Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 18/1/2020 στις 3:20 ΜΜ, zx1234r είπε

Αν είσαι απο εκείνους τους λίγους που κατεβάζουν τορρεντ με το κινητό, μην το κάνεις. 

Γιατί να μην κατεβάζει με κινητό?

Εγώ αυτό κάνω κ τα στριμάρω στην TV επιτόπου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, UncleKim είπε

Γιατί να μην κατεβάζει με κινητό?

Εγώ αυτό κάνω κ τα στριμάρω στην TV επιτόπου.

Οι χώροι αποθήκευσης των κινητών είναι σαν τις κάρτες μνήμης αλλά με γρηγορότερες ταχύτητες. Αν γράφεις και διαβάζεις με υψηλούς ρυθμούς τότε μειώνεται ο χρόνος ζωής. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο βάζουμε ειδικές κάρτες για εγγραφή 4κ βίντεο στις κάμερες.

Εγώ στην θέση σου δεν θα το έκανα πάντως. Όχι με κινητό που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Οι χώροι αποθήκευσης των κινητών είναι σαν τις κάρτες μνήμης αλλά με γρηγορότερες ταχύτητες. Αν γράφεις και διαβάζεις με υψηλούς ρυθμούς τότε μειώνεται ο χρόνος ζωής. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο βάζουμε ειδικές κάρτες για εγγραφή 4κ βίντεο στις κάμερες.

Εγώ στην θέση σου δεν θα το έκανα πάντως. Όχι με κινητό που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα.

Σύμφωνοι ναι, αλλά μιλάω για ένα-δύο και αν ,τόρρεντς την εβδομάδα. Όπως και το στριμάρισμα είναι βία, 1 ταινία/εβδομάδα και αν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, UncleKim είπε

Σύμφωνοι ναι, αλλά μιλάω για ένα-δύο και αν ,τόρρεντς την εβδομάδα. Όπως και το στριμάρισμα είναι βία, 1 ταινία/εβδομάδα και αν.

οκ. Αλλά ξαναλέω στην θέση σου θα το απέφευγα. Ειδικά τα torrents δουλεύουν με ψηλά iops.

Δημοσ.

αυτός είναι και ο λόγος που τα τορεντ τα κατεβάζω στον μηχανικό δίσκο και όχι στον ssd (τον καταστρέφουν).

2 ώρες πριν, zx1234r είπε

οκ. Αλλά ξαναλέω στην θέση σου θα το απέφευγα. Ειδικά τα torrents δουλεύουν με ψηλά iops.

Δημοσ.
Στις 18/1/2020 στις 12:49 ΜΜ, speedman_26 είπε

Έχω ένα κινητό xiaomi m1a1 και επειδή το χρησιμοποιο και για να κατεβάζω αρχεία. Θέλω ένα τρόπο να τα περνάω σε εξωτερική μονάδα χωρίς να ανοίξω το pc 

Συνδέεις το κινητό με το pc και μετά τα αρχεία σου τα κάνεις copy , paste στο στικάκι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...