Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα κινητό xiaomi m1a1 και επειδή το χρησιμοποιο και για να κατεβάζω αρχεία. Θέλω ένα τρόπο να τα περνάω σε εξωτερική μονάδα χωρίς να ανοίξω το pc 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

Κάνει αυτό; η υποδοχή του κινητού είναι usb c

Παρε τοτε ενα τετοιο αλλα με usb-c.
Εχω και εγω για το Huawei μου και δουλευει αψογα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, speedman_26 είπε

Κοιτάω και εδω https://www.skroutz.gr/s/9599354/Western-Digital-My-Passport-Wireless-Pro-2TB.html

Το usb θέλει format για να το δει το κινητό; 

160€ είναι πολλά για τη δουλειά που θέλεις. Με 50€ παίρνεις ένα 256gb φλασάκι. Νομίζω ο δίσκος είναι υπερβολικός για κάτι τέτοιο. Αν είσαι απο εκείνους τους λίγους που κατεβάζουν τορρεντ με το κινητό, μην το κάνεις. Καλύτερα πάρε ένα rpi.

https://www.skroutz.gr/c/61/usb-flash/f/361417_621097/256gb-kai-ano-USB-C.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

Ο καλύτερος τρόπος να κατεβάζεις αρχεία με ελαχιστω ρεύμα ποιος είναι; 

Εξαρτάται τις ανάγκες αποθήκευσης, το Budget, τον χώρο, την ταχύτητα του δικτύου κτλ κτλ

Δημοσ.
38 minutes ago, zx1234r said:

Εξαρτάται τις ανάγκες αποθήκευσης, το Budget, τον χώρο, την ταχύτητα του δικτύου κτλ 

Αποθηκευση όχι τρελά πράματα. Τώρα ας πούμε έχω σύστημα shield με ένα δίσκο 2tera που είναι αρκετό γιατι τα σβήνω μετά ότι δω. Απλώς τα λαπτοπ έχουν χαλάσει και τα δύο και το desktop καταναλώνει αρκετά. Πρόχειρη λύση αν δεν θέλω το desktop βάζω το κινητό. Έχω 100αρα γραμμή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/1/2020 στις 12:49 ΜΜ, speedman_26 είπε

Έχω ένα κινητό xiaomi m1a1 και επειδή το χρησιμοποιο και για να κατεβάζω αρχεία. Θέλω ένα τρόπο να τα περνάω σε εξωτερική μονάδα χωρίς να ανοίξω το pc 

Υπόψιν οτι για να "διαβάσει" το usb stick, πρέπει το κινητό να υποστηρίζει OTG.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
11 minutes ago, AntiCambeR said:

Υπόψιν οτι για να "διαβάσει" το usb stick, πρέπει το κινητό να υποστηρίζει OTG.

Έχω το xiaomi m1a1 υποστηρίζει κάτι τέτοιο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...