Zerg13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο. «Little bit of everything» θα το χαρακτηριζα. express του Μεσονυχτιου μου θυμιζει εμενα. Πεταει πολυ αποτομα τα παντα νομιζω. Δεν ειναι balanced. Βλεπεται παντως. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από Zerg13
xristoforos25 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Αυτό που μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση, είναι το κακό casting που έχει γίνει σε βασικούς ρόλους. 3 1
Bermudakias33 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 12 ώρες πριν, xristoforos25 είπε Αυτό που μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση, είναι το κακό casting που έχει γίνει σε βασικούς ρόλους. Όπως και στο 90% των σειρών από το Netflix. 2 1
logistoulis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Πάλι ελτζιμπιτιζμός απλά για να υπάρχει, υποχρεωτικό σε κάθε σειρά του νετφλιξ... παρόλα αυτά εμένα μου αρέσει η κόνελι οπότε το βλέπω 1
Fan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Έχει καταντήσει γελοίο πλέον αυτό το πράγμα στο netflix. Η σειρά έχει potentials αλλά βούλιαξε από τον πρωταγωνιστή και τις forced politically correct στιγμές. Κρίμα 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 37 λεπτά πριν, Fan είπε Έχει καταντήσει γελοίο πλέον αυτό το πράγμα στο netflix. Η σειρά έχει potentials αλλά βούλιαξε από τον πρωταγωνιστή και τις forced politically correct στιγμές. Κρίμα Δεν νομίζω να βούλιαξε μια χαρά σειρά είναι καλύτερη από κάτι τηλεπαιχνίδια που παίζονται στην περιβόητη ελληνική τηλεόραση... μπορεί εδώ στην Ελλάδα που είμαστε "εκλεκτοί" και πάντα ασκούμε κριτική για όλα εκτός του εαυτού μας αλλά στο εξωτερικό σκίζει όπως σκίζει και το LA CASA DE PAPEL παρά το γεγονός....
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 59 λεπτά πριν, Fan είπε Έχει καταντήσει γελοίο πλέον αυτό το πράγμα στο netflix. Του TNT ειναι η σειρα.
Bermudakias33 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ikorolis είπε αλλά στο εξωτερικό σκίζει Με 6,2 στο IMDB λές ότι στο εζωτερικό, πάτωσε. Εγώ ακόμη δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν μου αρέσει η σειρά, ενώ είχα ξετρελαθεί με την ταινία. Είναι οι ηθοποιοί, η σκηνοθεσία ή το μπάτζετ; Μάλλον και τα 3. Αδικούν το σενάριο. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από Bermudakias33
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 19 ώρες πριν, Bermudakias33 είπε Με 6,2 στο IMDB λές ότι στο εζωτερικό, πάτωσε. Εγώ ακόμη δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν μου αρέσει η σειρά, ενώ είχα ξετρελαθεί με την ταινία. Είναι οι ηθοποιοί, η σκηνοθεσία ή το μπάτζετ; Μάλλον και τα 3. Αδικούν το σενάριο. το IMDB είναι αξιόπιστο άλλα όχι αυτοί που βάζουν κριτική , αξιολογήσεις θα μου επιτρέψεις να κρατάω μικρό καλάθι για αυτους 22 ώρες πριν, Dharma108 είπε Του TNT ειναι η σειρα. ακριβώς του TNT είναι η σειρά δεν είναι του NETFLIX (αν ήταν θα είχε όλα τα επεισόδια της Season) και δεν θα σε κράταγε σε αγωνία μέχρι το επόμενο.
Bermudakias33 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ikorolis είπε το IMDB είναι αξιόπιστο άλλα όχι αυτοί που βάζουν κριτική , αξιολογήσεις θα μου επιτρέψεις να κρατάω μικρό καλάθι για αυτους Αν o μέσος όρος 4018 ατόμων δεν είναι αξιόπιστος, πως γίνεται να είναι πιο αξιόπιστη η δική σου γνώμη, που είσαι μόλις 1, και έγραψες ότι η σειρά έξω σκίζει, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο; Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά. Απλά τυχαίνει να μην αρέσει στους περισσότερους. Δεν χάλασε και ο κόσμος. Το σενάριο είναι καλό. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από Bermudakias33
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 https://lordoftheseries.gr/snowpiercer-episimi-ananeosi-gia-2i-season/
BufferOverflow Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Για Snowpiercer, κατα την γνωμη μου η ταινια ηταν αριστουργημα. Την σειρα την θεωρω μια πατατα και μιση. Ο πρωταγωνιστης ειναι επιπεδο Ντανου. Στα θετικα η Jennifer Connelly Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από BufferOverflow 1 2
skiabox Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Jennifer Connely δεν την περίμενα για τόσο μεστή ερμηνεία, δεδομένου ότι έγινε γνωστή για την εκπληκτική εμφάνιση που είχε στα νάτια της! 2
logvphys Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Το μονο που με ψιλοχαλαει ειναι ο σωσιας του Bob Marley σε πρωταγωνιστικο ρολο. 1
KilliK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Στις 30/6/2020 στις 10:44 ΜΜ, skiabox είπε Jennifer Connely δεν την περίμενα για τόσο μεστή ερμηνεία, δεδομένου ότι έγινε γνωστή για την εκπληκτική εμφάνιση που είχε στα νάτια της! εχει παρει οσκαρ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα