Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε : 800

Χρήση υπολογιστή : gaming kai geniki

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: appex 1080p 120fps

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Θα πάρουμε εκτός μπάτζετ όμως. Προτείνετε

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονικη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? απο vision studio logika

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα στηθεί εκει

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι 

ευχαριστω παιδιά. Βοηθήστε να χτίσω το build. Γιώργος. 

Επεξ/σία από Geothekiller
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

VISION STUDIO 800 Euro

cpu και gpu στα χρήματα σου νομίζω θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι ότι είμαστε εδώ(βλ. εικόνα) ή στην κατά 20 ευρώ ακριβότερη gpu (αξίζει η μικρή υπέρβαση μπατζετ)  https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=65258&cat=5 

η οποία είναι 10~15% ταχύτερη και η τιμή της τον επόμενο μήνα, μετά την προχθεσινή της επανατιμολόγηση από τον κατασκευαστή, θα είναι λίγο πάνω από 300 ευρώ .

Με επιπλέον 60 ευρώ σκέψου και την 5700χτ, η οποία είναι η πιο vfm κάρτα της αγοράς αυτήν την περίοδο. 

800ευρω.jpg

Επεξ/σία από N1KOSSS
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, N1KOSSS είπε

VISION STUDIO 800 Euro

cpu και gpu στα χρήματα σου νομίζω θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι ότι είμαστε εδώ(βλ. εικόνα) ή στην κατά 20 ευρώ ακριβότερη gpu (αξίζει η μικρή υπέρβαση μπατζετ)  https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=65258&cat=5 

η οποία είναι 10~15% ταχύτερη και η τιμή της τον επόμενο μήνα, μετά την προχθεσινή της επανατιμολόγηση από τον κατασκευαστή, θα είναι λίγο πάνω από 300 ευρώ .

Με επιπλέον 60 ευρώ σκέψου και την 5700χτ, η οποία είναι η πιο vfm κάρτα της αγοράς αυτήν την περίοδο. 

800ευρω.jpg

Θυσιάζοντας τους σκληρούς για έναν 500ρη ssd όπως ο ΒΧ500 πιστεύω χωράει η καλύτερη κάρτα γραφικών αλλά αυτό θα το κρίνει ο TS. Επεξεργαστή καλύτερα να βάλει τον 2600Χ με 5,5€ παραπάνω (+200ΜΗz all-core, wraith spire cooler).

• Like 1
Δημοσ.

Μια παρατήρηση για τον 2600Χ. Τον σκέφτηκα και εγώ αλλά από έρευνα που έκανα τα δεδομένα είναι ότι σου δίνει 2~4 fps παραπάνω σε games  αλλά είναι και 5~6 C πιο ζεστός. Η τιμή +6 ευρώ όντως δεν αποτελεί πρόβλημα.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ παιδιά. Κι εγώ σκέφτηκα να βάλω μόνο SSD και να πάω σε καλύτερη κάρτα γραφικών , ίσως την 5700xt που πρότεινε ο @N1KOSSS@tanasen01 με τον επεξεργαστή το σκέφτομαι ακόμα. Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα κοίταζα να βάλω τουλάχιστον μια 2060 στα 300+ ευρώ, είναι πολλά τα 315 ευρώ για την 1660 Ti (καλύτερα να βάλεις μια 1660 Super με 240-250 ευρώ που είναι πολύ κοντά με την Ti).

Στο budget σου δεν βλέπω να χωράει 5700 XT, ίσως μια 5600 XT που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα αλλά προσωπικά θα τις απέφευγα λόγω των συνεχόμενων προβλημάτων που έχουν με τους drivers.

Η δική μου πρόταση θα ήταν:

VS1.png.420ed91998bce5b37f3c92d74022e3be.png

Επεξ/σία από LaMereda
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 19/1/2020 στις 8:27 ΜΜ, LaMereda είπε

Θα κοίταζα να βάλω τουλάχιστον μια 2060 στα 300+ ευρώ, είναι πολλά τα 315 ευρώ για την 1660 Ti (καλύτερα να βάλεις μια 1660 Super με 240-250 ευρώ που είναι πολύ κοντά με την Ti).

Στο budget σου δεν βλέπω να χωράει 5700 XT, ίσως μια 5600 XT που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα αλλά προσωπικά θα τις απέφευγα λόγω των συνεχόμενων προβλημάτων που έχουν με τους drivers.

Η δική μου πρόταση θα ήταν:

VS1.png.420ed91998bce5b37f3c92d74022e3be.png

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...