safridia Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ουτε τροχαία ούτε δήμος δεν πρόκειται να κάνουν κατι και να κάνουν θα κανουν για σήμερα, αυριο πάλι τα ιδια. Νοίκιασε γκαράζ και μην ασχολείσαι. Αυτος ειναι ο πυρηνας του προβληματος σε αυτη την χωρα. Την εχω πατησει και εγω. Καλα του λενε να καλεσει τροχαια, να τον τρεξουν λιγο. Εαν αυριο ξανακανει τα ιδια θα ξανακαλεσουν παλι τροχαια. Οσες φορες παρακαρει αυτοκινητα χωρις πινακιδες και τελη σε δημοσιο δρομο να πεφτει τρεξιμο. Τα ιδια καναν και σε εμενα, αγορασα διαμερισμα με θεση παρκαρισματος μεσα. Ερχοταν οι συγγενεις απο τους αλλους οροφους και παρκαραν μπροστα στην εισοδο. Τροχαια και κληση. Μια, δυο και δεν το ξαναεκανε ποτε κανεις. Δεν υπαρχει περιπτωση να χτυπαω κουδουνια να ξεπαρκαρουν καθε φορα που θα πρεπει να φυγω, ουτε να δινω αναφορα οτι πρεπει να φυγω. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από safridia 7 2
papp0us Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Σιγά το πρόβλημα, πήγαινε πάρε ενα ενοικιαζόμενο, πάρε παραμάζωμα τρία στη σειρά, και θα τη βρεί το γραφείο ενοικιάσεων τη λύση :P. Πέρα απο την πλάκα, είναι πανεύκολο το θέμα σου. Τροχαία.
Jordanios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Τόσο εύκολο είναι ρε παιδιά? Τροχαία και το λύνει? Είχα την εντύπωση ότι θα έρθει για μια παρατήρηση και αυτό είναι όλο.. Θα δοκιμάσουμε και ότι βγει. Αλήθεια δεν ήθελα να είμαι ρουφιάνος αλλά το παράκανε. Άλλο το 3-4 αυτοκίνητα, άλλο να είναι τρία τετράγωνα η έκθεση αυτοκινήτων του.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Jordanios είπε Τόσο εύκολο είναι ρε παιδιά? Τροχαία και το λύνει? Είχα την εντύπωση ότι θα έρθει για μια παρατήρηση και αυτό είναι όλο.. Θα δοκιμάσουμε και ότι βγει. Αλήθεια δεν ήθελα να είμαι ρουφιάνος αλλά το παράκανε. Άλλο το 3-4 αυτοκίνητα, άλλο να είναι τρία τετράγωνα η έκθεση αυτοκινήτων του. Αμα το λύσεις να μας ενημερώσεις
GoMaR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Jordanios είπε Τόσο εύκολο είναι ρε παιδιά? Τροχαία και το λύνει? Είχα την εντύπωση ότι θα έρθει για μια παρατήρηση και αυτό είναι όλο.. Θα δοκιμάσουμε και ότι βγει. Αλήθεια δεν ήθελα να είμαι ρουφιάνος αλλά το παράκανε. Άλλο το 3-4 αυτοκίνητα, άλλο να είναι τρία τετράγωνα η έκθεση αυτοκινήτων του. Φιλε μου, εμεις θα σου πουμε αν ειναι ευκολο; Πως θα μαθεις αν δε παρεις τηλεφωνο; 1
dkstopo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Φέρνει ακριβα αυτοκίνητα? Έχει καλές τιμές? 1
ritchie77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Τι σου ειναι ομως αυτος ο Ελληνας ρε παιδι μου. Μη δει ανθρωπο να προκοβει και να πανε καλα οι δουλειες του αμεσως να προσπαθησει να τον καταστρεψει.
gairf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, ritchie77 είπε Τι σου ειναι ομως αυτος ο Ελληνας ρε παιδι μου. Μη δει ανθρωπο να προκοβει και να πανε καλα οι δουλειες του αμεσως να προσπαθησει να τον καταστρεψει. Να προκόψει ο άνθρωπος όχι όμως σε βάρος των συνανθρώπων του όπως στην περίπτωση μας. Ο νόμος είναι σαφής, αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες απαγορεύεται να καταλαμβάνει δημόσιες θέσεις πάρκινγκ, παρά μόνο ιδιωτικές. Αφού έχει προκόψει ας νοικιάσει ένα οικόπεδο να αποθηκεύει τα αυτοκίνητα του και να μην δρα εις βάρος του υπολοίπου κοινωνικού συνόλου. Και αυτή η μαλακία με την ρουφιανιά πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Το να διεκδικείς το δίκιο σου και την τήρηση του νόμου ΔΕΝ είναι ρουφιανιά γιατί όλοι αυτοί δρουν εις βαρών των υπολοίπων πράγμα που είναι και παράνομο άλλα και ανήθικο. 9 3
ritchie77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, gairf είπε Ο νόμος είναι σαφής, αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες πληρωμένα τέλη και παραδομένες πινακίδες απαγορεύεται να καταλαμβάνει δημόσιες θέσεις πάρκινγκ, παρά μόνο ιδιωτικές. Το διορθωσα. Για τα υπολοιπα μαλλον δεν τα πιανεις με την πρωτη αλλα δεν τρεχει και τιποτα. Peace
tutuyo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 άρα επί της ουσίας τι έχει ο τύπος;μαγαζί; και αντί να έχει ένα χώρο για το εμπόρευμα, απλά χρησιμοποιεί τον δρόμο εις βάρος των υπολοίπων καταγγελία σε τροχαία άμεσα
gairf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, ritchie77 είπε Το διορθωσα. Για τα υπολοιπα μαλλον δεν τα πιανεις με την πρωτη αλλα δεν τρεχει και τιποτα. Peace Το να πουλάς πνεύμα δεν σε κάνει και πιο έξυπνο νομίζω, να θεωρείς τον εαυτό σου πιο έξυπνο και ρουφιανιά να διεκδικουν το δίκιο τους οι άλλοι απέναντι σε "μάγκες" σαν και του λόγου σου είναι η αιτία που η κοινωνία έχει φτάσει σε αυτήν την απάθεια σε όλα όσα της συμβαίνουν. 1
ritchie77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, gairf είπε Το να πουλάς πνεύμα δεν σε κάνει και πιο έξυπνο νομίζω, να θεωρείς τον εαυτό σου πιο έξυπνο και ρουφιανιά να διεκδικουν το δίκιο τους οι άλλοι απέναντι σε "μάγκες" σαν και του λόγου σου είναι η αιτία που η κοινωνία έχει φτάσει σε αυτήν την απάθεια σε όλα όσα της συμβαίνουν. οτι να ναι
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, gairf είπε Το να πουλάς πνεύμα δεν σε κάνει και πιο έξυπνο νομίζω, να θεωρείς τον εαυτό σου πιο έξυπνο και ρουφιανιά να διεκδικουν το δίκιο τους οι άλλοι απέναντι σε "μάγκες" σαν και του λόγου σου είναι η αιτία που η κοινωνία έχει φτάσει σε αυτήν την απάθεια σε όλα όσα της συμβαίνουν. Ειρωνικά το είπε. 1 3
gairf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ειρωνικά το είπε. Λάθος τρόπο βρήκε να εκφράσει την ειρωνεία του. 1 1
Doubt Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, Jordanios είπε Είναι ένας τυπος που έχει πληντυριο και φέρνει αμάξια από το εξωτερικό και τα πουλάει. Καλά μέχρι εδώ. Εισαγωγή και εμπόριο τα κάνει νόμιμα σαν επαγγελματίας; Μήπως να δεις λίγο κι εδώ; http://www.seeae.gr/?fbclid=IwAR1ZKCZSuom7gBcgICILwIHv24NwePJTPFYQwmXbCVdBFgoBZ5s-2lmNa3E Αν είναι αεριτζής, θα τον κυνηγήσουν οι κανονικοί έμποροι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα