Προς το περιεχόμενο

COSMOTE WiFi Fon

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τις προάλλες,χρησιμοποίησα πρώτη φορά τη συγκεκριμένη λειτουργία.Πίστευα οτι θα ύπηρχαν ζητήματα αργής σύνδεσης,όμως οχι,το αγόρασα,λοιπόν,για μια μέρα για να δω πως είναι και το χρησιμοποίησα μέσω κινητού. Ήθελα να ρωτήσω τι είναι με λίγα λόγια η συγκεκριμένη σύνδεση της cosmote,εάν χρειάζεται κάτι άλλο πέρα απο το να συνδέομαι έχοντας πληρώσει και αν γίνεται με τα ίδια στοιχεία που έβαζα στο κινητό να συνδέομαι και στο laptop. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oλοι οι συνδρομητες cosmote στο σπιτι εκτος απο το οικιακο τους wifi εκπεμπουν και το cosmote wifi fon.Aυτο οι πελατες cosmote που το δινουν , το παιρνουν με τα στοιχεια συνδεσης τους , απο τους αλλους δωρεαν.Εφοσον εχεις πληρωσει για αυτη την υπηρεσια , λογικα μεσω της εφαρμογης απο το κινητο , η τον browser στον υπολογιστη , μπορεις να συνδεθεις σε ολα αυτα τα hotspots τουλαχιστον στην Ελλαδα.

Επεξ/σία από leolipop

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θυμάμαι καλά το δίκτυο είναι ανοιχτό και μόλις ανοιξεις τον browser σε βάζει στη σελίδα για να να κάνεις login .δεν ξέρω αν το κάνει και σε pc αυτό.

Επεξ/σία από leolipop

1 ώρα πριν, leolipop είπε

Αν θυμάμαι καλά το δίκτυο είναι ανοιχτό και μόλις ανοιξεις τον browser σε βάζει στη σελίδα για να να κάνεις login .δεν ξέρω αν το κάνει και σε pc αυτό.

Γεια σου φίλε μ διάβασα το ποστ δουλεύει και για υπολογιστές απλα κάνεις μια διαδικασία για να κάνεις σύνδεση αρκεί να πιάνεις το cosmote WiFi fon άμα θες πληροφορίες όταν  κάνεις σύνδεση  διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα και μετά να μπεις εκεί που δείχνει πληροφορίες όλες πληροφορεί η να συνδεθείς στο internet explorer θα το βρεις μόνο σου πιστεύω 

1 ώρα πριν, leolipop είπε

Καμια φορά θέλεις να το κάνεις χειροκίνητα το browser login 

• 5 μήνες μετά...

Καλησπέρα, μια ερώτηση: Αν κάποιος θέλει να συνδεθεί στο δίκτυο _WiFi FON_ (ανεξάρτητα από Cosmote), μπορεί; Μπορεί να αγοράσει μια τέτοια υπηρεσία ανεξάρτητα από την Cosmote?

Επισκέπτης

Μπορεις να συνδεθεις και να εχεις ιντερνετ ακομα και χωρις να εισαι "συνεργατης" τους. Ουσιαστικά το νοικιάζεις. Αν συνδεθεις θα δεις και τις τιμές ανά ώρα/μέρα/εβδομάδα κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είσαι πελάτης σταθερής cosmote δεν πληρώνεις τίποτα. Ενεργοποιείς το wifi fon στο σπίτι σου και με τους κωδικούς σου μπαίνεις σε οποιοδήποτε cosmote wifi fon στην Ελλάδα ΔΩΡΕΑΝ.

Αν δεν είσαι πελάτης cosmote τότε όπως γράφει και ο zernex201 παραπάνω μόλις συνδεθείς θα δεις τις τιμές ανά ώρα/ημέρα/εβδομάδα κλπ. Μπορείς λοιπόν να συνδεθείς  επιλέγοντας το πακέτο που επιθυμείς,

Επεξ/σία από afm

Καλά το WiFi fon μην του έχετε και πολύ εμπιστοσύνη, στο δοκιμαστικό των 15 λεπτών σερνόταν μέχρι που σε test από Speedtest δεν έπιανε ούτε 1mbps. 

Πιο καλά δείτε την καινούργια προσφορά της vodafone 40gb με 9.90€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά δεν πρέπει να βασιζόμαστε στο cosmote WiFi fon που είναι μία υπηρεσία ΔΩΡΕΑΝ για τους πελάτες της cosmote αφού έχει περιορισμούς ανάλογα την ταχύτητα της εκάστοτε σύνδεσης, την ισχύ του σήματος (ασύρματη μετάδοση) και το κυριότερο μέχρι ΔΥΟ συνδέσεις ανά wifi fon.

Είναι όμως ΔΩΡΕΑΝ και μία καλή λύση για κάτι έκτακτα. Και με καλές ταχύτητες αφού του γείτονα τερματίζει στα 20mbps.

Επεξ/σία από afm

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!! Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ WIFI FON ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ PC KAI SMARTPHONE.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΕΔΩ.  ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ WIFI FON ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ; ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ WIFI EXTENDER Ή ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ;

• 1 χρόνο αργότερα...
Στις 8/7/2020 στις 12:15 ΜΜ, kitsoklis είπε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!! Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ WIFI FON ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ PC KAI SMARTPHONE.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΕΔΩ.  ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ WIFI FON ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ; ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ WIFI EXTENDER Ή ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ;

Ενα χρόνο μετά....

δεν μπορείς να το ενισχύσεις.Δεν γίνεται.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...