Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tonypapadovic είπε

It's a mess λένε τα reviews μέχρι στιγμής, με κάποια καλά στοιχεία. 

Φαίνεται το ταραχώδες production στο αποτέλεσμα

Και το καναλι δεν εχει βγαλει και τρελες σειρες, περα απο το falling skies που ξεκινησε καλα και μετα ηταν κ αυτο ενα χαλι

• Like 1
  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά να ενημερώσω ότι το 1ο επεισόδιο έχει ήδη προβληθεί και είναι διαθέσιμο και από τον θείο Σαμ.

Δεν το έχω δει ακόμη.

Δημοσ.

Και στο imdb έχει πολύ χαμηλή βαθμολογία...

Το 6,2 για σειρά, πρακτικά σημαίνει ότι είναι τόσο χάλια, που δεν βλέπεται. Εκτώς αν υπάρχει αντίδραση του κοινού για κάποιο άλλο λόγο, συνήθως πολιτικό κτλ ή απόκλισης από το αρχικό σενάριο του βιβλίου κτλ.

Εγώ πάντα βλέπω μόνο ολοκληρωμένες σεζόν. Οπότε μην περιμένετε να δείτε σύντομα την γνώμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Κατω απο τη βαση, ΠΟΛΥ κατω...👎

(Για εμενα) το μεγαλυτερο προβλημα ειναι, πως ασχετως αν η (εκαστοτε!) ταινια - σειρα κλπ,
ειναι φανταστικη, οι ηρωες της, θα πρεπει <<να πειθουν>> ρε γαμωτο: πως ηταν και ο,τι εκει
παριστανουν! Δεν ξερω αν θελησαν το casting τους να ειναι..."politically correct" or 'trendycool',
αλλα δυστυχως ο...ρασταφαριαν-απο-τα-Λιντλ-στην-ουσια-μπαγλαμας Daveed Diggs, βγαζει
ματια: οτι ΔΕΝ πειθει -με την καμια ομως, και να τον κουρεψουν ακομη!- για homicide
(...) detective!
👇 😝
https://www.imdb.com/name/nm4377526/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

TheDevilMayCare,  αυτός που λες βγάζει μάτια ακόμη και από το τρέιλερ…!

Δεν ξέρω τι έχουν μέσα στο κεφάλι τους!

Σε μια χώρα 350 εκατομμύριων ανθρώπων δεν μπορούν να βρουν έναν ηθοποιό να βάλουν;  

Με βύσμα τους βγάζουν στην TV;

Τέτοιες περιπτώσεις βλέπεις σε πολλές σειρές.

Επεξ/σία από Bermudakias33
  • Like 1
Δημοσ.

Αιντε και να δεχθω εγω οτι, ισως ο Chris Evans της ταινιας, να εχει πολυ υψηλο κασε τωρα:
https://www.imdb.com/title/tt1706620/
https://www.imdb.com/name/nm0262635/
-αν και λογικα δεν μπορει, τη Jennifer Connelly να πληρωνουν (με)...στραγαλια, η πακοτινια!-
το τοσο ολοφανερα κακο casting σε τετοιες περιπτωσεις ακολουθει εν πολλοις πολυ δικες
τους διαδρομες εγκεφαλων marketing (sick): για το τι θα μπορεσουν να επιβαλλουν @ κοινο!
😒

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα χθες το πρωτο επεισοδιο και δεν εχει να ζηλεψει κατι απο τη ταινια. Δε ξερω για τη συνεχεια αλλα ειναι τρελλα αδικημενο......

• Like 2
Δημοσ.

Ψιλό μου άρεσε το 1ο το κακό είναι ότι μπλέξανε το source material πάρα πολύ και μάλλον ακολουθούν κάτι δικό τους. Το σενάριο είναι το μεγάλο πρόβλημα 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, xavier είπε

καπου πηρε το ματι μου οτι ειναι procedural, ισχυει?

Απο τα 2 πρωτα δε φαινεται κατι τετοιο, εχει ενα βασικο plot που εξελισσεται

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Είδα το 1ο..
Σίγουρα έχει αρκετά στοιχεία που θυμίζουν την ταινία..

Φτιάξανε μία ιστορία για να χτίσουν την σειρά..
Σαν παραγωγή είναι αρκετά καλή..
ενώ επίτυδες μάλλον θέλουν να δείξουν ότι χρησιμοποιούν και cgi.. δεν κάνανε πολύ ρεαλιστικά πράγματα σε αυτό..

7+ για αρχή και βλέπουμε..
To cast είναι αρκετά καλό, επίσης.
Expand Your Universe!
Δημοσ.
Στις 26/5/2020 στις 9:09 ΜΜ, logvphys είπε

Ειδα χθες το πρωτο επεισοδιο και δεν εχει να ζηλεψει κατι απο τη ταινια. Δε ξερω για τη συνεχεια αλλα ειναι τρελλα αδικημενο......

Αυτο ηθελα να γραψω και γω, plus εχει και Jennifer Connelly και του δινει πολυ αερα 😃

Δημοσ.

Καλή αρχή αν και η ταινία σε έβαζε στη σαπιλα της Ουράς καλύτερα. Επίσης το καστ φαίνεται λίγο φτωχό. Έχει ενδιαφέρον, τουλάχιστον ότι είδα στο 1ο επεισόδιο. 

Δημοσ.

Έχει ενδιαφέρον γενικά, και ότι έχουνε ένα βασικό πλοτ βοηθάει. Και το 3ο μου άρεσε αλλά δεν ειναιι μέχρι τώρα κάτι ιδιαίτερο. Βλέπεται ευχάριστα πάντως και θα το συνεχίσω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...