mb1984 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα Πριν 2 μερες αλλαξα λαπτοπ και στη νεα συσκευη δε λειτουργει το adblock. Αρχικα αρχισε να βγαζει διαφημισεις στο youtube. Τωρα μπαινω σε αλλες σελιδες και μου βγαζει 300 μπανερακια. Σε καποιες σελιδες κατι κανει. Ειναι καποιο bug ή μηπως αλλαξαν πολιτικη; 1
Alex-V Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα. Καντο καταργηση και κανε εγκατασταση το ublock origin Επισης, ισως τσιμπησες και κανεναν ιο 1 1
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Σε κάποιο σάιτ πήγα να μπλοκάρω κάποια στοιχεία, αλλά εξαφανίστηκε και μπόλικο χρήσιμο περιεχόμενο σε βαθμό να μην βλέπω τίποτα. Πως επαναφέρουμε ένα συγκεκριμένο σάιτ στην πρότερή του κατάσταση χωρίς τις παρεμβάσεις ώστε να δοκιμάσω από την αρχή? Έχω σκαλίσει τις ρυθμίσεις αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι Spoiler Spoiler Spoiler
micos000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Βάλτο στη λίστα επιτρεπόμενων (2η φώτο) Και θα συμφωνήσω με τον Alex ως προς το ublock origin. Νομίζω ότι είναι καλύτερο. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2021 από micos000
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 29 λεπτά πριν, micos000 είπε Βάλτο στη λίστα επιτρεπόμενων (2η φώτο) Και θα συμφωνήσω με τον Alex ως προς το ublock origin. Νομίζω ότι είναι καλύτερο. Δεν άλλαξε κάτι. Απ'ότι καταλαβαίνω αυτή η λίστα είναι το ίδιο με το να πατάς το κουμπί της απενεργοποίησης για έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, που προφανώς δεν κάνει αυτό που θέλω
micos000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δες στο παρακάτω που βρήκα... https://help.eyeo.com/adblockplus/view-blocked-items 1
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Χμ ούτε αυτό δούλεψε. Στο βήμα που επιλέγω τα blocked στοιχεία από το dropdown μενού, δεν βγαίνει κάτι στην λίστα, και όταν κάνω mouseover πάνω από τα κενά στην σελίδα δεν γίνεται κάτι
jim_p Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Βγαλε το adblock plus εντελως και ελα στον 21ο αιωνα βαζοντας ubo.
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, jim_p είπε Βγαλε το adblock plus εντελως και ελα στον 21ο αιωνα βαζοντας ubo. Τι παραπάνω προσφέρει;
jim_p Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Επειδη δεν ξερω πως να τα γραψω καλυτερα, παραθετω ενα σχολιο απο το reddit που λεει τα 2 σημαντικοτερα πλεονεκτηματα του εναντι του adblock plus I remember reading that Adblock Plus was letting websites pay for adds to appear. But the main reason I switched was because uBlock does a better job at blocking adds in general and uses less system resources. 1
micos000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Από τότε που το abp ενεργοποίησε αυτήν την λειτουργία (allow paid ads) πολλοί χρήστες άλλαξαν και πήγαν στο ublock, συν ότι το ublock χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους. 1
pok0 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν μπορω να βρω ενα αποτελεσματικο adlocker για το youtube. Mε το uBlock Origin μου βγαζει διαφημισεις και με το adblocker ultimate, ενω ειναι πιο αποτελεσματικο κολαει στην αρχη καθε βιντεο και μετα πρεπει να πατησεις και παραληψη διαφημισης επιπλεον. Εχει κανεις καποια λυση υποψιν του?
micos000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμένα γιατί το ublock origin σε firefox δεν μου βγάζει διαφημίσεις στο youtube;;; 🤔 Με ποιον browser είσαι; Δες μήπως έβαλες το yt σε καμιά εξαίρεση. Επίσης κάπου είδα ότι αν είσαι συνδεμένος στον λογαριασμό σου, να κάνεις αποσύνδεση. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από micos000
pok0 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 27 minutes ago, micos000 said: Εμένα γιατί το ublock origin σε firefox δεν μου βγάζει διαφημίσεις στο youtube;;; 🤔 Με ποιον browser είσαι; Δες μήπως έβαλες το yt σε καμιά εξαίρεση. Επίσης κάπου είδα ότι αν είσαι συνδεμένος στον λογαριασμό σου, να κάνεις αποσύνδεση. Και γω Firefox ειχα μεχρι μερικες μερες πριν. Εβαλα chrome γιατι μου φαινεται πιο γρηγορος. Παντα ηταν αλλα τωρα τελευταια μου φαινεται ο Firefox σερνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα