Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο ταλαιπωρια διαπιστωθηκε οτι εφταιγε η μπαταρια bosh που εβαλα 7 μηνων κοντευα να γδυσω το αυτοκινητο και ψυχολογικη κουραση και οικονομικη και τελεικα ενας μεγαλος σε ηλικια ηλεκτρολογος και παλιος βρηκε την ακρη τωρα περιμενω να μου πη το καταστημα οτι την αλλαζει η εταιρεια και εμαθα οτι η banner  ειναι απο της καλυτερες γνωριζει καποιος για αυτες ?

Δημοσ.

βαζουμε καργα σε επαγγελματικα φορτηγακια pick up , αυτα παιρνουν 100mah .

τιμιες , δεν γυρνανε πισω και βγαζουν τα χρονια που προβλεπετε .......μαλλον!

λεω μαλλον γιατι τις βαζουμε την τελευταια 2ετια με 3 ετια και δεν εχουμε αλλαξει καμια .

αλλα το αμαξι σου τι ειναι; 

εαν ειναι συνχρονο και εχει start stop επανω εκει πας σε αρκετα χρηματα διοτι θες μπαταρια ενισχυμενη .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iosifnew είπε

Μετα απο ταλαιπωρια διαπιστωθηκε οτι εφταιγε η μπαταρια bosh που εβαλα 7 μηνων κοντευα να γδυσω το αυτοκινητο και ψυχολογικη κουραση και οικονομικη και τελεικα ενας μεγαλος σε ηλικια ηλεκτρολογος και παλιος βρηκε την ακρη τωρα περιμενω να μου πη το καταστημα οτι την αλλαζει η εταιρεια και εμαθα οτι η banner  ειναι απο της καλυτερες γνωριζει καποιος για αυτες ?

Πως καταλαβε τελικα ο ηλεκτρολογος οτι φταιει η μπαταρια και οχι το αυτοκινητο?

Δημοσ.

Εξαιρετική μπαταρία. Την έχω στο δικό μου 5 χρόνια και στου αδερφού μου 3, μέχρις στιγμής. Όταν θα έρθει η ώρα πάλι εκεί θα καταλήξω χωρίς να το ψάξω καν πλέον. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...