ποσοστά καπνιστών που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ούτε καν τριτοκοσμικά μια και σε χειρότερο επίπεδο από μας είναι μόνο το ...Kiribati και το ...Nauru. Δηλαδή τί χώρα είναι αυτή... από όπου και να την πιάσεις έχει τόσο τεράστια χάλια που μένεις έκθαμβος. 3
crom251 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, harris78 είπε Μάλλον ζω σε άλλη χώρα... Στην Αθήνα που ήμουν 15 μέρες σε κεντρικές περιοχές κάναμε 1 ώρα βόλτες για να βρούμε κενό τραπέζι να κάτσουμε ΜΕΣΑ. Στα Ιωάννινα που μένω ώρες λειτουργίας καταστημάτων στις κεντρικές καφετέριες δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις να κάτσεις ΜΕΣΑ. Και ειδικά στα Ιωάννινα υπήρχαν πάντα μαγαζιά που απαγορευόταν το κάπνισμα και ήταν και είναι πάντα γεμάτα. Κοιτα αναλογως την περιοχη σιγουρα θα υπαρχουν διαφοροποιησεις... Αν ομως εκανες 1 ωρα βολτες στο κεντρο της Αθηνας να βρεις να κατσεις μεσα, να εισαι σιγουρος πως για να βρεις να κατσεις εξω θα εκανες 2 ωρες βολτες... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από crom251
basilis_k6 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, crom251 είπε Κοιτα αναλογως την περιοχη σιγουρα θα υπαρχουν διαφοροποιησεις... Αν ομως εκανες 1 ωρα βολτες στο κεντρο της Αθηνας να βρεις να κατσεις μεσα, να εισαι σιγουρος πως για να βρεις να κατσεις εξω θα εκανες 2 ωρες βολτες... εμεις συνηθως περιμένουμε ορθιοι εξω για να κάτσουμε (εξω) κάνα 10 λεπτο ή παμε μέσα και λέμε να μας μεταφέρουν. Συνηθως περιμένουν μεταφορά 2-3 παρέες πριν απο εμας. Τις μέρες που δεν κάνει πολύ κρυο γεμίζουν όλα τα έξω, μέσα ουτε ο μπαρμαν. Τις μέρες με κρύο βρισκεις πιο ευκολα.
ryu_hadouken Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Ρε παιδιά που τις βλέπετε αυτές τις τραγικές καταστάσεις ??? Εγώ 3 φίλους έχω που καπνίζουνε όσους καφέδες πίνανε πριν το μέτρο τόσους πίνουνε και τώρα...και πάνε σε όσα μαγαζιά θέλουνε όπου θέλουν χωρίς πολλά πολλά... Βγαίνουνε έξω και καπνίζουνε και όλα μια χαρά...γίνονται και γνωριμίες έτσι... 'Αλλο πάλι που μιλάμε για Ελλάδα ο χειμώνας είναι δεν είναι 4 μήνες... Και αυτό που λέτε μερικοί ότι θα γίνουν 2-3 λέσχες και θα πηγαίνουν όλοι καπνιστές εκεί τα σκέφτεστε ??? Δηλαδή οι καπνιστές θα πηγαίνουν για καφέ μόνο σε 2-3 μέρη...και πάντα με καπνιστές...δε θα βαρεθούνε...??? δε θα σιχαθούνε να βρωμοκοπάνε μετά ???θα πηγαίνει ο άλλος σε ένα μέρος μόνο θέλει δε θέλει η παρέα ή ασχέτως παρέας και ο ίδιος θα χάσει τόσα μέρη για να πηγαίνει στη λέσχη....του αρέσει ή όχι ο χώρος , η εξυπηρέτηση , ο καφές , η τοποθεσία, η μουσική... 19 λεπτά πριν, mic2mic είπε Πάντως κι εγώ το βλέπω συχνά αυτό, μέσα ελάχιστα άτομα και έξω στο ψοφόκρυο γεμάτα όλα τα τραπέζια. Πραγματικά τραγικά τα ποσοστά καπνιστών στους Έλληνες. Ο νόμος και η εφαρμογή του είναι δευτερεύοντα μπροστά σε τέτοια ποσοστά καπνιστών που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ούτε καν τριτοκοσμικά μια και σε χειρότερο επίπεδο από μας είναι μόνο το ...Kiribati και το ...Nauru. Ναι προφανώς υπάρχουν τόσο μεγάλα ποσοστά αφού το κάπνισμα επιτρεπόταν παντού όπως ακριβώς στο Kiribati και στο Nauru 1
Black Demis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 μάλλον από περιοχη σε περιοχή υπαρχει τεράστια διαφορά..... εγώ προσωπικά δεν είδα καμία διαφορα πριν και μετά (Στα καφέ τουλάχιστον)
crom251 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παντως για να καταλαβεις την διαφορα πρεπει να αξιολογησεις τις εκαστοτε συνθηκες. Αν π.χ. βγαζεις το συμπερασμα πως δεν υπαρχει διαφορα απο το Σαββατο το βραδυ που βγαινεις, η αξιολογηση σου ειναι λαθος. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από crom251
Προτεινόμενες αναρτήσεις