Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Πριν 2 μερες αλλαξα λαπτοπ και στη νεα συσκευη δε λειτουργει το adblock.

Αρχικα αρχισε να βγαζει διαφημισεις στο youtube. Τωρα μπαινω σε αλλες σελιδες και μου βγαζει 300 μπανερακια.

Σε καποιες σελιδες κατι κανει.

Ειναι καποιο bug ή μηπως αλλαξαν πολιτικη;

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Σε κάποιο σάιτ πήγα να μπλοκάρω κάποια στοιχεία, αλλά εξαφανίστηκε και μπόλικο χρήσιμο περιεχόμενο σε βαθμό να μην βλέπω τίποτα. Πως επαναφέρουμε ένα συγκεκριμένο σάιτ στην πρότερή του κατάσταση χωρίς τις παρεμβάσεις ώστε να δοκιμάσω από την αρχή?

Έχω σκαλίσει τις ρυθμίσεις αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι

Spoiler

adbhgtnbfgnbfg.jpg.d3a0d3dc50f7b82ea7a498633ca410f5.jpg

Spoiler

adhgghng.jpg.69668cdd3d4d8fdc4fee4cc5a1644c07.jpg

Spoiler

adddffd.jpg.9c1a44023801c51d1b1b34a01378714e.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλτο στη λίστα επιτρεπόμενων (2η φώτο)

Και θα συμφωνήσω με τον Alex ως προς το ublock origin. Νομίζω ότι είναι καλύτερο.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, micos000 είπε

Βάλτο στη λίστα επιτρεπόμενων (2η φώτο)

Και θα συμφωνήσω με τον Alex ως προς το ublock origin. Νομίζω ότι είναι καλύτερο.

Δεν άλλαξε κάτι. Απ'ότι καταλαβαίνω αυτή η λίστα είναι το ίδιο με το να πατάς το κουμπί της απενεργοποίησης για έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, που προφανώς δεν κάνει αυτό που θέλω

Δημοσ.

Χμ ούτε αυτό δούλεψε.

Στο βήμα που επιλέγω τα blocked στοιχεία από το dropdown μενού, δεν βγαίνει κάτι στην λίστα, και όταν κάνω mouseover πάνω από τα κενά στην σελίδα δεν γίνεται κάτι

Δημοσ.

Επειδη δεν ξερω πως να τα γραψω καλυτερα, παραθετω ενα σχολιο απο το reddit που λεει τα 2 σημαντικοτερα πλεονεκτηματα του εναντι του adblock plus

I remember reading that Adblock Plus was letting websites pay for adds to appear. But the main reason I switched was because uBlock does a better job at blocking adds in general and uses less system resources.

• Like 1
Δημοσ.

Από τότε που το abp ενεργοποίησε αυτήν την λειτουργία (allow paid ads) πολλοί χρήστες άλλαξαν και πήγαν στο ublock, συν ότι το ublock χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν μπορω να βρω ενα αποτελεσματικο adlocker για το youtube. Mε το uBlock Origin  μου βγαζει διαφημισεις και με το adblocker ultimate, ενω ειναι πιο αποτελεσματικο κολαει στην αρχη καθε βιντεο και μετα πρεπει να πατησεις και παραληψη διαφημισης επιπλεον. Εχει κανεις καποια λυση υποψιν του?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα γιατί το ublock origin σε firefox δεν μου βγάζει διαφημίσεις στο youtube;;; 🤔

Με ποιον browser είσαι;

Δες μήπως έβαλες το yt σε καμιά εξαίρεση. Επίσης κάπου είδα ότι αν είσαι συνδεμένος στον λογαριασμό σου, να κάνεις αποσύνδεση.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
27 minutes ago, micos000 said:

Εμένα γιατί το ublock origin σε firefox δεν μου βγάζει διαφημίσεις στο youtube;;; 🤔

Με ποιον browser είσαι;

Δες μήπως έβαλες το yt σε καμιά εξαίρεση. Επίσης κάπου είδα ότι αν είσαι συνδεμένος στον λογαριασμό σου, να κάνεις αποσύνδεση.

Και γω Firefox ειχα μεχρι μερικες μερες πριν. Εβαλα chrome γιατι μου φαινεται πιο γρηγορος. Παντα ηταν αλλα τωρα τελευταια μου φαινεται ο Firefox σερνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...