Eliza04 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σας, Έχω τελειώσει Πληροφορική, δυστυχώς ποτέ δεν ασχολήθηκα επαγγελματικά με αυτό. Έκανα μαθήματα σε παιδιά. Θα ήθελα να προσπαθήσω να μπω στο χώρο, οι γνώσεις μου όμως είναι μηδαμινές. Από που θα μπορούσα να ξεκινήσω να ξανά ασχοληθώ με το προγραμματισμό; Έχω αρχίσει κάποια lessons στο udemy.
mountzou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Στις 18/1/2020 στις 8:26 ΠΜ, Eliza04 είπε Καλησπέρα σας, Έχω τελειώσει Πληροφορική, δυστυχώς ποτέ δεν ασχολήθηκα επαγγελματικά με αυτό. Έκανα μαθήματα σε παιδιά. Θα ήθελα να προσπαθήσω να μπω στο χώρο, οι γνώσεις μου όμως είναι μηδαμινές. Από που θα μπορούσα να ξεκινήσω να ξανά ασχοληθώ με το προγραμματισμό; Έχω αρχίσει κάποια lessons στο udemy. O Προγραμματισμός είναι καθαρά τεχνική δουλειά εφόσων έχεις ένα υπόβαθρο σκέψης από την ακαδημαϊκή σου πορεία πάνω στη λογική του. Αν ενδιαφέρεσαι για Web Development, μάθε καλά το Front End κομμάτι - ίσως πάρε μία πιστοποίηση από εκεί - και ασχολήσου με κάποιο από τα δεκάδες CMS αν σκέφτεσαι να ασχοληθείς σε μεγαλύτερα project τύπου ενημερωτικές ιστοσελίδες, eshops κτλ - καλό θα ταν να γνωρίζεις την απαρχαιωμένη PHP -. Αν δε πας στη λογική του CMS, μπορείς να αξιοποιήσεις άπειρη πληφορία σε JAVA, Python που αποδίδουν εξίσου καλά. Επίσης, ρίξε μία ματιά και εδώ : https://reactjs.org/ που είναι μια πιο σύγχρονη προσέγγιση του Web Development.
Theo1903 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα μαθήματα του udemy είναι σίγουρα ένα καλό εφόδιο για να "μπείς στο νόημα" ,αλλα γνώμη μου είναι οτι δεν φτάνουν μόνα τους . Όπως όλα τα online μαθήματα (εκτός αν είσαι κάποια ιδιαίτερη περίπτωση που ότι βλέπεις καταλαβαίνεις-αφομοιώνεις-μαθαίνεις), ξεχνιούνται αν ταυτόχρονα δεν εφαρμόζονται . Ξεκίνα λοιπόν παράλληλα ένα προσωπικό project (και αν δεν μπορείς να σκεφτείς, υπάρχουν άπειρα εκει έξω) στο οποίο θα αναγκαστείς να λύσεις διάφορα προβλήματα, θα ψάξεις, θα συγκρίνεις λύσεις και τελικά θα μάθεις. Μαζί με ένα αντίστοιχο μάθημα στο udemy, το οποίο θα σου δείξει ενδεχομένως θέματα τα οποία να μην σκέφτηκες οτι αποτελούν θέματα προς επίλυση ,σε σχετικά μικρό χρόνο (εξαρτάται κυρίως απο εσένα) μπορείς να έχεις το πακέτο ενός developer που εξυπηρετεί ανάγκες σε μια εταιρεία πληροφορικής . Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Theo1903
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα