Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! Έχω μεγάλο πρόβλημα στη γειτονιά μου και θέλω να με βοηθήσετε. Είναι ένας τυπος που έχει πληντυριο και φέρνει αμάξια από το εξωτερικό και τα πουλάει. Καλά μέχρι εδώ. Στην αρχή έπιανε 3-4 θεσεις πάρκινγκ στη γειτονιά, οκ εκνευριστικό αλλά οκ. Τον τελευταίο καιρό όμως έχει παραγίνει το κακό. Χθες μέτρησα μπροστά στο σπίτι μου 8 αμάξια χωρίς πινακίδες και άλλα 6-7 στο δίπλα τετράγωνο. Μιλάμε δλδ για 13-15 αμαξια χωρίς πινακίδες. Δεν πάει άλλο. Του κάνουμε συστάσεις οι γείτονες αλλά δεν υπολογίζει. 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι θα μπορούσε άραγε να κάνει η τροχαία? Απο τα γραφόμενα δεν βλέπω παρανομία. Αν είναι νόμιμα παρκαρισμένα φυσικά.

Εκνευριστικό και ανήθικο μπορώ να πω παρόλα αυτά. Αφού έχει λεφτά και τα αγοράζει, ας νοικιάσει ένα χώρο να τα φυλάει. Και εφόσον λές οτι ξεκίνησε με 3 και έφτασε στα 13, οι δουλειές πάνε καλά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Τι θα μπορούσε άραγε να κάνει η τροχαία? Απο τα γραφόμενα δεν βλέπω παρανομία. Αν είναι νόμιμα παρκαρισμένα φυσικά.

Εκνευριστικό και ανήθικο μπορώ να πω παρόλα αυτά. Αφού έχει λεφτά και τα αγοράζει, ας νοικιάσει ένα χώρο να τα φυλάει. Και εφόσον λές οτι ξεκίνησε με 3 και έφτασε στα 13, οι δουλειές πάνε καλά.

Χωρίς πινακίδες στον δρόμο;

• Like 3
  • Thanks 4
Δημοσ.

Ουτε τροχαία ούτε δήμος δεν πρόκειται να κάνουν κατι και να κάνουν θα κανουν για σήμερα, αυριο πάλι τα ιδια.

Νοίκιασε γκαράζ και μην ασχολείσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ουτε τροχαία ούτε δήμος δεν πρόκειται να κάνουν κατι και να κάνουν θα κανουν για σήμερα, αυριο πάλι τα ιδια.

αν δε κάνουν κάτι υπάρχει και άλλος τρόπος. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε......

και γιατί να νοικιάσει γκαραζ δηλαδή; επειδή δεν εφαρμόζεται ο νόμος.

αυτή η λογική, αστον μωρέ που να μπλέκεις αφού δε γίνεται τίποτα μου τη δίνει απίστευτα. Γι αυτό ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει.

Επεξ/σία από Γιαούρτι
  • Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zx1234r είπε

Τι θα μπορούσε άραγε να κάνει η τροχαία? Απο τα γραφόμενα δεν βλέπω παρανομία.

πινακίδες -τέλη κυκλοφορίας - κτεο

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Προσπάθησα. Δεν υπάρχει τπτ κοντά μου. Αν είναι να νοικιάζω γκαράζ και να θέλω λεωφορείο να πάω σπίτι, άστο.. 

Δημοσ.

Νοίκιασε γκαράζ λέει για έναν καραγκιόζη. Όχι ρε να αλλάξει και περιοχή μάλιστα. 

Θα του πληρώνεις εσύ το γκαράζ;

Ωραία λύση.

Κάλεσε τροχαία, δήμους ότι υπάρχει και μετά βλέπεις

• Like 1
Δημοσ.

Όταν το αυτοκίνητο δεν έχει πινακίδες είναι παράνομο να καταλαμβάνει θέση στον δρόμο ποσό μάλλον στο πεζοδρόμιο, για αυτό όταν πας να παραδώσεις πινακίδες στην εφορία για ακινητοποίηση κανείς και μια υπεύθυνη δήλωση πως το αυτοκίνητο θα μείνει σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και όχι στο δρόμο. Κανείς τροχαία και αναλαμβανει αυτή τα υπόλοιπα ειδικά αν είναι σε πεζοδρόμιο, μπορείς να ειδοποιήσεις και τον δήμο για εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες για να τα μαζέψουν. Μπορεί να μην γίνει αυτό την πρώτη στιγμή άλλα ο τύπος θα ταρακουνηθει και θα τα μαζέψει από εκεί.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Ελέγχει την τήρηση των διατάξεων που αφορούν στην κυκλοφορία των πεζών, τη στάση και στάθμευση των οχημάτων, στην επιβολή των διοικητικών μέτρων του άρθρου 103 του ν.2696/1999, όπως ισχύει, για την παράνομη στάθμευση οχημάτων, καθώς και την εφαρμογή των διατάξεων, που αναφέρονται στην κυκλοφορία τροχοφόρων στους πεζόδρομους, πλατείες, πεζοδρόμια και γενικά σε χώρους που δεν προορίζονται για τέτοια χρήση και στην εκπομπή θορύβων από αυτά. Οι αρμοδιότητες αυτές ασκούνται, παράλληλα και κατά περίπτωση, και από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) και το Λιμενικό Σώμα, κατά περίπτωση.

Ελέγχει την τήρηση των διατάξεων, που αφορούν στη ρύθμιση της κυκλοφορίας με υποδείξεις και σήματα των τροχονόμων στι δημοτικό οδικό δίκτυο και στα τμήματα του εθνικού και επαρχιακού δικτύου που διέρχονται μέσα από κατοικημένες περιοχές. Η αρμοδιότητα αυτή εξακολουθεί να ασκείται, παραλλήλως και κατά περίπτωση, από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) και το Λιμενικό Σώμα. Όταν κατά την άσκηση της επιλαμβάνονται η Δημοτική Αστυνομία και η Ελληνική Αστυνομία ή το Λιμενικό Σώμα, ταυτόχρονα, το συντονισμό έχει η Ελληνική Αστυνομία ή το Λιμενικό Σώμα κατά περίπτωση.

Ελέγχει την τήρηση των διατάξεων, που αφορούν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα.

Αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...