CheOnWeb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 2 hours ago, Muhammad said: υποθέτω αν στον σταθερό σβήσουμε κάποιο αρχείο, το πρόγραμμα θα το σβήσει και από το Backup του λαπτοπ όταν το τρέξω. Αυτό που περιγράφεις, είναι sync και όχι backup. Πρόσεχε τη διαφορά μην πάθεις καμμιά λαχτάρα. https://www.datto.com/library/what-is-the-difference-between-sync-and-backup 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_kan71 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 19/1/2020 στις 9:47 ΠΜ, coolnetgr είπε Υπάρχουν διάφορα tutorial στο site. Εγώ έχω φτιάξει ένα scriptάκι (στο φτιάχνει αυτόματα, εσύ επιλέγεις απλά τι θέλεις να κάνει) και όταν συνδέω τον εξωτερικό σκληρό τρέχει σύγκριση και περνάει μόνο τα καινούργια και τα αλλαγμένα αρχεία. +1 Αυτο το κάνω με 4 διαφορετικούς εξωτερικούς, συν το κινητό τηλ. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από chris_kan71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muhammad Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Αυτό που περιγράφεις, είναι sync και όχι backup. Πρόσεχε τη διαφορά μην πάθεις καμμιά λαχτάρα. https://www.datto.com/library/what-is-the-difference-between-sync-and-backup Βασικά εγώ θέλω να κάνω ένα συγχρονισμό ώστε τα συγκεκριμένα αρχεία για λόγους ασφαλείας να βρίσκονται και στο laptop μου. Από εκεί και πέρα ανά κάποιες βδομάδες κρατιέται πλήρες backup και για κάποιες μέρες κρατιούνται και μόνο όσα αρχεία έχουν τροποποιηθεί. στη συνέχεια σβήνονται όλα και κρατιέται παλι ένα πλήρες backup και συνεχίζουμε... 1-2 φορές που σβήστηκαν κατά λάθος κάποια αρχεία, με αυτόν τον τρόπο τα επαναφέραμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 μπορεις να δοκιμασεις και το synctoy της microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 17 ώρες πριν, Muhammad είπε GoodSync βρες το free και μη παιδευεσαι Το χρησιμοποιω χρονια για χιλιαδες αρχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
physvlog Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Εγω χρησιμοποιω επαγγελματικα το aomei backupper το οποιο κανει real time sync............. ζωαρα. Το βρισκεις και με πλαγιο τροπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα