Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Του χρονου θα αξιζει η Gameathlon λογω των νεων κονσολων.

Τωρα τι να πας να δεις?Τους περισσοτερους να παιζουν Fifa,Lol,Fortnite και αλλα παρομοια παιχνιδια?

Πιο πολυ για οσους θελουν να συμμετεχουν σε καποιο τουρνουα(ή για το cosplay)ή να δουν απο κοντα κανενα youtuber μονο και αν.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάω πάντα με παρέα να δούμε γενικά τι παίζει από κάνα νέο game (έχει το Iron Man VR και demo του Nioh 2), τι retro games έχουν φέρει στην άλλη αίθουσα (το τι ακούς από "ψαγμένους" της νοσταλγίας που είναι 10 χρόνια μικρότεροι...) αλλά και τα cosplays που χτες για παράδειγμα, εμφανίζεται μια Chika Fujiwara και η εκφωνήτρια λέει "από ένα άνιμε", αλλά ναι, Kaguya-sama: Love is war, σιγά μην το ξέρει η mainstream Ελλάδα -_- των 15 League of Legends (δεν λέω, μερικά είναι ποιοτικά, αλλά κάθε χρόνo...) κουστουμιών, κλπ.
Το θέμα είναι ότι πάντα η ακουστική έχει θέμα και ενώ σε stream που ακούς το μικρόφωνο είναι οκ, μέσα στην αίθουσα δεν καταλαβαίνεις τι λένε πολλές φορές, ειδικά όταν μπήκα χτες κι ένας γκάριζε.
Θυμάμαι κιόλας πέρσι ότι ήταν ένας Youtuber (δεν ακολουθώ κανέναν Έλληνα YTer οπότε δεν τους ξέρω, ούτε ασχολούμαι) που έλεγε "εγώ δεν βρίζω" και κάτι τέτοια και χτες είχαμε τον Mikeus πόση ώρα να κάνει ...stand-up comedy; Δεν μπορούσα να καταλάβω, αλλά και έβρισε και τουλάχιστον 2 φορές έδειξε ότι την παίζει. Και έχει πιτσιρικαρία γενικά το μέρος, οπότε dunno πόσο κολλάει, αλλά είναι γνωστός (τον ξέρω μέχρι κι εγώ), so yeah.

Μιας και μένω κοντά, δεν είναι και θέμα, αλλά για κάποιον που μένει πιο μακριά, μπορεί να τον/την βάλει σε σκέψη να πάει. Δεν λέω, καλό είναι να στηρίζουμε τέτοια πράγματα πιστεύω ώστε να έχουμε περισσότερα, αλλά...δεν βλέπω καμιά σημαντική βελτίωση. Εκτός του όταν είχαν φέρει πρώτη φορά VR (Ace Combat 7 VR τότε) και η οθόνες ήταν προς τον τοίχο/παίχτη, οπότε το κοινό δεν έβλεπε τίποτα και την επόμενη φορά έβαλαν οθόνες να βλέπουν όσοι περνάνε, που έπρεπε να το είχαν σκεφτεί εξαρχής.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Εγώ πάω πάντα με παρέα να δούμε γενικά τι παίζει από κάνα νέο game (έχει το Iron Man VR και demo του Nioh 2), τι retro games έχουν φέρει στην άλλη αίθουσα (το τι ακούς από "ψαγμένους" της νοσταλγίας που είναι 10 χρόνια μικρότεροι...) αλλά και τα cosplays που χτες για παράδειγμα, εμφανίζεται μια Chika Fujiwara και η εκφωνήτρια λέει "από ένα άνιμε", αλλά ναι, Kaguya-sama: Love is war, σιγά μην το ξέρει η mainstream Ελλάδα -_- των 15 League of Legends (δεν λέω, μερικά είναι ποιοτικά, αλλά κάθε χρόνo...) κουστουμιών, κλπ.
Το θέμα είναι ότι πάντα η ακουστική έχει θέμα και ενώ σε stream που ακούς το μικρόφωνο είναι οκ, μέσα στην αίθουσα δεν καταλαβαίνεις τι λένε πολλές φορές, ειδικά όταν μπήκα χτες κι ένας γκάριζε.
Θυμάμαι κιόλας πέρσι ότι ήταν ένας Youtuber (δεν ακολουθώ κανέναν Έλληνα YTer οπότε δεν τους ξέρω, ούτε ασχολούμαι) που έλεγε "εγώ δεν βρίζω" και κάτι τέτοια και χτες είχαμε τον Mikeus πόση ώρα να κάνει ...stand-up comedy; Δεν μπορούσα να καταλάβω, αλλά και έβρισε και τουλάχιστον 2 φορές έδειξε ότι την παίζει. Και έχει πιτσιρικαρία γενικά το μέρος, οπότε dunno πόσο κολλάει, αλλά είναι γνωστός (τον ξέρω μέχρι κι εγώ), so yeah.

Μιας και μένω κοντά, δεν είναι και θέμα, αλλά για κάποιον που μένει πιο μακριά, μπορεί να τον/την βάλει σε σκέψη να πάει. Δεν λέω, καλό είναι να στηρίζουμε τέτοια πράγματα πιστεύω ώστε να έχουμε περισσότερα, αλλά...δεν βλέπω καμιά σημαντική βελτίωση. Εκτός του όταν είχαν φέρει πρώτη φορά VR (Ace Combat 7 VR τότε) και η οθόνες ήταν προς τον τοίχο/παίχτη, οπότε το κοινό δεν έβλεπε τίποτα και την επόμενη φορά έβαλαν οθόνες να βλέπουν όσοι περνάνε, που έπρεπε να το είχαν σκεφτεί εξαρχής.

Εγώ πάντως με 2 ώρες απόσταση μέχρι το γήπεδο το σκέφτηκα μέχρι που μπήκα στο site και είδα τι άτομα παίζουν

Ambassadors,Guest stars, "influencers", youtubers που δεν έχουν καμία σχέση με το χώρο. Οι μόνοι που γνωρίζω και έχω σε εκτίμηση γιατί το περιεχόμενο τους έχει πραγματικά θέση σε μια τέτοια έκθεση είναι οι Gramers άντε και για τρολ με τον αρχηγό και σόλομων(σχέση τύπου Shrek & dunkey παρεπιπτόντως).

Άνοιξα το stream χθες και ήταν κωμικοτραγικό. Να ουρλιάζουν στο μικρόφωνο φουσκωτοί, random πιτσιρικές χορευτικά, instagram παιδάκια μπάς και μαζέψουν follows,ο Mikeius εκτός της όλης φάσης χρόνια τώρα να προσπαθεί να γίνει σχετικός με αστειάκια εποχής μπραφ και άλλα που δεν έκατσα να δω. Μόνο το cs tournament είχε κάπως πλάκα ( οι μισοί casters είναι άσχετοι σε όλα τα παιχνίδια με το casting, τα παιχνίδια ή και τα δύο) το οποίο τελείωσε στις 12 και η απονομή έγινε σε κυριολεκτικά παντελώς άδειο γήπεδο 😁

Περισσότερο σαν meetup event promoτάρεται παρά σαν gaming expo. Η όλη διοργάνωση ακούγεται σαν να στήθηκε από άτομα προχωρημένης ηλικίας που χώσαν "ότι βλέπει η νεολαία". 

Ας μην πούμε για τα τουρνουά στα υπόλοιπα παιχνίδια που είναι τελείως random(smash tournament με παιχνίδι που βγήκε από το κουτί π.χ) και το αν παίρνει κανείς ποτέ τα έπαθλα(αν τα καταφέρει μετά από μήνες).

Να στηρίξουμε προσπάθειες αλλά όταν είσαι 8 χρόνια ο μόνος που στήνει τέτοια μπίζνα και έχεις τέτοιο ερασιτεχνικό αποτέλεσμα, με κακή οργάνωση , κάτι πάει λάθος.

Ευτυχώς δηλαδή που η προσέλευση όπως λένε ξεπέρασε και τις προηγούμενες εκθέσεις. Πάλι καλά

• Like 3
Δημοσ.

Το μονο ατομο που περιμενα να δω ηταν ο Ζοκ και αντι να μιλησει για τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ του 2020 κλπ, αρχισε παλι να λεει για το πως να κανεις youtube,  τι να προσεξεις, πως να ξεκινησεις και τα σκαμπο μου κουνιουνται..

Κατα τα αλλα το event λεγεται GAMEathlon

Καλα, τραγουδα..

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, kti23 είπε

οι μισοί casters είναι άσχετοι σε όλα τα παιχνίδια με το casting

εννοείται!

ρε συ δε γίνεται να βάζεις να ακούσεις και να γκαρίζει ο άλλος και να πετάει κάτι άκυρες εκφράσεις (στα αγγλικά) ΔΙΧΩΣ νόημα..έτσι επειδή κρατάει ένα μικρόφωνο..

Δηλαδή αυτός ο cowboy τόσα χρόνια,νταξ ας τα αφήσει όλα και όντως να πάει να πάρει 5-6 γελάδια και να γίνει πραγματικός cowboy..

Καμία σχέση με GAMEathlon δεν έχει το όλο πανηγύρι..και το cossplay (δεν είμαι καθόλου fan)δεν που παρουσιάζεται είναι κάτι καλύτερο από το να βλέπεις καρνιβαλιστική εκδήλωση.

Χωρίς φράγκα δουλειά δε γίνεται και όποιος λέει ότι είχε λεφτά η φάση,προφανώς τα έβαλε στην τσέπη του.

Δημοσ.

Ετσι ακριβως.

το νούμερο ένα gaming και esports event στην Ελλάδα

Αυτο ειναι που γραφει στο ιδιο το site.

Ναι σε youtubers τυπου Gramers,Zok κυριως(αντε και Tech serious)που εχουν καναλια γενικα πανω στο Gaming και αρα ταιριαζουν.

Και αυτοι βεβαια απο οτι διαβαζω οπως ο Zok,οτι να ναι δυστηχως κανανε.

Αλλα κατι αλλοι ακυροι τι πανε?Απλα για να διαφημισουν το καναλι /instagram τους?

Γιαυτο και μαζευονται μικρες ηλικιες κυριως.Γιατι οι μεγαλυτερες θα τους ειχαν γιουχαρει.

Βγαζεις λοιπον το gaming απεξω(σε gaming event.....)και σου μενει μονο το Esports.

Κοινως Counter,Lol,Dota,Fortnite,Hearthstone,Fifa.

Και για το Cosplay που αναφερθηκε πιο πανω,λογικο και αναμενομενο σε Gaming Event να εχει πολλα απο League Of Legends που ειναι δημοφιλες στην χωρα μας και ταιριαζει και με το event.

Σε καθε event στην Ελλαδα ισχυει αυτο που λεμε,ειδα φως και μπηκα ενα πραγμα.

Τελος κατι αλλο πολυ ενδιαφερον. Απο το μεγαλυτερο Gaming Event της Ελλαδας βλεπω απουσιαζουν οι πιο γνωστοι Unboxholics....

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, xtrmsnpr said:

Δηλαδή αυτός ο cowboy τόσα χρόνια,νταξ ας τα αφήσει όλα και όντως να πάει να πάρει 5-6 γελάδια και να γίνει πραγματικός cowboy..

Τα άφησε, πήγε UFC και έφαγε ξύλο σε 40 secs...

Oops sorry offtopic 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...