Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα Altec Lansing expressionist 2.2 στα οποία τελευταία διέκρινα να κάνουν έναν ελαφρύ βόμβο όταν τα ανοίγω, δεν είμαι σίγουρος ότι εμφανίστηκε τώρα, αλλά τον πρόσεξα μετά από διακοπές ρεύματος που είχαμε. Ο βόμβος είναι ανεπαίσθητος όσο έχω χαμηλά την ένταση, όσο την ανεβάζω δυναμώνει, χωρίς να φτάνει σε ενοχλητικά επίπεδα. Αυτό ακούγεται μόνο όταν επικρατεί απόλυτη ησυχία στο δωμάτιο, κατά τα άλλα δεν ενοχλεί σε κάτι. Τα ηχεία τα έχω καμιά δεκαριά χρόνια και δεν θα ήθελα να τα αλλάξω. Απέκλεισα να προέρχεται από παρεμβολές, γιατί τα άλλαξα θέση και συνέχισαν να το κάνουν.

Τι μπορεί να συμβαίνει; επισκευάζεται;

Δημοσ.

Τα είχα βγάλει, ο βόμβος συνεχίζεται. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το τροφοδοτικό; Είναι εξωτερικό.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, snbblp είπε

Με κατασκευή του 2009, είναι πολύ πιθανό να έχουν στεγνώσει πυκνωτές του τροφοδοτικού.

Οπότε ας δοκιμάσω και ένα διαφορετικό τροφοδοτικό. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι μέσα στο ηχείο;

Δημοσ.

Mηπως εχεις τα ηχεια ή το woofer κοντα σε ups ή σε καλωδια ρευματος/ πολυπριζα; Μηπως εαν παιρνεις ρευμα απο πολυπριζο να αλλαζες για καποια αλλη πριζα ή και πολυπριζο;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, 29gk είπε

Mηπως εχεις τα ηχεια ή το woofer κοντα σε ups ή σε καλωδια ρευματος/ πολυπριζα; Μηπως εαν παιρνεις ρευμα απο πολυπριζο να αλλαζες για καποια αλλη πριζα ή και πολυπριζο;

Δεν έχουν γούφερ. Τα ηχεία, αναγκαστικά, είναι κοντά σε πρίζες. Είναι στην κλασική θέση, γύρω από την οθόνη, οι πρίζες και το UPS είναι κάτω από το γραφείο.

Σκέφτηκα μήπως έφταιγε το ότι το τροφοδοτικό είναι πάνω σε ένα πολύπριζο που ακουμπάει στο UPS, αλλά δοκίμασα άλλη πρίζα, μακριά από το PC και έκανε τα ίδια.

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.
5 ώρες πριν, grmaster2 είπε

κοίτα και την περίπτωση του συντονισμού ειδικά άμα είναι πάνω σε ξύλινη επιφάνεια. Βάλε κανα αφρολέξ από κάτω.

Το είδα και αυτό, συνεχίζει να κάνει τον βόμβο και όταν το κρατάω.

Ευτυχώς ο βόμβος είναι πολύ χαμηλός και δεν ενοχλεί, κάποια στιγμή μάλλον θα αγοράσω ένα τροφοδοτικό και βλέπουμε.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Voodooman είπε

Το είδα και αυτό, συνεχίζει να κάνει τον βόμβο και όταν το κρατάω.

Ευτυχώς ο βόμβος είναι πολύ χαμηλός και δεν ενοχλεί, κάποια στιγμή μάλλον θα αγοράσω ένα τροφοδοτικό και βλέπουμε.

Υπάρχει δυνατότητα να ελέγξετε την τάση εξόδου του τροφοδοτικού;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Υπάρχει δυνατότητα να ελέγξετε την τάση εξόδου του τροφοδοτικού;

Δυστυχώς δεν έχω τέτοια δυνατότητα. Το πιο εύκολο που μπορώ να κάνω είναι να δοκιμάσω άλλο τροφοδοτικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά ήταν το τροφοδοτικό των ηχείων. Επισκευάζεται ή καλύτερα να πάρω καινούργιο;

Είδα ότι τα χαρακτηριστικά του παλιού τροφοδοτικού (17V, 2300mah, πολικότητα) είναι πολύ όμοια με αυτά των τροφοδοτικών των λάπτοπ, αυτά που είδα ήταν 20V 2000mah. Θα κάνουν καμιά ζημιά στα ηχεία τα 3 παραπάνω volt;

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Voodooman είπε

Τελικά ήταν το τροφοδοτικό των ηχείων. Επισκευάζεται ή καλύτερα να πάρω καινούργιο;

Είδα ότι τα χαρακτηριστικά του παλιού τροφοδοτικού (17V, 2300mah, πολικότητα) είναι πολύ όμοια με αυτά των τροφοδοτικών των λάπτοπ, αυτά που είδα ήταν 20V 2000mah. Θα κάνουν καμιά ζημιά στα ηχεία τα 3 παραπάνω volt;

Μία εικόνα από το τροφοδοτικό; Μόνο ζημιά, θα τα κάψει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Μία εικόνα από το τροφοδοτικό; Μόνο ζημιά, θα τα κάψει.

Να'το. Αν βάλω μικρότερο τροφοδοτικό, τι θα συμβεί; Τα ρωτάω αυτά, γιατί με ένα πρόχειρο ψάξιμο δεν βρήκα τροφοδοτικό 17V 2300mA

20200120_161200.jpg.ba7fe4ec094f81f19e827967195b6200.jpg

Επεξ/σία από Voodooman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...