Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως ήταν λογικό μετά την μέτρια προς κακή 3η σεζόν το TNT ανακοίνωσε ότι μετά την προβολή της 4ης σεζόν η σειρά κόβεται και δεν θα προσχωρήσει περαιτέρω. Η 4η θα είναι η τελευταία σεζόν και θα προβληθεί το 2023.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Σιγουρα legit και οχι fun made? Δεν ψηνω να δινω views σε κατι τετοιους losers. Δεν βλεπω κατι απο επισημο καναλι

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Σιγουρα legit και οχι fun made? Δεν ψηνω να δινω views σε κατι τετοιους losers. Δεν βλεπω κατι απο επισημο καναλι

Legit ειναι

Και πέρσι δεν ειχε ανέβει κάπου επίσημα το πρώτο teaser

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι έκαναν τα ζωντοβολα, γυρίστηκε αλλά δεν θα την προβάλουν και ψάχνουν άλλο μέσο να αναλάβει την προβολή;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Τι έκαναν τα ζωντοβολα, γυρίστηκε αλλά δεν θα την προβάλουν και ψάχνουν άλλο μέσο να αναλάβει την προβολή;

Ναι...αυτό κατάλαβα και εγώ.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αξιζει παιδια να την ξεκινησουμε? Η ταινια μου ειχε αρεσει πολυ που ειχε βγει πριν 10 χρονια. Εδω διαβαζω αναμεικτα πραγματα ακομα δεν το εχω παρει αποφαση αν αξιζει να της δωσω τοσο χρονο οσο 3+1 σεζον που ερχεται. Αλλα αυτο το παγωμενο περιβαλλον και η ατμοσφαιρα με εξιταρει βλεπω και Conelly μετα βλεπω και το 6.9 στο imdb. Αξιζει η οχι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Arkin said:

Αξιζει παιδια να την ξεκινησουμε? Η ταινια μου ειχε αρεσει πολυ που ειχε βγει πριν 10 χρονια. Εδω διαβαζω αναμεικτα πραγματα ακομα δεν το εχω παρει αποφαση αν αξιζει να της δωσω τοσο χρονο οσο 3+1 σεζον που ερχεται. Αλλα αυτο το παγωμενο περιβαλλον και η ατμοσφαιρα με εξιταρει βλεπω και Conelly μετα βλεπω και το 6.9 στο imdb. Αξιζει η οχι?

Η ταινια ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες ολων των εποχων.

Η σειρα τωρα, ειναι καλη,  μην την συγκρινεις με το κωμικ ουτε με την ταινια, αλλα σκεψου την ως ενα εναλλακτικο συμπαν με καποιες πολυ βασικες κοινες ιδεες.

Περι ηθοποιων εχω αναμεικτα συναισθηματα. Ο πρωταγωνιστης ειναι αθλιος και ακαταλληλος για το ρολο, ωστοσο υπαρχουν ονοματα σε επομενους κυκλους οπου την απογειωνουν.

Αν τελικως την ξεκινησεις, κανε υπομονη στα 3 πρωτα επισοδια μιας και αυτη ξεκιναει πολυ αργα.

Επεξ/σία από Getta Robo
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...