Milti Pepo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να μάθω άμα γίνεται να αποκτήσεις το spotify δωρεάν, όχι όμως από το google play που μπορείς να σκιπαρεις 3 φορές τραγούδια και μετά δεν σου δίνει καμία δυνατότητα. Ένας φίλος μου μού είπε οτι το είχε κατεβάσει απο μια εφαρμογή το tutu app και οτι είναι κανονικά νόμιμο, το κατέβασα κι εγώ χθες απο εκει αλλα μου πεταγε συνεχεια διαφημισεις, μάλλον επειδή είναι καινούρια έκδοση, ενώ στον φίλο μου δεν του πετάει. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!
zx1234r Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Milti Pepo είπε είναι κανονικά νόμιμο Όχι δεν είναι.
Milti Pepo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Κι εγώ δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι νόμιμη αλλά μου φαίνεται απίστευτο το ότι υπάρχει μια παράνομη εφαρμογή που περιέχει άλλες δεκάδες εφαρμογές και παιχνίδια και δεν την έχουν ρίξει ακόμα.
zx1234r Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, Milti Pepo είπε Κι εγώ δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι νόμιμη αλλά μου φαίνεται απίστευτο το ότι υπάρχει μια παράνομη εφαρμογή που περιέχει άλλες δεκάδες εφαρμογές και παιχνίδια και δεν την έχουν ρίξει ακόμα. Θα την ρίξουν eventually. Σκέψου όμως οτι οι εφαρμογές που κατεβάζεις απο οποιαδήποτε άλλη πηγή, είναι πιθανότερο να είναι μολυσμένες με κώδικα. Και λέω "πιθανότερο" γιατί κάποιο ρίσκο το έχεις κατεβάζοντας μη αξιόπιστες εφαρμογές ακόμα και απο το play store.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα